Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdjk 26

z którym lepiej

Polecane posty

Gość fdjk 26

Hej:) mam problem, nawet spory. Więc przejdę do sedna sprawy. Z moi obecnym chłopakiem znamy się przeszło rok, po kilku miesiącach znajomości stwierdził, że to nie to i bo wielkiej męce rozstaliśmy się. Ale niedawno się zeszliśmy ponownie, on jak mówi chce spróbować ma ochotę, tylko mało dzwoni i pisze, nie wiem taki już chyba jest. Kiedy pytałam się czy chce się ze mną spotykac powiedział ze tak i że za dużo myślę. Jadnak problem jest gdzie indziej. Kiedy byłam sama poznałam kogoś...bardzo miły ciepły chłopak. Przeciwieństwo tego mojego obecnego, dużo pisze jest strasznie bardzo uczuciowy. I co ja mam robić. Być z tym obecnym bo bardzo mnie do niego ciągnie, podoba mi się i dobrze mi z nim. Czy dac sznase tamtemu, ale z kolei ja nie wiem co do niego czuję. Jest mi z nim miło czuje się swobodnie ale jakoś mnie nie pociąga, nie czuje potrzeby przytulenia, pocałunku. Jednak potrzebuję go bo daje mi ciepło i kontakt którego nie daje mi tyle mój chłopak.

Gość ffjhgjhgjg

Gość ffjhgjhgjg

Gość I ja cos dopisze...
hmm, bardzo ciezko cokolwiek madrego napisac. Musisz wczuc sie w to, co mowi Twoje serce, czy warto wracac do bylego, czy zaczac cos nowego... Do prawdziwej milosci dojrzewa sie, dorasta, nalezy poznac ta druga osobe, jej osobowosc, styl bycia i probowac budowac cos trwalego... Jedyne co moge doradzic to nie graj na 2 fronty, wczuj sie we wlasne serce, ono podpowie co robic... Pozdrawiam:)