Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobiccccccc

zaprosic kolezanke na same poprawiny???

Polecane posty

sprawa wyglada tak mam dwie kolezanki z ktorymi sie kolegowalam( one beda na weselu) i zawsze przy naszych spotkaniach towarzyszyla kolezanka kolezanek ; wie czesto spotykalysmy sie w 4 , lubimy sie gadamy , ze sobą ; ale np. nie kontaktujemy sie , nie dzwonimy do siebie nie piszemy na gg itp. ja sie z nia spotykalam głownie przy okazji no i problem polega na tym ze zaproszenie dalam tylko tym 2 kolezankom z ktorymi mialam najiwiekszy kontakt , no i teraz troche mi glupio ze nia dalam tej 3. nawet slyszalam ze bylo jej troche przykro ale ze ona to rozumie bo zdaje sobie sprae ze my sie spotykalysmy glownie przy okazji wizyt z tamtymi kolezankami no i teraz troche mam wyrzuty sumienia ; myslalam zeby moze powiedziec jej ze zapraszam ją na poprawiny , tylko nie wiem czy to nie bedzie głupio wyglądało i czy to jej jeszcze bardziej nie urazi

Gość sdf
jesli to tez TWoja kolezanka to ja zapros i na wesele.jak nie to zrzumie. a jesli ja lubisz ale na weeselu nie chcesz-to zapros na poprawiny jesli robisz. mysle ze nie powinno wyjsc niezrecznie. mozesz sie zawsze wytlumaczyc kosztami i liczba gosci ze okrajasz ;P;P

Gość nie poszlabym na same poprawin
bez przesady...skoro ona juz wie ze zaprosilam swoje 2 kolezanki i rozumie ze jej nie to z czego robisz klopot?nie zapraszaj wcale i juz. a poprawiny mozecie sobie zrobic same w 4-np na wspolnym ogladaniu zdjec slubnych i lampce wina. chyba ze koniecznie chcesz to pogadaj z ta 4 kolezanka ze byloby mci milo gdyby przyszla na sam slub.Mozesz tez jej podac ciasto weselne np.ale skoro nie przemysllama tego wczesniej ze moze milo byloby ja zaprosic to w moim odczuciu nie powinnas tego zmieniac a juz zwlaszcza zaproszeniem na poprawiny-to juz lepeij bedzie wygladalo zaproszenie na sam slub-powaznie!

nie zapraszalam jej bo takich dalszych kolezanek to bym musiala jeszcze z 10 zaprosic , a zapraszalam wsumie 5 takich co mam z nimi najblizszy kontakt; szczerze mowiac moglam ja zaprosic a, teraz to juz głupio dac jej to zaproszenie , wiec pomyslalam zeby chociaz na te poprawiny zaprosic ; choc nie wiem czy lepiej nie bedzie juz tego tematu nie drązyc co wy o tym myslicie?

no i jeszcze nie wiem co z wieczorem panienskim , czy ją zapraszac , czy to bedzie glupio ze wszyscy beda na weselu no a ona nie kurde glupio wyszlo ale szczerze mowiac nie myslalam o niej bo nie jest to jakoas moja najlepsza kolezanka

Gość nie poszlabym na same poprawin
sluchaj no to jak sama mowisz nie draz tematu-zaprosilas 2 tobie najblizsze i juz. w dzisiejszych czasach udzie rozumieja takie rzeczy... zostaw to tak jak jest. na panienski mozesz zaprosic wszytkie inne kolezanki (zeby tamta nie czula sie jako jedyna nie zaproszona).

a ja kiedyś byłam na samych poprawinach! koleżanka ze względu na koszty, nie zapraszała znajomych tylko rodzinę, robiła niewiwlkie wesele 60 os. było mi trochę przykro ale zrozumiałam.... Zaprosiła mnie na poprawiny, wysłuchałamna gorąco opowieści, wrażeń...od razu zobaczyliśmy zdjęcia i amatorski film wideo ;)

oj to chyba zostawie to tak jak jest tymbardziej ze ona mowila do drugiej kolezanki ze to rozumie

Na swój panieński zapraaszałam koleżanki, które były zaproszone na wesle, jak również inne koleżanki które bardzo lubię, wszystkie świetnie się bawiłyśmy ;)

Gość florystyka
powiem ci tak byłam dekoratorka kooezanki,robiłam całe dekoracje na wesele i slub i na panienski,zostałam zaproszona na panieński,ślub i ...poprawiny... poczułam sie jakby ktoś zapraszał m,nie na resztki...wiec nie poszłam...bez sennsu lepiej było mnie tylko zaprosić na ślub.. i darowac sobie te poprawiny..ale nie mam zalu;)bo srednio sie kolegowałysmy