Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majamaja

nie wiem co robic

Polecane posty

jestem z chłopakiem ponad 3 lata, związek jest napraqwde udany, oboje nigdy sie nie nudzimy ze sobą, mamy wielkie poczucie humoru i nawet z sexem czekamy do slubu choc ja mam 19 lat a on 25. Jak w bajce... tyle ze pojawil sie problem. Ostatnie 3 imprezy mój chłopak przesadza z alkoholem, nie raz o tym gadalismy ale gdy wypije juz 3 piwo zatraca sie i pije wiecej. A ja chce mu pomóc tylko nie wiem jak. Jeżli macie jakies rady, prosze was o pomoc

Gość zawsze mam racje
> z sexem czekamy do slubu chyba Ty czekasz, on na pewno nie :P

oboje mamy swiadosc tego co to prawdziwa milosc, nie polega to na seksie, i naprawde oboje w tym wytrwamy, alkohol nigdy nie był problemem tylko ostatnie dni pokazują cos innego

Gość marylka.
no to masz problem

Gość zawsze mam racje
zdrowy chłopak w tym wieku nie będzie żył bez seksu przez 3 lata, no sorry :o ale na pewno bedzie ci wmawial cos innego

zdrowy i Kochający chłopak zachowuje sie inaczej, wierzymy w prawdziwą milosc, wiele z was nie ma o tym zielonego pojęcia. Przepraszam, moze was obrazam ale uczucie jest najwazniejsze. Seks będzie w swoim czasie. I to nie jest problem zeby o tym pisac, chodzi o cos zupełnie innego

Gość jajho
buhahahahaha :D koles 25 i 3 lata bez seksu? rozumiem ze on jest prawiczkiem, tak? czy moze juz sie bzykał ale Ty albo o tym nie wiesz albo nie chcesz o tym myslec i wolisz zyc wizja czystego zwiazku? bo bo jesli on nadal sie nie bzykał... i chce czekac to cos z nim musi byc nie tak... masz 19 lat wiec slub pewnie za kilka lat. Myslisz (wierzys) ze on tyle wytrzyma ?:D:D:D aha nie wiem czy wiesz dziecinko ale babie mozna wmowic wszystko - nawet to ze jest sie samotnym nieszczesliwym facetem a na boku bzykac 2 kochanki, zajmowac sie 2 dzieci i umawiac zonie jak to sie ja kocha :) a co do twojego problemu... moze koles ma dosyc tego braku seksu i upija smutki na imprezach ?:) no ewentualnie liczy ze sie upije i go jakas panna przeleci :)

Gość lololololuuuusśśs
Ja Ci powiem tak - porozmawiaj z nim na powaznie i powiedz, że Ci to przeszkadza i nie chcesz, żeby pił. Powiedz, że gdy zauważysz, że przesadza z alkoholem poprostu zabronisz mu picia tylko i ylącznie dla jego dobra. Ja mam ten sam problem - jak ide gdzies na impreze czy choćby do pubu, to jask chłopak zacznie pic piwo to kończy się dopiero na 7 czy 8 ... masakra. O większych imprezach juz nie wspomne.

Gość lololololuuuusśśs
Do jajho - nienormalny jestes ;/ Tylko szerzysz defektyzm. A może chłopak naprawdę wie, czego chce w życiu ?? Może nie kupił pena na bazarze jak Ty i się szanuje ?? Bo wiesz ... faceci tez moga sie szanować, ale ty pewnie myślisz, że każdy samym seksem zyje ;/

Gość jajho
jestem kobieta :D i nigdy w zyciu nie czekałabym 3 lat na faceta :) a tym bardziej gdybym juz kiedys sie bzykała (a on na bank juz sie bzykał - chyba ze cos z nim jest nie tak) :) tak wiec uwazam ze nie tylko faceci nie moga zyc bez seksu - kobiety rowniez :)

Gość ciekawska999
jejku przeciez to impreza to daj mu sie napic to jest chlop przeciez! jak bedziesz sie czepiala to wkoncu nie wytrzyma i Cie o\zostawi tymbardziej bez seksu.. wydaje mi sie ze jezeli sobie pije na imprezach to co innego jak zacznie pic do lustra to wtedy mozesz zaczac sie martwic :) pozadrawiam