Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

chetnie z kims pogadam...

Polecane posty

tu masz rację bo jako facet wiem że niektóre ambitne kobiety są w w stanie uczyć się lub rozwijać dla faceta i swojej przyszłości - wiem że się potrafią poświęcać , ale zbyt często okazuje się ze robiły to tylko dla siebie , bo czasem nie widać jak druga osoba ostrzy nóż za plecami gdy ma się pełno pracy przed sobą... wiesz...przyznam racje w tym co napisales... tyle ze moj ex nie potrafil wytrzymac tydzien bez bzykanka bo ja bylam zagranica..a dowiedzialam sie jak sie lasce z ktora sie puscil urodzilo dziecko i chciala od niego kase

proszę pani - jeśli gwiazda na niebie przestanie świecić staje się martwa i wypalona ale za to jest milion innych , świecących a co jesli jest sie mlodym,naiwnym i ma sie nadzieje, że ta gwiazdka która juz teoretycznie nie swieci, zaswieci znow, i robi sie wszystko!! żeby zaswieciła??...nie zauważając takiej świecącej baaaaardzo blisko, tuż obok??;) ufff ale pomieszałam:D;)

tyle ze moj ex nie potrafil wytrzymac tydzien bez bzykanka bo ja bylam zagranica..a dowiedzialam sie jak sie lasce z ktora sie puscil urodzilo dziecko i chciala od niego kase o chryste. dziekuj bogu że sie dowiedziałaś wtedy:o

tak ale 9 miechow w nieswiadomosci...... i jeszcze mial czelnosc pytac czy mu pomoge finansowo

tak ale 9 miechow w nieswiadomosci...... i jeszcze mial czelnosc pytac czy mu pomoge finansowo może nie widział w tym problemu:o ale przepraszam że pomożesz mu finansowo w kwestii tego dziecka??:o

ale przepraszam że pomożesz mu finansowo w kwestii tego dziecka?? tak...dobry jest :D

boofiasty a nioooooo tak dlugooo a dla mnie to byla wiecznosc.... a jak Serduszko u ciebie nadal samotnie zasypiasz???

uwielbiam takich gosci. i wiesz, naprawdę dobrze sie stało, że tak sie stało... dobrze ze wczesniej wyszło jaki jest naprawdę, tylko widzisz teraz wszystko odbija sie na tobie...:( naprawde koles mial tupet, nie wyobrazam sobie takiej sytuacji w swoim życiu... 😠

zaczelam sie przez to wgłębiac w swój obecny związek :o czego dawno nie robiłam... mimo, że właśnie zadzwonił, że usłyszałam jego głos, ze spedzilismy ze sobą naprawde zaaaajebisty weekend... to zaczełam sie zastanawiac co z nami będzie, kiedyś tam... kiedy znajdziemy sie na zakręcie... ahhh piszę już jak nastolatka;)

a co jesli jest sie mlodym,naiwnym i ma sie nadzieje, że ta gwiazdka która juz teoretycznie nie swieci, zaswieci znow, i robi sie wszystko!! żeby zaswieciła??...nie zauważając takiej świecącej baaaaardzo blisko, tuż obok?? to wbrew prawom fizyki , lecz czasem miłość jest w stanie pokonać zimną naukę i pokazać ze można...tylko ona jest w stanie to zrobić gdyż jest duszą i dobrem i porusza wszystko , a łatwiej jest jednak zauważyć drugą obok i nie starać się o tą wypaloną i ludzie to wolą , gdyż jest to łatwiejsze , a staranie wymaga pokonywania siebie , i tworzy trudności oraz problemy i bolesne jest wtedy też rozstanie - tak więc nie trzeba być młodym i naiwnym , można też być starym i głupim dla ludzi , ale oni są nie ważni , liczy się tylko nasza \"gwiazda\" :)