Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteriusz pospolity

Uwielbiam mądre, wykształcone kobiety.

Polecane posty

nie znam faceta, którego nie kręcą duze cycki... no chyba że ty autorze tak masz...:o

Gość No ale Xara zbajerować się
nie dała. Sromotna porażka :D

Już znasz, Lejdis. "Cycki", oczywiście, nęcą. Ale wiedz, że im większe, tym lepsze. "Cycki" muszą być proporcjonalne. Harmonijne. Ale nawet najpiękniejsze "cycki" nie zastąpią babskiego rozumu i tego, co w nim spoczywa.

(Istotnie. Nic, tylko tłukę łepetyną o ścianę, że nie udało się zbajerować panny, dla której pedał, to jest "gej".

Gość Nie taka znowu mądra
Rozumiem, ze uwaga o Xsarze do mnie adresowana (bo przecież autor skromnie zaznaczył,ze się na bajerowaniu nie zna). No więc moja odpowiedź brzmi - tu nie chodzi o zbajerowanie, a bajerowanie. Subtelna, ale istotna różnica. :)

no miło mi... nadal twierdze i bede w tym trwac, iż na poważne związki ludzie dobierają się wg wlasnego poziomu intelektualnego.............. owszem zdarzaja sie wyjatki, ale takie tylko potwierdza te moja regułę:)

Chodziło o to, żeby autorowi dociąć. :-) Nieskutecznie. Jakby się nie chciało pamiętać, że autor osobiści powiedział Matyjasowi: "dość!".

Gość gorący kubek
to co kto lubi to rzecz gustu, chciałąm tylko sprecyzowań temat, mądrość nie zawsze idzie w parze z wykształceniem w dzisiejszych czasach to dośc powszechne zjawisko :(

żadna, bajeować też się na dała.

Lejdis, jestem dzisiaj jakiś nieco rozkojarzony i co i rusz popełniam błędy. Winno było być, że nie jest tak, że dla mężczyzny im większe "cycki", tym lepsze. Nie. Dalszy ciąg wywodu jest już poprawny.

No niezupełnie. Pamięć o autorze długo na wiadomym topiku trwała.:)

Ooooch...prawdziwy mężczyzna rzuca pierwszy;)

Zgadza się, kubek. Kobieta może być doskonale wydukowana ale być jednocześnie nie dającym się z nią żyć bucem, ale może być także analfabetką, będąc jednocześnie przy tym profesorem życia. Osobiście preferuję takie panie, które łączą w sobie mądrość życiową z posiadaniem dyplomów ze trzech fakultetów.

oczywiście sławna pamieć:D

Gość pcherełka
faceci wolą głupie gąski i takie wybierają aby przypadkiem nie błyszczały inteligencją. Faceci nie znosza kobiet mądrzejszych od siebie i to jest juz udowowdnione naukowo ;)

Prawdziwy mężczyzna poszukuje i ceni sobie niezmiernie towarzystwo prawdziwej kobiety. :)

Gość lord waldemort
"Osobiście preferuję takie panie, które łączą w sobie mądrość życiową z posiadaniem dyplomów ze trzech fakultetów." ale takich jak na lekarstwo.. podobnie jak i takich mężczyzn...

Udowodnione przez kogo? Pcherełka? Poproszę o podanie źródeł... I dlaczego badaniami nie objęto mojej skromnej osobistości?

ja nie wierze w ten stereoptyp. nie spotkalam sie jeszcze zeby jakis facet odrzucil dziewczyne bo byla za madra lub za glupia. kobieta ma sie podobac mezczyznie fizycznie, ma miec cos co przyciagnie jego uwage, mila aparycje i przede wszystkim musi byc dla niego atrakcyjna intelektualnie - czyli musza miec o czym pogadac. a doktor fizyki, jesli nie jest zbyt gadatliwy i otwarty to z dziewczyna z dyskoteki nie pogada za dobrze. tak samo wieczny huligan ze sprayem w prawej rece, joitem w lewej, bez matury nie nawiaze prawdopodobnie najlpszego kontaktu ze studentka akademii sztuk pieknych z dobrego domu. po prostu sa z innych swiatow, ale nie uwazam, zeby bylo tak, ze wyksztalconych kobiet sie mezczyzni boja. jesli jest miedzy ludzmi nic porozumienia to wyksztalcenie nie gra tutaj glownej roli. a zeby byla ta nic porozumienia to najczesciej musza byc w podobny sposob wychowani, miec podobnie zbudowany kregoslup moralny, a co za tym idzie podobne stanowisko co do wyksztalcenia. zatem, streszczajac :) wyksztalcony madry mezczyzna, wedlug mnie nie boi sie wyksztalconej madrej kobiety. on takiej wlasnie szuka. a jesli ktos ie chce kogos madrzejszego od siebi to wynika to prawdopodobnie z jego kompleksow.

jednej????????????????

"takie panie, które łączą w sobie mądrość życiową z posiadaniem dyplomów ze trzech fakultetów." Do pełnej idylli brakuje tylko odpowiedniego rozmiaru cycków (współcześnie to żaden problem) i obiadu czekającego na stole (gosposia załatwiłaby sprawę). Ile takich kobiet znasz?

Głupstwa wygadujesz, Lord. Osobiście znam sporą liczbę kobiet, którym należy się uznanie i szacunek za posiadanie i jednego, i drugiego. :) Mądrych i wykształconych panów znam także kilku, jakkolwiek z powodów przynajmniej dla niektórych oczywistych, ci panowie nie specjalnie mnie pociągają. :)

Słuszny wywód, Figofago. :)

Wystarczająco dużo znam, żeby stawiać tezy ja w temacie, oraz skutecznie ich bronić. Dodam jedynie, że umiejętność gotowania obiadów jest mile widziana. Oraz radość z tego płynąca. :)

Skoro wystarczająco dużo takich kobiet znasz, to powiedz, czy mężczyźni, z którymi się związały w pełni na nie zasłużyli? Też są tacy życiowo mądrzy i obszernie wykształceni?

Gość lord waldemort
głupstwa mówisz... pamiętaj, że ta mądrość życiowa, o której mówisz jest przez każdego inaczej postrzegana. Być może znasz wiele kobiet, które spełniają Twoje oczekiwania, ja takich mężczyzn znam bardzo niewielu.

(Zainteresowaną chciałem poinformować, że zbliżam się powoli do wieku 86 lat. :)

mili panowie, ja znam kilka takich pan co maja wyksztalcenie wyzsze, niestety tylko jeden fakultet, ale madre sa, pracuja, maja ambicje, zainteresowania, sa zywiolowe, sprzataja w domu, gotuja z usmiechem na ustach. slowo honoru :) wiec takie istnieja. szukajcie a znajdziecie :)

Gość brzoskwnika86
Kafeteriuszu, dlaczego nazywasz kogoś bucem? Jesteś facetem i nie wierzę, że mając dziewczynę, nie oglądasz czasem jakichś rozbieranych zdjęć modelek. Ale w takim przypadku też byłbyś "bucem"...

A wiesz, że niemal w każdym przypadku tak? Znam jedynie jedną sytuację, kiedy oto wykształcona baba oplotła i wyssała wszelkie soki żywotne ze swojego męża. Z zatrważającą premedytacją i skutecznością.