Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askaszymon

test ciążowy druga kreska blada ciąża?

Polecane posty

Gość askaszymon

Wiem że jest już kilka tematów na ten temat, ale mam problem otóż w sobotę robiłam test ciążowy AS 100 i druga kreska wyszła blada i nie wiem czy to ciąża ? okres powinnam dostać 22 lipca w środę, ale bardzobym chciała być w ciąży...

Ja przy pierwszym teście miałam bardzo bladą kreskę- prawie niewidoczną, druga troszke bardziej wyaraźna ale nieprzekonująca. Zrobiłam badanie krwi i ot tak jestem teraz w 8 miesiącu ciąży. Więc wszystko możliwe :)

kochana ja miałam podobna sytuacje i dzis mam koniec 5 miesiaca:)

Gość askaszymon
mam nadzieję, że tak własnie jest maż mówi ze jest kreska on ją widział a siostrze jak pokazałam to powiedziała ze to nie ciąza wiem ze jestem niedowiarkiem... ale przecież jesli bym nie była to w ogóle by nie było tej drugiej kreski prawda?

prawda, moja kreska byla tak niewidoczna ze maz powiedzial ze wymyslam, po 2 dniach byl cien kreski ale maz juz zauwazyl, teraz jestem w 8 miesiacu :)

Gość askaszymon
tak więc w środę zrobię 2 test i sie przekonam a w ogóle za tydzień mam wizyte u ginekologa.

no tak ja sobie wmawiam....wymyślam :D tak usłyszałam od męża.. kiedy i mi wyszła 2 baladziutka kreseczka ....tylko teraz tak bladziutka kreseczka jest 9 tyg ciążą :D :classic_cool:

Gość everybody_kobinerki
jesteś w ciąży

Gość bgwdkt
Witajcie dziewczyny :) Czy ze zdjęcia takiego testu można wywnioskować, że jestem w ciąży?? Dodam, że ten test robiłam w 13 dniu cyklu, ponieważ prowadzę swój pierwszy wykres i mam tempki powyżej 37 stopni. Będę wdzięczna za odpowiedź. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35c70868c2aebfdb.html Pozdrawiam serdecznie 🌼