Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urazonaafr

Jestem oburzona!moja sąsiadka dała nam na nasz ślub z mężem tylko 100 zł!!

Polecane posty

Dlaczego nie siedzialas przy skladaniu zyczen z doodatkowa lista obecnosci i nie odhaczalas od razu ile ci dano ? ;) Koperty podpisane i z pieniedzmi uwazam za wielki nietakt ze strony "mlodej pary". Moim zdaniem zyczenia winny byc dawane w oddzielnych kopertach. To przeciez nie targowisko proznosci a przyjecie, na ktorym maja sie bawic goscie, ktorych zaprosiliscie nie z powodu pieniedzy jakie zechcieli wam dac sami od siebie ale dlatego, ze ich lubicie i chcieliscie zeby z wami swietowali ten dzien. Nie mam najmniejszych watpliwosci, ze tego rodzaju "przyjecia weselne" organizowane sa przez plebs. 🖐️

A i dorzuciłabym tu jeszcze małe wyjątki które nie mają własnego zdania , a wypisuja tylko po to zeby cokolwiek napisać i również dołączyć do festiwalu prawda bfgnb??

Gość jest jeszcze opcja
widać większość ma jedno zdanie, mamy prawo je wyrazić, dla mnie to chore i tak do tego podchodzę, mało tego znam ludzi którzy zapraszają na wesele tylko tych , o których wiedzą że godnie się spiszą jeśli chodzi o zysk, pomijają aktualnych znajomych a zapraszają stare dalekie ciotki z którymi nie mają kontaktu bo liczą na " grubą kopertę". Już pisałam , nie rozumiem tego to pozbawione jakiegokolwiek sensu "przedstawienie"