Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiViA_venus

Chwila wróżb dla chętnych!

Polecane posty

Gość mini 123
Prosze o rade co powinnam robic w zyciu i czy znajde wreszcie milosc ... Karolina 22.10.1991

Gość renata000001
witam jeszcze raz proszę o wróżbę renata 09-11-1984

Gość Karpateczka
Witam wróżko Olivio. Edyta, 21.09.1974r. Czy znajdę niedługo nową pracę? W jakiej branży? Czy w tym roku zakocham się z wzajemnością?

Gość mika_30
Czy mogę poprosić o wróżbę?????? Monika 03.09.77 Darek 01.10.80 Rozwód już, czy za parę lat, czy może wcale? Ile dzieci jeszcze? Pozdrawiam

Gość 29.04.67 aska
prosze powiedz co mnie czeka w najblizszym czasi

Gość niepewność........
nie mamy dziecka..... córka nie jest jego, jest dzieckiem z poprzedniego związku,teraz wrócilislmy do siebie z ojcem dziecka i napisałaś ze powinnam od niego odejść.... a z mężem jestem w trakcie rozwodu...

"Starlla" finansowo dopiero nadejda czasy ze bedzie u Ciebie dobrze! 2010 to rok dla Ciebie raczej skapy pod wzgledem pieniedzy! za to obecy partner jest "dobrze ustawiony"

Gość niepewność.........
nie mamy dziecka..... córka nie jest jego, jest dzieckiem z poprzedniego związku,teraz wrócilislmy do siebie z ojcem dziecka i napisałaś ze powinnam od niego odejść.... a z mężem jestem w trakcie rozwodu... to jego imię i data urodzenia Grzegorz 23.07.1975 a to moja Magda 06.01.1975 może tak cos dostrzeżesz bliżej.... dziekuje za poświęcenie mi tyle uwagi -to bardzo ważne dla mnie ....

Gość adrenalinka4
Przypominam sie raz jeszcze Monika 12.02.1977 bardzo Cie proszę o wróżbę to dla mnie sprawa "życia i śmierci".Bardzo prosze

Gość Karpateczka
Witam wróżko Olivio. Przypominam się : Edyta, 21.09.1974r. Czy znajdę niedługo nową pracę? W jakiej branży? Czy w tym roku zakocham się z wzajemnością?

Gość Irrryyysek
Anna 02.05.1985 r jak bedzie wygladalo moje zycie uczuciowe w najblizszym czasie? pozdrawiam

powiedz mi kochana jak się będzie układało w naszym związku? ja 01.11.1972 on 29..10.1965

Gość renata000001
poproszę o wróżbę czy to co mnie spotkalo mam już za sobą, jak będzie wyglądało teraz moje życie ? renata 09-11-1984

Gość i ja poprosze
imię ELŻBIETA podbijam, bo mnei wróżnka ominela 19 03 1985 Czy będzę szczęśliwa, czy wszystko sie ułozy, czy może czekaja mnie po drodze jakieś trudnosci. Bardzo prosze o odpowiedz. Dodam, że ejstem mełżatka

Proszę o wróżbę :) To był tylko przelotny flirt, nic poważnego, ale nie mogę o nim jakoś zapomnieć... czy on coś jeszcze do mnie czuje? czy o mnie myśli? czy odnowimy kontakty? czy to ja powinnam wyjść z inicjatywą? Marcin 09.01.1986, Kaśka 1980.03.06 z góry dziękuję :)

Gość niepewność........
nie mamy dziecka..... córka nie jest jego, jest dzieckiem z poprzedniego związku,teraz wrócilislmy do siebie z ojcem dziecka i napisałaś ze powinnam od niego odejść.... a z mężem jestem w trakcie rozwodu... to jego imię i data urodzenia Grzegorz 23.07.1975 a to moja Magda 06.01.1975 może tak cos dostrzeżesz bliżej.... dziekuje za poświęcenie mi tyle uwagi -to bardzo ważne dla mnie ....

Przypomne moja prosbe: Kochana Olivio, Czy bede miala szanse na rozwoj zawodowy i wyjscie z obecnego zawodowego \'zastoju\'? Moja data urodzenia 29.06.1979 Imie: Joanna Z gory ogromnie dziekuje!

Dzień dobry jak wyglądają moje sprawy uczuciowe chciałbym wiedzieć, czy szykuje się jakiś związek ? Bernard 10.10.1987 dzięki

Gość i ja poprosze
podbijam raz jeszcze imię ELŻBIETA podbijam, bo mnei wróżnka ominela 19 03 1985 Czy będzę szczęśliwa, czy wszystko sie ułozy, czy może czekaja mnie po drodze jakieś trudnosci. Bardzo prosze o odpowiedz. Dodam, że ejstem męzatką

Kasia 24.01.1984 Prosze wróżko Olivio o wróżbę Czy dojdzie do spotkania z pewnym koziorożcem, którego poznałam przez internet? chyba za bardzo okazałam swoją nadgorliwość, pokazałam że mi zależy i od wczoraj wieczór milczy czy już się nie odezwie? Kiedy odnajde swoją miłość? Czy to będzie właśnie on?

Gość dyty
a czy ja moge prosic o wrózbe ? bo gdzies tam na 20 str jestem ;/ dominika 16.07.1990 jak mi sie bedzie ogólnie układało w życiu , czy znajde prace i czy dobrze mi pojdzie matura za rok jak tam sprawy uczuciowe i zdrówko

Gość anek35
Witam Bardzo proszę w miarę możliwości o informację co będzie dalej? Musze podjąć ważne decyzje i nie wiem co mam zdrobić. Ania 18-01-1974

Gość zAAAciekawiona
Ur.22.02.1991.Czy "Ten"z ktorym jestem jest juz na całe życie??Czy skończe szkole(zostały mi 2 lata)?Kiedy ślub i dzieci??Pisze juz kolejny raz i nie dostałam ani jednej odpowiedzi a inni po kilka.Prosze o odpowiedz

Gość niepewność..........
olivio nie mamy dziecka..... córka nie jest jego, jest dzieckiem z poprzedniego związku,teraz wrócilislmy do siebie z ojcem dziecka i napisałaś ze powinnam od niego odejść.... a z mężem jestem w trakcie rozwodu... to jego imię i data urodzenia Grzegorz 23.07.1975 a to moja Magda 06.01.1975 może tak cos dostrzeżesz bliżej.... dziekuje za poświęcenie mi tyle uwagi -to bardzo ważne dla mnie ....

JEJKU wrozko, ty jestes niesamowita!!!!!! mialam egzamin tydzien temu i oblaam za wymuszanie pierwszenstwa, a przepraszam , ze ci tak głowe zawracam, ale widzisz mnie na tych studiach?, bo boje sie, ze tej poprawki nie zdam i jak mnie widzisz to powiedz mi czy duzo bede sie uczyła, czy raczej bede prowadzic imprezowe zycie, albo jakies romanse krortkie czy widzisz? Czy poznam nowych ludzi? Czy bede szczesliwa, i czy zaznma choc troche biedy czy jednak szybko znajde prace i bede utrzymywała sie sama, odpowiedz mi prosze, zaleyz mi bardzo i jeszcze raz daje dane 17.03.1990 aha i ja raczej pojde na dziennikarstwo jak cos bo i tak mam małe sznase z ta poprawka zeby isc na jakas przedsiebiorczosc czy cos bo narazie nawet nie szukam zadnych uczelni i nawet nie ma pomysłow, to czy sobie poradze jednak mimo wszytsko na tych studiach?I jak ze zdrowiem bo wczesnij zadawałam to pyt ale chyba zapomniałas odpisac,jedna wrozka z kafe wywrozyła mi szpital, ale ona moiwła ze ma takie przewidzenia ze nie jest wrozka w 2005, jak wrocisz prosze odpowiedz na wsyztskie moje pytania tutaj zawarte

Gość Kasia 16.11.82
16.11.82 Kasia jakie moje życie i czy schudnę nareszcie i czy ze zdrowiem moim i moich dzieci będzie wszystko w porządku? I kiedy mogę spodziewać się dziecka?

Gość mlodddaaa
ja tez, ja tez! ;p Agata 28.07.1993 a chce wiedziec co mnie czeka w najblizszym czasie ;p

powiedz mi kochana jak się będzie układało w naszym związku? ja 01.11.1972 on 29..10.1965 :):)