Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka z kotkiem

śnił mi się dzisiaj mój własny ślub,miała któraś z was tak kiedyś

Polecane posty

Gość myszka z kotkiem

jw ?

mi wiele razy ale zawsze coś w tym śnie było nie tak albo suknia albo fryzura albo ktoś sie spożnial albo kogos brak a w dniu slubu wyszlo wszystko idealnie :)

Gość sheepek
mi tez sie czesto śni. Oczywiście, ze ktos nie przyszedł, ze nie jestem ubrana, że włosy nie zrobione.. I nigdy nie widziałam w tych snach mojego narzeczonego :/

mi sie kilkanascie razy snil:O zawsze ze szlam w dresie a wszyscy tacy odszykowani a ja sobie dopiero przypominalam ze nie kupilam kiecki, nie zamowilam kwitaów, fryzjera tortu itd:o masakra hehehe a raz to juz wogle ze mam sie ubierac w suknie a mi z szafy wyciągają z tylu z długimi trenem a z przodu krótka z kupa falban do tego różowa:P pamietam ze usiadlam plakalam i pytalam sie jak ja moglam cos takiego wybrac:p no byla cala masa tych snów od jakiegos czasu juz mnie nei meczą

jasne, wiele razy ... i tez zawsze cos bylo nie tak, albo ja nie miala na sobie sukni, albo swiadkowa nie miala dowodu, albo goscie wyszli z kosciola i poszli do domu :) z tego co wiem to wielu z nas to sie zdarza :)

Gość majóweczka_majowaaa
mnie mój ślub śnił się tylko raz i było to istny horror. Wszystko było nie tak jak powinno. Na szczęście w rzeczywistości ślub i wesele się udały :) hehe ale ten sen to na długo zapadł mi w pamięci.

Mi mój ślub śni się dość często i zazwyczaj tak jak Wam coś w nim nie gra. Ale wszytskie sny pamiętam:P No i zazwyczaj jest tak, że mam okropną sukienkę, albo w ogóle jej nie mam i szukam w dniu ślubu:P Ostatnio prześladuje mnie dekoracja kościoła, bo zgubiłam numer do małodych co mają ślub przed nami i nie umówiłam się co do strojenia, ale moja teściowa to załatwi. Często nie mam ładnych paznokci, wszystkie połamane i porozdwajane, a zwłaszcza serdeczny na prawej ręce :D Nie mam makijażu itd. Dzisiaj śniło mi się, że własnie nie miałam zrobionych paznokci bo zapomniałam zapisać się do kosmetyczki, ja miałam głupawke, a narzeczony był strasznie zestresowany i się śmiałam, że wiedzialam że tak będzie, bo ja cały czas przeżywałam, a on był bardzo spokojny i to się traz odwróciło i w ododatku on bardzo schudł i jego garnitur na nim wisiał i moja teściowa mu przerabiała hehe

oj mi sie snil kilka razy przed slubem moj slub;))) hehehehe i wszystko bylo tak ze nie pamietalam jak sie pobralismy nie pamietalam przysiegi ani nic:D dopiero "trzezwialam" tuz przed oczepinami:D heheheh a generalnie to rzeczywiscie jest tak ze ten dzien mija tak szybko ze nawet nie wiem jak to bylo na moim slubie:D:D:D

Gość loncia08
Śnił mi się ostatnio dwa razy mój własny ślub. Jednak za każdym razem szłam do ślubu sama, przed ołtarzem byłam sama, po ślubie sama. Na weselu też byłam sama. Jednym słowem brałam ślub sama ze sobą. Jak to zrozumieć ??? Zwłaszcza, że sen mi się powtarza .

Mnie też prześladują koszmary... najgorszy, że mam pół godziny do ślubu, a ja: nie umyta nie uczesana nie umalowana bez samochodu z za wielką sukienką No i jak dochodzę w końcu do kościoła, to narzeczony nie ten, a temu właściwemu nie podoba się sukienka, choć nie z nim mam brać ślub:-) Generalnie w takich koszmarach wszystko robię na ostatnią chwilę. Zupełnie inaczej niż w życiu:-D

Gość to wiadomo od dawna
Mi się też parę razy śnił i zawsze się w nim spoznialam do fryzjera i kosmetyczki i szlam nieuczesana i nieumalowana :D

Gość ejbisi
Mi sie wlasnie dzisiaj przysnil moj pierwszy slubny koszmar a slub dopiero za ponad rok! Snilo mi sie ze slub za 3 godziny a ja zapomnialam uzgodnic z restauracja ile ma byc dokladnie gosci, wiec najprawdopodobniej bedzie za malo miejsc. W dodatku zapomnialam potwierdzic wstepna rezerwacje w kosciele, wiec juz na pewno ktos nam zajal ten termin. No to usiadlam z ksiazka telefoniczna i zaczelam dzwonic po kosciolach ktory mi moze udzielic dzisiaj slubu :P Nagle okazalo sie za zaczal padac snieg a ja przeciez nie mam zadnego bialego kozuszka ani futerka ktore moglabym zalozyc i musze zalozyc brazowy kozuch ktory kompletnie nie pasuje do bialej sukni. Tak sie wscieklam ze az sie obudzilam :P

Gość seicento
mi sie dzis przysnilo ze jest dzien slubu, zalozylam suknie i wszyscy ja ostro skrytykowali: moi rodzice, narzeczony, goscie... kazdy mowil jak moglam cos takiego kupic i lepiej zebym poszla w czynkolwiek innym. Fakt, suknie mam oryginalna ale zeby od razu tak wszystkim sie miala nie spodobac?:D

Ojj też miałam koszmary przedślubne, totalny kosmos, niewiele z nich pamiętam :) Przypuszczam, że to ze stresu mnie nawiedzały ;) A ślub był wspaniały ^^

Gość do loncia08
hehe mi też się śnił taki ślub że sam do ołtarza szedłem, obrączka sama się wsuwała, obok mnie nikogo nie było ... dokładnie tak jak u ciebie...ślub samym ze sobą ... ma to jakiś większy sęs ?

Gość minii
Od jakiegos czasu mam takie sny, zawsze cos jest nie tak. Dzis tez mialam taki sen. Snilo mi sie, ze byla juz godz 13.00 ja sobie chodze po podworku , nagle przyjezdzaja autami goscie weselni i sie mnie pytaja czemu nie jestem gotowa? Ja sie smieje i mowie ze to przeciez za tydzien. Okazuje sie ze cos mi sie porąbalo z terminem i zaczynam plakac ze nie zdaze. Jakas kolezanka mnie w pospiechu czesala a ja sie szybko malowalam. Wyszlam przed dom a ze stodoly wyjechal moj narzeczony czerwonym maluchem przystrojonym kolorowymi balonami i mowi ze tylkko takie auto udalo mu sie zaltwic na nasz slub. Dalej snilo mi sie juz cos o szkole :)

Gość loncia08
Z perspektywy czasu mogę śmiało powiedzieć, ze sen mój oznaczał dłuższą samotność. Do tej pory nic w moim życiu się nie zmieniło , bo przecież we śnie brałam ślub sama ze sobą czyli składałam "sobie przysięgę". Także morał jest smutny i oczywisty... :( Niestety po dzień dzisiejszy się sprawdza.