Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minimoni

mój chłopak - moja przyjaciółka

Polecane posty

Obecnie przebywa za granicą. Jak wróci za 2-3 tyg. to z nim porozmawiam. A pisałam tu teraz bo to juz od jakiegoś czasu mnie zastanawia i musiałam się z kimś podzielić i poznać Wasze zdanie.

możesz też pogadać z przyjaciółką, ale wątpliwe jest, żeby się przyznała jeżeli już zrobiła coś nietaktownego. Może powiedziała coś w żartach a on to źle zrozumiał. Dużo może być tego \"może\". A prawdy dowiesz się tylko od niego. Nikt mu \"w głowie\" przecież nie siedzi...

niebieska chmurka naucz się dzieciaku czytać, napisałam bez powodu dla autorki bo on tego powodu nie chce wyznać. Więc sie mnie nie czepiaj.

zabolało co 🖐️ arogancka paniusiu. Nie umiesz nic więcej niż wyzywać i atakować ludzi. Nie wdaje się w dyskusje z ludźmi na takim poziomie, bo debil nie dość, że sprowadza do swojego poziomu - to jeszcze pokonuje doświadczeniem:). Jesteś totalnie żałosna :)

Wiem wiem porozmawiam z nią, zapytam jeszcze raz o ta ich rozmowę i wtedy tez powiem że niestety ale mój jej nie lubi, ale nie wiem dlaczego, no chyba ze się później dowiem. :-)

tak, tak zabolało mnie zdanie jakiegoś dzieciaka z forum:D Tak sobie tłumacz. I nie nazywaj mnie arogancką paniusią bo mnie nie znasz. Chociaż w sumie prostacy tak mają, oceniają od razu, ale to już nie mój problem.