Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

hej, co tam u was slychac?

Polecane posty

Gość
oo, to tak jak ja:D a co konkretnie?:P no ale co tam, jak wam dzin minal?;) no popiszcie ze mna:P

teraz BEAT IT! :classic_cool: kocham❤️:D u mnie nuda caly dzien :O u Ciebie cos ciekawego? ;)

Gość
u mnie: shake it :classic_cool:

Gość
hmm, u mnie nudy: przyjaciolke zostawil facet i wlasnie na nia czekam, mial byc dzien bez picia, a tu czeka mnie ciezka noc z martini:( poza tym bylam u fryza i mam zajebiste wlosy:classic_cool: no i slucham niesmiertelnie Man in the mirror;) ja z emotami tez mam problem, np zamiast 💤 czesto pisze :o :D

Gość
uu, przerwa, ale czyje Shake it?:D

Gość siemako zboki
u mnie słychać Eisblume "Stern" :D nudy nudy nudy az sie srać chce:O pada grzmi zimno dupa blada:O

Gość
a u mnie zajebiste slonce i wierznie, swietna pogoda;)

psychiczna to wrzuc fote, ocenimy fryz :classic_cool::P Man in the mirror tez kocham :D jak wszystkie Majkela :P a z emotami tu mi sie nie pieprzy, ale na gg czesto robie koola :O na szczescie w czas sie orientuje :classic_cool:

Gość
biedronka, no jeszcze czego;) tu siedzi moj byly szef i najprawdopodobniej sasiad, w zyciu:D:D

Gość siemako zboki
zaraz bede grac na ma-bimbo.com heheh:D

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wejdź na te stronę i się zaloguj, codziennie odwiedzaj 25 reklam i zarabiaj www.polski-bux.pl/?r=nowamary naprawdę się opłaca

Gość
no chyba ze mojej doopy bladej :classic_cool: :P

Gość
zdjecie odpada, powiedzialam!:D:P kurwa, niezabardzo wiem co powiedziec przyjaciolce ale ten jej exio jest pierdolniety, a ona taka w nim zakochana😭 chyba zaszaleje i zamowie pizze:classic_cool:

jak pierdolniety, to jej powiedz co o nim myslisz i wybij jej go z glowy ;) upij ją to może twoje argumenty do niej przemówią :P ja brykam, bede pozniej 🖐️

Gość
jesienna - milej bibki:D biedronka🖐️ jesienna, co masz do jedzenia??:P:P

kafezdzira, dawno Cię coś nie widziałam. Wypiję dziś za Twoją koleżanką. Faceci to świnie.

Do przekąsek? Chipsy, orzeszki różne, kanapeczki, dipy, oliwki, talerz z różnymi owocami i founde (gorąca czekolada do truskawek). Nie wiem, co kto będzie pił, więc mam wszystko. Goście z Florydy, więc nie wiem co oni tam teraz piją. Alkohole mam przeróżne, ale może skończy się na piwie, Czort wie.

Gość
founde😭 moge sie do ciebie wbic?:classic_cool: nie bylo mnie bo bylam na mazurach, wrocilam i znow nieskutecznie podbijam kafe:P:P