Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urazonaafr

Jestem oburzona!moja sąsiadka dała nam na nasz ślub z mężem tylko 100 zł!!

Polecane posty

Gość urazonaafr

w kopercie oczywiscie dziewucha ma juz 25 lat a dala tylko 100 złotych byla sama bez swego faceta ale to żenada ze tylko tyle dała.. poczulismy sie urażeni bo nas ona kosztowala 140 złotcy bo tyle zaplacilismy za osobe na dwa dni (poprawiny w tym ) a ona dala tylko stówke..czyli dolozylismy do niej jeszcze 40 zeta:(przegięcie.

Gość trzeba było zamiast
zaproszenia wysłać rachunek z nazwiskiem

Gość prowokejszyyyn

Gość tak sie pytam
140zsl? to i tak tanie wesele. ja bym poszla do sasiadki o pwiedziala ze powinna ci oddac te 40zlotych bo to juz przesada....

Gość urazonaafr
dla was to żenada ale jakbyscie zareagolowali na mym miejscu ? niedosc z enas tyle wesele kosztowalo to jeszcze doplacac do kogoś mamy ?

Gość miska zbyśka
pojebana jestes to na huj jest wesele zeby przyjsc i za sowje zarcie zapalacic? phii trzeba bylo sie nie hajtac albo przy gosciach sprawdzac koperty kompletna idiotka

kto ci kazal robic takieeeee wesele??i kto ci kazal ja zapraszac...jesli to nie prowokacja to zal mi cie...puste glupie dziewcze

Gość gjhgjd
Zażądaj, żeby zrobiła laskę twojemu mężowi. Bilans musi być na zero>

nie jest żałosna , to żałosna jest ta sąsiadka i wstyd że wogóle poszła. Ja jakbym nie miała kasy to wogóle bym nie zjawiła sie a nie wyskoczyła ze stówka

Gość alej556
Ludzie czemu najezdzacie na autorke? Teraz faktycznie daje się więcej kasy Normą jest minimum 200 złotych od osoby ! Więc z tą stówką to przegięcie!Troche wstyd!

Gość czarpoma
to zaprosiłas ja dla kasy czy zeby sie cieszyła razem z wami???

Gość moi znajomi przyszli
i nic nie dali oprócz kwiatów:P

Gość SPORO SPORO
NO JA UWAZAM ZE 300 ZŁOTYCH TO MINIMUM OD OSOBY ALE NIE WIEM !JA DAJE ZAWSZE OD SIEBIE 300 !

nie oszukuijmy sie a zwłaszcza wy którzy napierda...cie na autorke.Daje się i zawsze dawało , jak również patrzy się ile i w związku z tym 100 to nawet kilka lat w tył to było mało.

dla mnie to zenujace, robic wesele, zapraszac ludzi w potem sie burzyc ze ktos dal mniej. :o bo ma juz 25 lat...no i co z tego?? dla mnie autorka jest zalosna i juz

Gość urazonaafr
Ludzie pytacie skad wiedzialam ze ta stówa od niej |? przeciez kazdy sie podpisuje na kopercie i zyczenia w srodku daje i wiem od kogo ile !nie gadajcie ze wy macie inne zwyczaje gdyby nie bylo tego ze sie podpisuja goscie to by ludzie dawali puste koperty zrozumcie

Ja zawsze się podpisuje na kopercie coby było wiadomo że tyle i tyle dałam.Ale nie stówke heheh

Gość 1234567....
mogłaś w trakcie wesela posprawdzać resztę kopert i jak bilans Ci nie wyszedł na zero kazać gościom dopłacić brakującą kasę matko co z Ciebie za baba ....nie przyszło Ci na myśl ze może więcej nie miała ?....mogła kupić Ci komplet pościeli na targu i jeszcze taniej by ją to wyniosło :)

Gość kaskadka
teraz bedziesz przezywac pol roku ze dala stowke? ja bym ci gowno w ta koperte wsadzila

zgadzam sie ze 100 to wstyd nawet dac, ale ty tez przesadzasz autorko. chcialas zrobic biznes na weselu???? przeciez zapraszajac ludzi na wesele trzeba sie liczyc z tym ze sie poniesie duze koszty. jesli sie zwroca to super, ale to co ty teraz odstawiasz to juz jest po prostu szczyt. zaprosilas ja zeby koperte dostac?czy po to zeby dzielic sie z nia tym szczesliwym dniem? bo mi sie wydaje ze tylko o pieniadze ci chodzilo. JESTES ŻAŁOSNA!

dawno na weselu nie byłam, z jakieś dwa lata temu, ale wtedy nie widziałam by ktoś sie podpisywał i składał życzenia do koperty. Nie wiem jak teraz jest.

Gość 1234567....
EwelinaEwa......teraz są takie telegramy gdzie dołączona jest osobna koperta na kasę wiec wiadomo kto ile dał bo przecież telegram się podpisuje