Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
apeluję

JAK WIELKA JEST SKALA ROZKRADANIA KPO?

Polecane posty

1 minutę temu, sebix lybedowsky napisał:

to ludzie juz o was filmiki nagrywaja ? no to grubo tam musi byc 

Sam o sobie nakrecil i swoje mądrości, bo myśli, że jest macho men. 😂

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Niestety to prawda. 😏

U mnie to jeszcze są czasami wulgarni. 😁 Często bywa grubiej niż na forum. 🙆

5 minut temu, tyrka ai napisał:

p0lin bardzo ważne muzeum dla pissowców 

Dobre jedzenie tam mają w barze. 

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Sam o sobie nakrecil i swoje mądrości, bo myśli, że jest macho men. 😂

to jak jakis jutuber to je.al go pies jeszcze bardziej nie lubie tych jutubowych zebrakow niz urzednikow 😄

Przed chwilą, murb napisał:

U mnie to jeszcze są czasami wulgarni. 😁 Często bywa grubiej niż na forum. 🙆

Współczuję, u nas to chociaż kulturka. Bułkę przez bibułkę. 😝

każdy pissowiec robi mentalną laskę na obrzezanym kvtasie przynajmniej 5 razy na dobę, a prują sie do islamistów że wypinają dvpy. 

Przed chwilą, murb napisał:

Dobre jedzenie tam mają w barze. 

koszerne? jest w nim krew palestyńskich dzieci? 

2 minuty temu, tyrka ai napisał:

Przedstawiają certyfikaty koszerności. 

Sam się ich zapytaj, co robią z dziećmi z Palestyny. Tylko zrób to sprytnie bo bardzo pilnują, żeby nie było żadnych ekscesów przed czy w muzeum. 

6 minut temu, tyrka ai napisał:

ja sie tak ostatnio przez chwile zastanawialem ze kiedys sie moze okazac ze tych dzikusow na paralotniach to zainspirowal nie hamas a mosad udajacy hamas ew. ze przeniknal do hamasu i wymyslil to mosad. bibi ma klopoty wie wie ze po wojna to go czeka wiezeinie wiec moze zaplanowal preteks do zajecia palestyny

6 minut temu, sebix lybedowsky napisał:

to jak jakis jutuber to je.al go pies jeszcze bardziej nie lubie tych jutubowych zebrakow niz urzednikow 😄

Nasze doświadczenie kształtuje nasze opinie. Ja nie ma dobrego zdania o "biznesmenach" z januszeksów. 😂 

• Haha 1

Przed chwilą, Pokraka napisał:

Nasze doświadczenie kształtuje nasze opinie. Ja nie ma dobrego zdania o "biznesmenach" z januszeksów. 😂 

ja tez nie ale 70% budzetu to od nich wiec trzeba ich szanowac bo te droigi szkoly i urzednikow to oni utrzymuja

a ze z charakteru i rozumu to wiekszosc tych januszy to taki donald trump w zachowaniu to kazdy wie

napisze cos zeby miecz mial jak zainstniec w dyskusji i do czego sie rpzyuczepic. rozmaiwalem ze znajomym wczoraj i byl na 2 weselach z andrzejem duda i powiedzial o nim "typowy wujek zenek z zachowania" 😄

3 minuty temu, sebix lybedowsky napisał:

ja sie tak ostatnio przez chwile zastanawialem ze kiedys sie moze okazac ze tych dzikusow na paralotniach to zainspirowal nie hamas a mosad udajacy hamas ew. ze przeniknal do hamasu i wymyslil to mosad. bibi ma klopoty wie wie ze po wojna to go czeka wiezeinie wiec moze zaplanowal preteks do zajecia palestyny

też mam takie podejrzenia, ale to tylko niepodparte niczym podejrzenia, za to wyszło na jaw że bibi wiedział o funduszach które są transferowane z nieokreślonych źródeł z kataru do hamasu i mógł zablokować operację ale tego nie zrobił. postrzegał hamas jako frakcję nacjonalistyczną która zniszczy keiłkującą demokrację w strefie gazy aby odebrać im legitymację w cywilizowanym świecie. ha tfu na mordę tego zbrodnairza i ludobójcy. 

a pissowcy oczywiście się z nim kolegują w ramach partii "reformatorów" evropy. 

Edytowano przez tyrka ai

2 minuty temu, tyrka ai napisał:

a pissowcy oczywiście się z nim kolegują w ramach partii "reformatorów" evropy. 

on sie wrecz pisem inspiruje zrobil to samo tez obsadzil swoimi sedziami trybunal konstytucyjna i reszzte sadow chcial przejac ale sadu najwyzszego mu sie nie udalo chyba

2 minuty temu, sebix lybedowsky napisał:

ja tez nie ale 70% budzetu to od nich wiec trzeba ich szanowac bo te droigi szkoly i urzednikow to oni utrzymuja

To muszą się zachowywać tak by się dało, ale mniejsza o to, większość, to idioci. Myślą że są cwanie i znaleźli lukę w prawie co to nikt inny na nią nie wpadł.   Ida w zaparte i nie słuchają, potem płaczą, że trzeba zwracać pieniądze,  a w sadzie to całkiem zdziwieni co się stało, choć 10 razy chamsko odrzucili propozycje polubownego załatwienia sprawy. 

2 godziny temu, murb napisał:

Może za to muzeum dostała order od prezydenta. 🤔

Państwowa kasa nie śmierdzi żadnej opcji politycznej, problem pojawia się tylko wtedy gdy trafia nie do swoich.

1 godzinę temu, sebix lybedowsky napisał:

a ze z charakteru i rozumu to wiekszosc tych januszy to taki donald trump w zachowaniu to kazdy wie

napisze cos zeby miecz mial jak zainstniec w dyskusji i do czego sie rpzyuczepic. rozmaiwalem ze znajomym wczoraj i byl na 2 weselach z andrzejem duda i powiedzial o nim "typowy wujek zenek z zachowania" 😄

Haha, miecz się załamie nerwowo jak to przeczyta, dobrze ze go nie ma. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się