Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zula 25

wstałam dziś rano patrze na swe ciało

Polecane posty

Gość Zula 25

a tam bąbel na bąblu, komary mialy niezlą zabawe dziś w nocy na mym ciele :( czy moge zlagodzis jakos to swędzenie, wstydze sie wyjsc teraz do kosciola bo jestem cala w duzych twardych bąblach

picie wapna + jakaś maść jeżeli pójdziesz do apteki i powiesz w czym problem to polecą Ci jakąś maść

Gość Zula 25
achh zapomniałam dodać, patrze w lustro a tam sperma na moich włosach ,najgorsze ze nic nie pamiętam,ktoś miał ucztę moim kosztem.Mam nadzieję,że tylko obciągałam a dupy nie dałam bo jeszcze jakieś dzieci mogą z tego wyjść

Gość Zula 25
co to za dupek pisze w moim imieniu, dziecko wez sobie zaloz wlasny nick ok ?? a potem wypisuj sobie bzdury bo mnie to nie bawi, a co do moich bąblow, to juz nie moge wytrzymac, nie mam w poblizu apteki zebym mogla sobie isc po jakis specyfik, nie moge sie przestac drapac a bąbli jest coraz wiecej, dziwne o jakos zadnych much nie widac ale jestem pewna ze to od komarów :(

Gość Zula 25
może to od tej sperm co się jej nałykałam,może za dużo jej było i teraz uchodzi z organizmu na zewnątrz w postaci babi

Gość Zula 25
bąbli* miało być

Gość 1341414141
pociaga mnie twe cialo i wciaz mi go za malo pociaga mnie twe cialo i wciaz mi jest go brak pamietacie ten hit disco polo? :classic_cool:

Gość Zula 25
a co z mim problemem ??????????

Gość gość
gvx6MqL9taN1fjgcz5GwStJM