Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletka__

wmawiam sobie ze jestem brzydka!!!!

Polecane posty

Gość arletka__

mam taki własnie problem ze uwazam ze jestem brzydka nie zgrabna taka nie taka ze za duzo waze itd. wszyscy naokolo probuja bezskutecznie uświadomic mi ze jest inaczej ale to nic nie daje mam straszne kompleksy jak sie ich pozbyc???

Gość arletka__
nwet dzis bylismy w CH i ogladali sie za mna mężczyzni a ja nie moge zrozumiec po co,nie widze w sobie nic ładnego,interesującego.Choc koleżanki mówią ze zazdroszcza mi urody czy figury:(

Gość lolcia od bolcia
arletka-to tak jak ja.... nie moglam skumac dlaczego akurat JEMU sie spodobalam i czym GO tak zauroczylam... ze spartolilam znajomosc przez to.... heh, jakies rady?

Gość arletka__
sek w tym ze podobno nie,mam powodzenie u mężczyzn i bardzo czesto spoykam sie z opinia ze jestem ładna ale ja sam wprost nie moge na siebie patrzec wciąż porównuje sie do innych kobiet i obsesyjnie daze do ideału...

Gość arletka__
ogolnie chetnie doradzam lubie kogos wysłuchac ale w tej kwestii nie wiem co doradzic...

Gość Lady Night
bardzo dobrze przynajmniej sodowa woda nie uderzy ci w szare komórki:P

Gość lolcia od bolcia
o żesz to tak jak ja... z tym ze ty Arletko nikogo nie skrzywdzilas tym, a ja chyba tak Pomyslalam CO ON WE MNIE KURNA WIDZI, NIECH SPADA NA DRZEWO JA JESTEM BRZYDKA... i chyba go zraniłam.... co myslisz?

za duzo myslisz o urodzie. zainwestuj w intelekt i wnet ci przejdzie wszak... uroda jest tylko trywialnym dodatkiem do pieknego umyslu..

Gość lurek
jakie pierdolenie tak jest w istocie tylko, że im bardziej trywialna cecha tym bardziej zwraca uwagę i pociąga :D

Gość lurek
a poza tym wklej fotkę to Ci powiem

nie no przepraszam bardzo. uroda jest wazna , ale jesli laska ma z tego powodu kompleksy to niech sie zajmie swoimi mocnymi stronami. wyglad nie jest najwaznijeszy chyba ze nie masz nic innego do zaoferowania :) :P

depeche hahaha ładnie brzmi to o trywialnym dodatku ale... nie dla mężczyzn nie mających problemów z potencją:P a tak poważnie to niestety człowiek oraz kobieta (ostatnio wyczytałem że: "Brytyjscy naukowcy odkryli że łańcuch DNA kobiety jest bardzo zbliżony do ludzkiego") zwracają uwagę na wyglą, i ktoś baaardzo brzydki obiektywnie niby nie ma szans żeby swe wewnętrzne piękno ukazać bo dostaanie ignor na wstępie..to tyle o teorii. w praktyce jest inaczej bo internet otwiera możliwość takim osobą pokazania się od tej innej niż fizyczna strony i dlatego jest bardzo dużo szczęsliwych, zakochanych par z wielką dysproporcją w urodzie obu stron:P

Gość hieronimtwo
możesz wyglądać nawet jak Niezgoda, warunek jest jeden musisz mieć piękny majątek

ale ale... ja mialam na mysli to zeby sie zbyt nie KONCENTROWAC na urodzie gdyz jest to budowanie zamku na piasku :) nie kwestionuje faktu ze wyglad ma kluczowe znaczenie, jedynie sugerowalam autorce aby sie troszke do tego zdystanowala...

"uroda jest wazna , ale jesli laska ma z tego powodu kompleksy to niech sie zajmie swoimi mocnymi stronami." Ale tymi mocnymi stronami faceta nie przyciągnie jezeli jest pasztetem. :o🖐️ "wyglad nie jest najwaznijeszy chyba ze nie masz nic innego do zaoferowania " Wygląd jest najważniejszy, bo każdy człowiek chce być pociagający fizycznie w pierwszej kolejności. :o🖐️

'Ale tymi mocnymi stronami faceta nie przyciągnie jezeli jest pasztetem. ' wszyscy jej mowia ze jest ladna, to w czym problem? 'Skoro ją to gnębi to jak ma się zdystansować?' zainwestowac w inna dziedzine zycia, rozwoj intelektualny na przyklad.

"wszyscy jej mowia ze jest ladna, to w czym problem?" Ano w tym, ze ma własne oczy i widzi, jak wygląda. :o🖐️ Mało który znajomy powie prawdę, że jest pasztetem(jeżeli nawet nim jest). :o🖐️ "zainwestowac w inna dziedzine zycia, rozwoj intelektualny na przyklad." Ciekawe czy te swoje cenne rady stosujesz do siebie. Jakoś o swoich problemach zapomnieć nie możesz i czesto o tym na kafe musisz pisać. :o🖐️

prawik jest w chuj par brzydal-piękna i pasztet-model i co? tylko nie pisz o kasie itp bo znam takie pary i wiem.. jedną pare gdzie ona zajebista cud miód a on , no cóż, obiektywnie taki troche niezbyt każdy mu zazdrości a bogaty nie jest na pewno ści:P ale sa razem szczęśliwi i jakoś im dobrze razem. więć nie pierdolić o wyglądzie!!!

tak. maluje , rysuje, czytam i ucze sie 4 jezykow :) malo? a skad wiesz ze ona jest brzydka w ogole? widziales fotke? nie :)

Gość co za ch**yowy topik
nigdy nie zrozumiem ładnych lasek, które wynajdują sobie kompleksy i wmawiają brzydote to co maja powiedzieć te naprawde brzydkie? chetnie by sie zamieniły z tymi "pseudo-kaszalotami"

"tak. maluje , rysuje, czytam i ucze sie 4 jezykow malo? " Mam paść z wrażenia jaka jesteś wyjątkowa? :classic_cool:🖐️ "a skad wiesz ze ona jest brzydka w ogole? widziales fotke? " A czy ja pisałem, ze jest na pewno? :o Skoro sama tak o sobie pisze, czemu mam zakłądać, że ma zaburzenia percepcji? :o🖐️ "nie " tak :o🖐️ " prawik jest w ch*j par brzydal-piękna i pasztet-model i co? tylko nie pisz o kasie itp bo znam takie pary i wiem.." Oczywiście ale szanse są duzo, dużo mniejsze, a na przetrwanie takiego związku jeszcze mniejsze. :classic_cool:🖐️

nie masz pasc, po prostu podaje przyklady jak PRODUKTYWNIE wykorzystac czas zamiast nadmiernego koncentrowania sie na urodzie a co do zaburzenia percepcji.... moze tak pisze poniewaz lubi sie dolowac i wynajdywac sztuczne problemy?

'nwet dzis bylismy w CH i ogladali sie za mna mężczyzni a ja nie moge zrozumiec po co,nie widze w sobie nic ładnego,interesującego.Choc koleżanki mówią ze zazdroszcza mi urody czy figury' :) do przemyslenia prawiczku

" nie masz pasc, po prostu podaje przyklady jak PRODUKTYWNIE wykorzystac czas zamiast nadmiernego koncentrowania sie na urodzie" Skoro koncentruje się na urodznie znaczy, że czuje taką potrzebę. Ciąży jej to. Udawanie, że problemu nie ma nic tu nie zmieni. 🖐️ "a co do zaburzenia percepcji.... moze tak pisze poniewaz lubi sie dolowac i wynajdywac sztuczne problemy? " Może tak, może nie. Nie widzę jednak powodu b jej nie wierzyc. 🖐️

'nie widze powodu zeby jej nie wierzyc' przeczytaj drugi post autorki. bo dla mnie po tym poscie jest wszystko jasne :)

a ty rozumiem wiesz to po sobie? :P bzdura. jesli sie za kobieta ogladaja to musi byc ladna. i jesli jej kolezanki zazdroszcza to tym bardziej. :P ps. to u gory to byl zart, uprzedzam na wszelki wypadek :P