Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

chetnie z kims pogadam...

Polecane posty

cholera.. net mi nie dziala.. wasze zdjecia nie doszly...pliki ktore sciagalam SKASOWANE 😠 😠 😠 !!!!! tak sie zdenerwowalam ze rabnelam komputer z calej sily i kawaleczek odlecial... teraz sie nie zamyka ( to jest laptop) mam nadzieje ze go nie uszkodzilam] ale oto jestem :)

Sabide powiem CI jeszcze cos co juz dzis komus powiedzialem. Nie wazne jak Cie ktos skrzywdzil wciaz jestes osoba majaca swoja wartosc (nie mowie wcale o kasie), bo patrz jak zadepcze banknot oplje i zgniote i bym chcial go komus dac, to ten ktos banknot wezmie, bo wciaz ma te samo wartosc. To samo jest z ludzmi :)

coz zycie i tyle.... boli to ze ty dajesz cala siebie a gnoj jeszcze nie potrafil byc szczery i sie przyznac do zdrady...

Sabide rozumiem Cie, ale jak sama slusznie stwierdzilas to gnuj. Wiekszoc facetow docenila by taka osobe jak Ty, a kasy mu nie dawaj niby z jakiej racji mialby ja dostawac ?

ahhh....:( nie przyznaje sie do zdrady czyli co?dziecko bocian przyniósł?? :/ ten to ma tupet... sabide tobie tez wyslalam:)

Dobrze, ze tak do tego podchodzisz Sabide :) Znajdziesz kogos kto Cie pokocha calym sercem, bo kazdy znajdzie swoja milosc kto tego chce :)

tak mysle narazie... nie ma nikogo takiego chyba:) ale nie wiem jakos to bedzie nie lamie sie i sprawdzam sie zawodowo :D

boofiasty cukiereczku mlodziutki fajniutki z ciebie chlopak :D

Wiesz Sabide. Ja przez cale zycie bylem przekonany, ze nigdy nikogo nie znajde, a poznalem milosc w dziwnym i trudnym dla mnie momencie. Wiesz Twoj przyszly chlopak moze juz CIe obserwuje :)

widzisz tyle ze kiedys pewnien facet mi powiedzial ze tym ze jestem tak cholernie niezalezna odstraszam polowe wielbicieli ...

sluchaj sabide... musi ci byc bardzo ciezko, bo jestes na obczyznie ( ja sama mieszkam w UK ) i trafic na takiego chama to ze swieca szukac, naprawde... jest tylu fajnych facetow...ktorzy cie docenia.. nie warto marnowac zdrowia na kogos kto na to nie zasluguje. to bardzo boli ale na pewno znajdziesz kogos kto ten bol usmierzy... :) na razie musze leciec bo moj net szwankuje, ale jesli tylko sie polepszy to jeszcze tu wpadne . pa pa :*

Zaległacisza wręcz grobowa Nie powiedział nikt ni słowa Pomyślałem - o to szansa wyjątkowa Wychyliłem się i uderzyłem tak!...:D

doktorku mam nadzieje... ja wiem ze wzbudzam czasami strach facetow ale....ja nie gryze i tak samo jak inne potrzebuje bliskosci i czulosci... A ja wiem ja wiem co wy tu robicie po co na ten na ten swiat przychodzie.....

Jeśli oczy otwierasz szeroko pytasz czemu, spoko powiem ci więc nadstaw dobrze uszy, w ciszy nikt się nie poruszy, nie zaszeleści, nie zaszepta, nikt nawet w miejscu nie zadrepta... oj sabide...chlopcy z mojego rodzinnego miasta to spiewaja-miedzy innymi;P