Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda 33 Suwalki

zrozumialam ze moje zycie jest gównem

Polecane posty

Gość magda 33 Suwalki

na nk wszyscy szczesliwi, z mężami, dziecmi, autami i domami. ja nie mam nawet pracy, nie tylko chłopaka czy auta. i mam juz 33 lata moje zycie jest gownem niewartym nawet tego by je zgasić

Gość bałałajkaaa
Na NK wszyscy się kreują. I NK niesłusznie nas dobija. Najlepiej usunąć konto. I skończą się kompleksy.

Gość ehhhhhhhhh/
Daj spokoj... Najpiekniejsze przed Toba... Nie patrz na nk- to zaklamane swinki. Podazaj za swoimi marzeniami, pragnieniami. Badz soba, nie ogladaj sie na innych. Na pewno jestes wartosciowa osoba, trzyam sie tego. I pamietaj- nic na sile:) Zastanow sie co zmienic, aby bylo dobrze:) Pozdr.

Gość ewela76
1. Jakie masz wyksztalcenie? 2. W jak duzym miescie mieszkasz? 3. Jak dlugo szukasz pracy i w jakiej branzy? 4Gdzie wczesniej pracowalas? 5. jak wygladaly twoje wczesniejsze zwiazki i dlaczego sie skonczyly? 6jak dlugo jestes sama? 7Mieszkasz sama? 8Masz znajomych?

Gość kij ci w oko...
no to ten, wyjaśniłaś sobie wszystko i jest cool

ewela... a tobie po co te dane o autorce tematu? chcesz ja zatrudnic u siebie i znalezc jej faceta?

Gość ewela76

Gość ewela76
taki proste pytania sa bardzo wazne !!!! dzieki nim mozna poznac w czym lezy problem ! takie tez zadaja psycholodzy

Gość Tealady
eee tam,nie patrz na ludzi którzy kreują się na nk,a raczej lansują.Znam pare,moja kumpela ah jaka ona niby szczesliwa,a w profilu jej meza pod ich zdjeciemwidniało,to ta urwa z która mam dziecko.On jej kometowałam foty a ta usuwała.I tacy szczeslwii jak ona zgrywa na nk buahahahh

ewela a co chcesz tu zalozyc gabinet terapii psychologicznej? ha ha ha moja droga jesli ktos ma tak powazne problemy sam ze soba to niestety takie forum nie pomoze....za bardzo... no chyba ,ze znajdzie sie tu ktoś kto da autorce prace i wtedy wszystko samo wroci do normy...bez pomocy osob trzecich:) bo jak mniemam najpowazniejszym dla niej na te chwile klopotem jest wlasnie brak pracy:O

Gość magda 33 Suwalki
1. Jakie masz wyksztalcenie? 2. W jak duzym miescie mieszkasz? 3. Jak dlugo szukasz pracy i w jakiej branzy? 4Gdzie wczesniej pracowalas? 5. jak wygladaly twoje wczesniejsze zwiazki i dlaczego sie skonczyly? 6jak dlugo jestes sama? 7Mieszkasz sama? 8Masz znajomych? 1. Mam wyższe wykszałcenie 2. Mieszkam teraz w Białymstoku 3. Szukam pracy rok, cokolwiek 4. Pracowałam wczesniej w takiej jednej firmie usługowej 5. Wczesniejsze związku konczyly sie bo ...nie wiem dlaczego 6. Jestem sama od 2 lat 7. Wynajmuje mieszkanie, mieszkam sama 8. Nie mam znajomych

Gość samotna do boluuu
mam to samo mam 26 lat jestem sama od zawsze w sumie kazdy moj zwiazek to sie konczyl zanim sie zaczal ale ja mam gorzej bo nawet seksu nie uprawialam nie mam znajomych pracy szukam od grudnia jakiejkolwiek mam wyzsze wyksztalcenie, wczesiej bylam za granica sama , sama wiecznie sama i mam juz dosc! dobijaaj mnie te pary wszedzie ja chyba nie zasluzylam na milosc

Gość taka tammmm
przestan czasami lepiej byc samej niz tracic czas na takie gowna jak ja