Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Jak przyspieszyc dial-up connection? wie ktos?

Polecane posty

Bo zaraz nie wytrzymam i rabne ten cholerny komputer o podloge az sie rozbije na miliony kawaleczkow.

Gość musisz pogłaskać
W końcu piszesz na forum uczuciowym ;)

na telefon. i mam taki modem ktory ma game swiatelek- niebieski to jest superszybki a zielony superwolny. wlasnie jestem na zielonym i nie wiem czy istnieje mozliwosc aby to przyspieszyc? bo mnie to WYBITNIE irytuje.

original- ty tez zaczynasz mnie WYBITNie irytowac wiec zamknij swa szacowna buzke i wypad. JAZDA.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! no nie moge. bombat- to jest na modem, nie na telefon.

uwazam ze za sprzedawanie takiego badziewia powinna byc kara publicznego powieszenia. za duzo stresow, nic nie moge robic, sluchac muzyki-nic. bombat- wybaczam ci te szczerosc. :P

a gdzies za granica siedzisz 3.77 to sama mierzylas tak? :D no to faktycznie za duzo na tym nie porobisz :D tj bezprzewodowy? jesli tak to predkosc zalezy od zasiegu operatora w danym miejscu, jak mozesz to sprawdz gdzie indziej czy jest lepiej

Gość normalny1441
3.77 kbps ??? No bez przesady stare modemy mialy wiecej.

wiem... tzn to ma fazy. czasem jest szybki ale czasami tak jak teraz jest bardzo wolny.... :

1 strona sie laduje okolo poltorej minuty jesli nie dluzej.... blagam.. niech mi ktos pomoze

to juz daj jej jakis link z zachodu dalej, bo do czech to wiesz.. mam za darmo ... :o :D do czech to moze miec waskie gardlo po drodze (chociaz wezszego niz to chyba nie bedzie:D ) depeche to jest bezprzewodowy? jesli tak to sprobuj z innego miejsca.. i warto sie zorientowac jaka predkosc na umowie ci deklaruja