Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziiiiirytowanaaa

INNE LASKI???

Polecane posty

Gość ziiiiirytowanaaa

Dziewczyny pytanie do was!!..Jak macie ze swoimi facetami? Jak idziecie razem ulica czy jedziecie patrza sie na inne laski?

Ja swojemu powiedziałam jasno, że przy mnie nie ma prawa patrzeć na inne i tego się trzyma :) a jak jest w gronie sowim kumpli, to przecież oczywiste :P Nie możesz pozwolić, by przy Tobie oglądął się za innymi, bo potem zacznie na nie gwizdać, albo łapać je za tyłek ;/

Gość ziiiiirytowanaaa
Nigdy nie zauwazylas zeby tak ukratkiem katem oka na jakas patrzyl?

Gość ziiiiirytowanaaa
No raczej w gronie kolegow zacznie je lapac za tylek ;)

nie, tzn tak, ale w ten sposób żebym nie widziała :) i On naprawdę myśli, że ja tego nie widzę... z początku mnie to wkurzało, ale potem dałam sobie spokój- to jak walka z wiatrakami, wiem, że on i tak będzie to robił byleby się nie ogladał za jakąś :) bo tego już nie zniosę i uważam to za chamstwo

Gość ziiirytowanaaa
Mnie tez wlasnie to denerwuje ...daleko mu do ogladania sie za jkas ale patrzy ukratkiem i mysli ze tego nie widze! debil

musisz to zaakceptować... to jest facet, a faceci są wzrokowcami Co innego oglądanie się- tego nie zniosę :)

mój raczej nie patrzy... ale.. hm... kto wie jak jest sam lub z kolegami.. pewnie zaglada...

Gość pisze się ukradkiem
s nie ukratkiem to raz, a dwa mężczyźni są WZROKOWCAMI. Jeśli facet nie patrzy się na kobiety to znaczy że jest gejem

Gość no nie badźmy hipokrytkami
wam sie nie zdarzy zerknąć na przystojnego faceta? bo mi tak i to nie znaczy, że nie kocham mojego faceta czy cos. wiec jakim prawem mam jemu zabraniać? oczywiscie nie mówię o nachalnym gapieniu sie ale zerknieciu.

Gość widia
a Wy nie zerkacie na przystojnych panów?To chyba naturalne,że jak mija się cosładnego to się patrzy a zabraniać swojemu mężczyźnie patrzeć na inn ekobiety to wręcz żenujące:)

Gość koi koi
proszę was, nie bądźcie śmieszne :o to że facet jest w związku nie oznacza, że na wasz rozkaz wyzbędzie się wszystkich męskich nawyków. to działa w dwie strony, więc najpierw zmieńcie się wy, a potem wymagajcie od faceta.