papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu na pewno nie pomaga to że wczesniej był w stanie nagrywać coś takiego: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: poza tym wokal jest absolutnie zjeebany, brzmi jakby chciał a nie mógł. to widac jak czaisz taki metal znawco. o to chodzi bo kawalek jest o bombie atomowej / napromieniowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, dark_soul napisał: to widac jak czaisz taki metal znawco. o to chodzi bo kawalek jest o bombie atomowej / napromieniowaniu w sensie że próbuje udawać napromieniowanego? a to możliwe że się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu tu nagrywa o kosiarzu, a tam o bombie atomowej, to kuurwa wczul sie w role i spiewa jakby zostal skazony , nie czaisz nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: tu nagrywa o kosiarzu, a tam o bombie atomowej, to kuurwa wczul sie w role i spiewa jakby zostal skazony , nie czaisz nic ok dobra. nie znam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu wlasciwie to sppiewa ze sam jest niszczycielem swiata, czyli kims kto stworzyl bombe, i na nim spoczywa odpowiedzialnosc za smierc setek tysiecy, moze ma z tego powodu wyrzuty sumienia i jest zniechecony. do mnie to bardziej przemawia niz jakby sie tym szczycil z pelny wigorem ze zajeebal tylu ludzi, ale co kto lubi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, dark_soul napisał: szczycil z pelny wigorem ze zajeebal tylu ludzi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu bawi sie dobrze jeśli lubisz klimaty wojny nuklearnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: za dlugi kawalek to cały album. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu ja wole krocej i fajniej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu to jest dla mnie motywacyjny kawalek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu czy tak krvcej 7 minut rozwlekłego brudactwa, chyba nie dam rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 39 Napisano 11 godzin temu Chyba se obejrze gothike https://youtu.be/ozllPih3hOk?si=hektzcLJIMH6u573 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu ty jestes edge lord i tyle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu bylem tak gdzie ty tteraz jestes ale wyroslem z tego , tyle ci powiem, kwiestia 2-3 lat i bedziesz tam gdzie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu 4:12 my hearth warms up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu (edytowany) just self esteem 5:34 Edytowano 11 godzin temu przez dark_soul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, dark_soul napisał: bylem tak gdzie ty tteraz jestes ale wyroslem z tego , tyle ci powiem, kwiestia 2-3 lat i bedziesz tam gdzie ja tak jestem bebikiem gugu gaga ale nei chcę dorosnąć jak typ z blaszanego bembenka sieg heil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach