Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja juz nie wiem nic

kazdy facet ma takiego... ?

Polecane posty

dopiero mam 2 stosunki za soba ale obcowanie z penisem juz od dluzszego czasu, i do tej pory widzialam tylo jednego;) i mam pytanie czy kazdy penis jest taki twardy?! bo jak lezy na mnie i mnie caluje moj chlopak w bokserkach a ja jestem w bieliznie i jak sie ociera nim o mnie to jest taki twrdy ze az mnie boli jak mi sie np. "wbija" w udo niechcacy nawet jak przylozy go do wzgorka to ta jego twardosc sprawia mi bol ;] czy ja jestem jakas dziwna czy za malo obcuje z jego penisem ?;]

Gość Mr brrrr
to sie ciesz ze ma takiego twardego....bo raczej takim miękkim nie chciałabyś byc bzykana

"Obcowanie z penisem" dobre heheheheheh Uwierz mi na słowo lepiej jak twardy kutas wbija Ci się w udo, niż chooj jak z ciasta próbuje wejść w Ciebie.

Gość Martuśka17
Wez Ty się lecz dziewczyno!Penisa to Ty chyba w ogóle na oczy nie widziałaś...

no widzialam ale tylko jednego i dlatego pytam :)

Gość Martuśka17
A ja Ci odpowiadam idz się lecz

ale to nie jest odpowiedz na moje pytanie, wiec Ty sie idz lecz, a przy okazji naucz sie czytac. nara:)

Gość laki28
to sproboj z innymi facetami tez jestes mloda

Tak zacznij zadawać się z impotentami. Po "obcuj" trochę z tragedią wątłego kutasa, to za trzecim razem zapragniesz twardego i dużego. No może nie dużego, Twoja cipka jeszcze potrzebuje nie co rozgrzewki.

Gość gość
A próbował ktoś http://www.nepalherbs.eu/pl/ ? Jesli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak u szesnastolatka.. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy