Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata..

jade do jego domu

Polecane posty

Gość renata..

a 2 tygodnie jade na tydzien do domu chlopaka i teraz doradzcie mi jak sie zachowywac bo bede przebywac z jego mama a chlopak bedzie w pracy

ja jestem czesto w takiej sytuacji... wszystko zalezy od tego jak dobrze znasz jego mame, jak blisko jestescie ze swoim chlopakiem i najwazniejesze to jaka ona jest...:) ja tam jak jestem ze swoja\"tesciowa\" to rozmawiam z nia głównie, a temat sie zawsze jakis znajdzie;)

Gość renata..
no wlasnie slabe relacje ja bylam u niego ze trzy razy ale malo rozmawialaysmy jego mama ma jest starej daty, lubi upominac cos w stylu ja sie z nia witam a ona " w progu sie nie wita wejdz za prog" ale mowila to z usmiechem , czesto komentuje wyglad np ze taka chudziutka jestem, lub ze powinnam sie cieplej ubrac bo zimno mimo ze mnie cieplo bylo itp. tyle po tych trzech spotkaniach z nia. nie wiem kurcze czy mam jej pomogac w gotowaniu czy mam cos sprzatac jakos dziwnie przez tydzien bede sie czula

Gość renata..
ladeees no ale o czym z reguly mozna z rozmawiac z "ttesciowa" moja jest juz starsza kolo 60

to powiem ci tak. moja tez jest dosc czepliwa, ale najlepiej to po prostu olac, bo to przeciez nie z nia sie wiazesz tylko z jej synem:) tez gada ze jestem szczupla, ze sie cienko ubieram, ze spodnie nie takie;P ale tak naprawde to bardzo ja lubie, gadamy o pierdolach, albo sobie milczymy...:D jesli chodzi o sprzatanie i pomaganie w kuchni to owszem, czasem sie zrywam do pomocy, no bo ja to nie lubie tak patrzec jak starsza osoba cos robi a ja sobie siedze...wiec pomagam:)ziemniaki obiore czy cos...ludzka rzecz;) ale u nas to jest tak, że ja musze sie tam czuc jak u siebie w domu, lodówka do mojej dyspozycji, i w ogóle po 3 latach zwiazku i jezdzenia tam, traktuja mnie jak domownika:P jest milo:)

moja ma ponad 40...wiec tu gadamy czasem o ciuchach czasem obgadujemy mojego chlopaka, czasem mi poopowiada o roznych fajnych rzeczach :) albo tych mniej, ale slucham z zaciekawieniem:) ostatnio np ogladalysmy zdjecia jak moj chłopak był mały, ile przy tym smiechu bylo;)

Gość renata..
ladees ej no 40 lat to mloda kobietaa oczym ja mam rozmawiac z kobieta pod 60 ja mam nowoczesne podejscie do zycia jestem po studiach, lubie dobre ciuchy, dobrze i zdrowo sie odzywiam a jego rodzice stawiali na prace w polu nie studia jednak mimo to moj chlopak sie uparl i studiuje jako jedyny z domu reszta pracuje fizycznie. najbardziej obawiam sie obiadow bo jego matka strasznie duzo pakuje na talerze a nie wypada GRYMASIC

Gość renata..
ma ktos jeszcze jakies doswiadczenia w tym temacie?