Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polewkaaaa

Tragiko-komedia,czyli desperatki są wśród Nas

Polecane posty

Gość Mr brrrr
polewka to jest z ciebie

Gość Polewkaaaa
Polewka ze mnie,na ma powodów. :]

Gość Polewkaaaa
CYTUJE; W ogóle dzisiaj był dzień ślubno-weselny. Mało, że na koncercie non stop piosenki o ślubie, obrączkach i weselu, to jeszcze gadaliśmy wcześniej. Na stoisku firmy siedział kolega z koleżanką, którzy biorą ślub za jakieś 2 tygodnie. Pochwaliła się ogromniastym diamentem, a ja słyszałam, jak TŻ podpytuje o cenę narzeczonego potem sobie szliśmy do niego do domu spacerkiem i rozmawialiśmy o samochodzie do ślubu i ubraniu dla pana młodego. Mój jest przerażony, bo zrobi wszystko, żeby ubrać czarny garnitur (ok) i nie ubierać kamizelki (!). Nawet rzucił, że mógłby ubrać grafitowy ;-) ale za żadne skarby kremowego. W końcu jakiś kompromis osiągnęliśmy :-P No ale TŻ mówi: "Dam Ci się ubrać od stóp do głów na ślub, jeśli przyjmiesz moje nazwisko" (chcę jego nazwisko przyjąć, ale zostawić swoje, czyli mieć dwuczłonowe, a on marzy, żeby była pod jego nazwiskiem... co tam, inicjały i tak zostaną takie same ;-)). Zaczęliśmy się przekomarzać aż w końcu wytoczyłam najcięższe działo: "Przyjmę Twoje nazwisko jak ubierzesz kremowy garnitur"... zrezygnował nie, żebym szalała za kremowym, ale to był mocny argument A wcześniej, jak przechodziliśmy koło zakładu pogrzebowego, to powiedział (zresztą mówił to już kiedyś): "Chciałbym zostać skremowany... wiesz, jako moja przyszła żona powinnaś wiedzieć takie rzeczy, jak przyjdzie co do czego..." ... Jak "romantycznie"

Gość Polewkaaaa
Zapraszam do podanego linku na kafe,tam są coraz to lepsze ;) kawałki

Gość glupie dupy tak
maja co poradzisz. Co z ta Polska sie dzieje same oszolomy chodza po ulicach 🖐️