Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikooononkaaa

Dziwne Objawy Poradzcie ???

Polecane posty

Gość Mikooononkaaa

Czesc sluchajcie okres mój od 10 miesięcy był bardzo regularny jak w zegarku co miesiąc 18 ...dzis jest 19 a okresu nie ma ...nawet brzuch mnie nie boli jak przed okresem ani nawet piersi mi sie nie powiększyly jak to bywalo dotychczasz...Natomiast czuje takie jakby kłucie w jajnikach pewnie...odrzuca mnie od papierosa..czuje parcie na pęcherz...Uprawialam sex w polowie cyklu czyli przed po i nawet w trakcie olulacji bez zabezpieczenia ;/...Robilam 2 testy ciązowe oby dwa negatywne ale byly robione przed okresem a na kazdym z nich bylo napisane ze mozne zrobic go juz w pierszym dniu spodziewanej miesiaczki a ja robilam z tydzien przed planowym okresem...Co o tym sądzicie ??

Gość jugutyutyt
zacznijmy od tego ze skoro co miesiac dostawalas 18 dnia koljenego miesiaca to on regularny nie byl!

Gość jugutyutyt
a co do mozliwej ciazy to bienij jutro od razu na test z krwii beta hcg koszt w graniach 30/40 zl zalezy od miasta a juz popoludniu bedziesz wiedziala czy jest sie czego bac

Gość jugutyutyt
aha, testy ktore wykonywalas tak wczensiej nie byle W OGOLE wiarygodne!!

Gość Mikooononkaaa
Jak nie byl regularny co ty pierdolisz...

Gość Mikooononkaaa
cykl trwa moj 29 lub 30 dni wiec regularny i to nawet bardzo..

Gość Mikooononkaaa
Nie wiem raczej poczekam do jutra i zrobie znowu test ciązowy wtedy sie zobaczy

Gość jugutyutyt
regularny jak w zegarku to dostawac co do dnia zawsze tego samego :) mowisz o 10 miesiacach a tam gdzies sie luty przewinal ktory nie ma 30 ani 31 dni ;] wiec chyba ty pierdolisz!! glupia krowa! juz zaluje ze chcialam ci pomoc, bo naskakujesz na mnie, a niewiesz podstawowcyh rzeczy na temat antykoncepcji, czy ciazy!! pirdol sie! chociaz dziecka i tak ci nie zycze bo sama nie chcialabym miec takiej glupiej matki

Gość Mikooononkaaa
Sorki ale to ty mnie nie zrozumialas bo ja mam wlasnie na mysli to ze zawsze tego samego dnia ...

Gość Malinowa Porzeczka
Autorko regularny nie oznacza że co miesiąc tego samego dnia, tylko że co miesiąc cykl trwa np 28 dni (idealny książkowy czas trwania cyklu). A więc co 28 dni nie wypada ten sam dzień miesiąca. A jeśli masz co miesiąc tego samego dnia to masz 30-31 dni cyklu.

Gość hehe regularny okres D