Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HxD

a wy...

Polecane posty

... piszecie coś gdy macie chwile refleksji?? jak tak to wklejajcie i powiedzcie co sądzicie o tym: Wolnym, dzikim być zawsze, Pięknym, niezwykłym także, lecz nie zawsze uda się byc Jednym z dzikich koni... Rysowałam nasze plany, zapisałam je. Planowałam jak byśmy mieli żyć tysiąc lat, lecz to na nic, bo już nie ma nas. Jestem ja, jestes ty, ale nie mogę powiedzieć my. To smutne jest, nie trzeba żyć dalej. tylko prosze żeby moje ostatnie życzenie się spełniło. Chce umierać śmiejąc sie z ludzi którzy tu zostają. Chce się śmieć przez łzy. Chce byś cierpiał, tęsknił, żałował swoich słów, którymi mnie raniłeś, załował wszystkiego co robiłeś. Przepraszał mnie lejąc łzy, ale nie chce tego słuchać, mam już swój świat, inny świat. Daleko stąd , mam tam swój kąt. Niech wszyscy nie pałczą, niech wszyscy nie cierpią, chciałam zorbić tylko tobie na zość, chciałam żebyś poczuł to samo co ja, tą cholerną samotność. piszcie szczerze co o tym sądzicie... jest wiele innych jeszcze ale wziełam dwa pierwsze... :):P:):P::P:):P:)

Gość no to faktycznie pomysl
bez sensu jak dla mnie 🖐️