Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaaMi

Wiotka skóra, rozstępy, cellulit..

Polecane posty

Gość gość
Cellu off Floslek, wielkie cudo w małej buteleczce

Gość Karola 21
Patrzcie! natknęłam się na ciekawą wyszukiwarkę gabinetów z depilacją laserową. Jest możliwość wyszukiwania po miast. Wystarczy kilka kliknięć. Trzeba tylko wybrać miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzięki temu znaleźć gabinet z depilacją laserową. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Wiotczenie skóry to naturalny proces, który może mieć kilka przyczyn. Pierwszą jest starzenie się skóry. Już po około 20. roku życia zanikają włókna kolagenu i elastyny, które właśnie odpowiadają za gęstość, jędrność i napięcie skóry. Dlatego wraz z upływającym czasem pojawia się nie tylko mało jędrna skóra w okolicach twarzy, ale też wisząca skóra na udach, brzuchu, czy ramionach. Kolejnym problemem jest luźna skóra po odchudzaniu. To właśnie nagły spadek wagi bardzo często sprawia, że pojawia się wiotka skóra na udach, wiotka skóra na brzuchu, ramionach, pośladkach, czy twarzy. Wspominając o problemie, jakim jest wiotka skóra po odchudzaniu, trzeba też napomknąć o innej kwestii – wisząca skóra na brzuchu po ciąży. To dość częsty kłopot. U wielu młodych mam skóra nie jest w stanie w pełni wrócić do swojej wcześniejszej formy. Obecnie do jednych z najskuteczniejszych metod należy zabieg HIFU. Podczas zabiegu wykorzystuje się falę ultradźwiękową, która wnika w głąb skóry, podgrzewając tkanki. W efekcie dochodzi obkurczenia tkanek i powstania mikrouszkodzeń, czego efektem jest produkcja nowych włókien kolagenowych. Dzięki temu skóra staje się znacznie jędrniejsza i bardziej elastyczna.

Gość gość
Cellu Off Floslek, genialna sprawa.

Gość gość ula
warto użyć olejku bio oil. ja smarowałam na swoje rozstępy i skóra z czasem mi się ujędrniała, mój problem z rozstępami też stał się znikomy. olejek również fajnie nawilża skórę, szybko się wchłania.

Gość gość
WON ściero zafaydana ze spamem tego biogóowna! Cały dzień zasrywasz całe forum tą żałosną reklamą! WON!!! WON ściero zafaydana ze spamem tego biogóowna! Cały dzień zasrywasz całe forum tą żałosną reklamą! WON!!! WON ściero zafaydana ze spamem tego biogóowna! Cały dzień zasrywasz całe forum tą żałosną reklamą! WON!!! WON ściero zafaydana ze spamem tego biogóowna! Cały dzień zasrywasz całe forum tą żałosną reklamą! WON!!! WON ściero zafaydana ze spamem tego biogóowna! Cały dzień zasrywasz całe forum tą żałosną reklamą! WON!!!

Gość Monika

Hej, ja tez miałam problem z wiotką skora po ciąży... prawde mowiac nie bylam w stanie patrzec w lustro, bo cwiczylam gdy tylko mialam czas i sile, schudlam i zamiast wygladac dobrze - wygladalam zle. 😞 Mąż zrobil mi niespodzianke i wykupil pakiet na serie zabiegów falami akustycznymi "storz" - serio jestem mu wdzieczna, bo jest zdecydowanie lepiej. Zabieg robilam w klinice Estetica Nova 😉🙂 

Gość Gość

No normalnie problem wszechczasów.😩

Przytyj to nie będziesz miała takich problemów.I do tego bedziesz miała mniej zmarszczek.

Poza tym faceci nie lubią wieszaków.I do tego z kompleksami.

Gość Malwina

Robiłam zabieg mezoterapii na twarz , moja skora była w zlej kondycji i mało elastyczna. Po zabiegu skóra dostaje dużą dawkę nawilżenia i staję sie bardziej elastyczna oraz promienna. Zabieg bardzo sie sparwdza jezeli chce sie rówiez nawilżyć skórę. Bardzo jestem zadowlona z miejsca gdzie robiłam w klinice  Ego Med Spa w Krakowie https://ego-medspa.pl/.

Gość kamila_mila

podbijam temat 🙂 ja też miałam problem z wiotką skórą.. po ciąży... i znalazłam super zabieg thermologie w klinice LaPerla - już wiem, że będe tam wracać - obsługa przemiła, z dużą wiedza 🙂 sam zabiegdziala na zasadzie endermomasażu i cialo po nim jest w fajnej formie - oczywiście lepiej ywkonać serię zabiegów żeby efekty utrzymywały się na bardzo długo :)))

Gość Anitaaa

Najlepiej udać się na konsultacje do lekarza medycyny estetycznej. Jak lekarz obejrzy skórę to dobierze Ci odpowiednie zabiegi. Ja byłam na takiej konsultacji u dr Lenartowicz w www.lenartowiczclinic.pl. i po obejrzeniu stanu skóry miałam dobrane zabiegi z urządzeniami i ostrzyknęła mnie również Pani Doktor preparatem . Miałam zrobioną serię zabiegów i teraz cieszę się ładną skórą.

Gość Weronika

Polecam wam bardzo serum wygładzająco-ujędrniające od Bielendy z serii body positive. Mega dobrze właśnie uelastycznia skórę i ma działanie antycellulitowe. Moim zdaniem produkt wart swoje ceny, z resztą całkiem niskiej jak popatrzeć na tego typu produkty