Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamana22

Mam za duze wymagania wobec facetów i dlatego jestem sama!!!!!

Polecane posty

Gość geowefa
a ze ja niestety tez do atrakcyjnych kobiet nie naleze wiec to spory problem;)

Gość geowefa
podlamana nie maretw sie to nie twoja wina...nic na to nie poradzisz to tak jakby ktos Cie zmuszal do zjedzenia czegos czego nie lubisz

Gość mahahaha
ach monique gdyby nie to palenie... masz swietne piersi i dla mnie wiecej moze sie nie liczyc ;) moge zapomniec o tym zebys tez miala doktorat, mozesz mi siegac do pepka ja Tobie moge tam siegac, mimo ze mam 2 m, mozesz miec tylek jak rufa daru mlodziezy, mozesz miec cellulit niczym podeptana przez turystow plaza, ba, mozesz nawet nie umiec gotowac bo ja umiem! wystarczy ze mi podasz wode po treningu i wymasujesz plecy i twarz swoimi skarbami ;) chyba za duzo dzis plazowalem :D

Gość podłamana22
Sama mam wade a krytykuje innych. Nie moge miec dzieci, i nie kazdy facet to zaakceptuje..

Gość podłamana22
ide spac:) dzieki wszystkim za rady:) dobranoc:)

Gość Racja Trzeba mieć wymagania
podłamana22 wiem, ze poszłaś spać, ale gdybyś jeszcze kiedyś zajrzała w ten temat, to muszę Ci powiedzieć, że czuję się jakbym czytała o sobie!! W szoku jestem. Wprawdzie nie studiuję psychologii, ale chciałam (studiuję jeden z kierunków, który by Ci odpowiadał u kandydata idealnego, hehe ;)), nie mam też niestety certyfiaktu z trzech języków (ech, szkoda...), ale poza tym WSZYSTKO sie zgadza. Ja miałam tak wysokie wymagania, ze każdy chłopak odpadał w przedbiegach :/ Byłam sobie singielką (co nie oznacza, że nie chodziłam na randki ;D) i każdego brutalnie odtrącałam, gdy minęła pierwsza fascynacja. Tak mi się zaczynalo z każdym nudzić, że koszmar!! Aż się zakochałam na maksa. I wiem, że się opłacało, bo chłopak jest nieziemski i czuję, że w końcu znalazłam kogoś, z kim czuję się lepiej niż z najlepszą przyjaciółką, który jest romantyczny, przystojny, ma super ciało i jest boskim kochankiem. Tak więc bardzo dobrze, ze masz te wymagania: w kóńcu jakaś pewna siebie kobieta, która nie godzi się na byle co. Tak trzymaj! Bo mam dosyć tych dziewczyn, które żyją po to, by się podobać byle pacanowi.

Gość podłamana22
Właśnie- z jednej strony miec wysokie wymagania to nie jest takie złe.... Ale z drugiej boje sie ze przez te wymagania nikogo nie bede miec.....

Gość podłamana22
podnosze:)

Gość flakonik z roża
i bardzo dobrze z ewymagasz... trzeba wymagac co wezmiesz sobie byle kogo a potem bedziesz plakac? mialam kolezanke wedlug niej koles powinien nie palic nie pic chodzic czysto ubrany,ubierac biale skarpetki miec prace samochod .. ico znalazla warto czekac;)i wymagac

Gość podłamana22
Chyba masz racje..... Tylko nawet własna mama mi gada ze mam za wysokie wynagania.. Nikogo nie znajde i bede stara panna..

Gość Czytelnik L
Ale jeszcze 3 lata temu byłaś nastolatką, a Ty mówisz o byciu starą panną ja myślę, że właśnie w wieku studenckim jest za wcześnie na jakieś myślenie o ślubach itp. trzeba się skupić na nauce Twój facet pewnie czeka na Ciebie gdzieś na jakimś dobrym kierunku studiów, za kilka lat będzie wybornym naukowcem, wtedy się spotkacie, po co teraz o tych miłościach myśleć Droga autorko topiku, jesteś zapewne ładną dziewczyną, więc bez problemu odnajdziesz swojego naukowca

Gość nic na sile
bo zmarnujesz jeszcze zycie jakiemus chlopakowi, ktorego inna doceni

Gość podłamana22
Czytelnik L masz racje:) chyba za wczesnie jeszcze na wielkie plany...Ale jakos mam taki lęk ze zostane sama i to z własnej winy.

ja też dużo wymagam i wiem,ze tego nie da sie zmienic,takie juz jestesmy, potrafie byle czym sie zrazic i na wszystko zwracam uwage. Wedlug mnie to jest wada,bo utrudnia zycie,ale z drugiej strony ciesze sie,ze nie jestem z byle kim, po to tylko aby byc. Dla mnie facet musi byc moim idealem, musze tak o nim powiedziec.

podaj ogloszenie czego oczekujesz od faceta i idz do bira matrymonialnego,moze CI cos znajda;] ps ja tez mam duze wymagania co do kobiet i jakso sobie radze;]