Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonia70

jak szybko zaszlas w ciaze po tabletkach anty?

Polecane posty

Tak naprawde jest wiele opinii na temat tego po jakim czasie najlepiej zajsc w ciąze po odstawieniu hormonów. Niektore dziewczyny maja z tym problem a inne wręcz przeciwnie. Ja osobiście jestem zdania,ze chociaż jeden cykl trzeba poczekać. Duzo zależy też od tego jakie sa wyniki badań i cz wg lekarza nie ma zadnych przeciwskazań.

Gość mama uk
tak pisze na ulotkach....ale wszystko zalezy od tabletek jakie sie bierze i jaki maja poziom chormonow ja bralam przez 4 lata cilest i moja lekarka powiedziala mi ze nie ma problemu z planowaniem toz po odstawieniu ale wiadomo lepiej poczekac miesiac-dwa

laurenta000!!!!!!!!!!!!!!! Kto tak powiedział, że trzeba czekać??????????? Mi ginka powiedziała, że nie muszę, że to nie te czasy, aczkolwiek zrobię jak zechcę i w pierwszym cyklu zaszłam :) Jestem w 29 tc :)

Ile kobiet,ilu lekarzy tyle opinii :) Każda z nas zrobi tak jak uważa,ze bedzie dla niej najlepiej.

Gość gonia 70
z tymi tabl anty ..to niechodzi oto zeby oczyscic organiz przed zajsciem w ciaze z jakichs szkodliwych dla dziecka substancji ...tylko o to ze podwyzszony poziom hormonow powoduje mozliwosc zajscia w ciaze blizniacza)))))))co akurat dla mnie byloby bardzo ok))) wiec zaczelam dzialac odrazu o odstawieniu))) zreszta u kazdej z nas ..jajniki podejmuja prace po odstawieniu w roznym czasie...moje mam nadzieje ze rozpoczely prace odrazu)))

ooo... widzę, że szybkie z Was zawodniczki. Ja brałam tabletki tylko przez pół roku, a po odstawieniu udało się dopiero po 5 miesiącach. Szczerze liczyliśmy, że mogą byc bliźniaki, bo tabletki zwiększają prawdopodobieństwo ciąży mnogiej i w rodzinie występowały ciąże bliźniacze, ale nic na to nie wskazuje... Jesteśmy w 37 tc. A co do płci to hmm... Trzeba miec szczęście z planowaniem, a nawet w zapewnienia na USG nie ma co wieżyc do końca. Znajoma czekała na syna, bo na 1000% przez całą ciąże i sama widziała na monitorze, że niby jest i penis i jądra, a tu psikus :D Urodziła i położne mówią, że dziewczynka :D Niby w tą stronę trudniej jest się pomylic a i takie pomyłki się zdarzają :D Jak się okazało nabrzmiałe wargi sromowe wyglądały jak jądra, a penis ułożył się z pępowiny :D Tak więc czy ta metoda planowania się sprawdza napisac będę mogła po urodzeniu, bo na razie nic na to nie wskazuje, mówią, że będzie chłopak ;)

Gość mama uk
OOOO rany nie straszcie mnie:):)ja co usg to pytam sie czy napewno jest tam"buleczka"jak nazwala to lekarka:):)w sobote zrobila mi zblizenie a nawet fotke heheh no we wrzesniu sie okaza:) gonia70 no to dzialaj dzialaj:):)i koniecznie daj znac....pozdrawiam:)

niemoge sie doczekac..najwczesniejszy test moge zrobic za 5 dni ...niby czuje gdzies w srodku ze zabombelkowalam)))) maz sie ze mnie smieje))) ale moze byc ze poprostu sie nakrecam))) raptem po tylu latach kiedy wydawalo mi sie ze juz poukladalam zycie...jest mi wygodnie...wolnosc ..odchowane dzieci ...nagle nieoczekiwanie poczulam ze nadszedl moment na dzidzie ...i bardzo bardzo chce ...no to chyba sie nakrecam)))) zrobie test ...i dam znac)))))