Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamana22

Mam za duze wymagania wobec facetów i dlatego jestem sama!!!!!

Polecane posty

Gość Czytelnik L
Lublin, trochę daleko archeologia w porządku, ale jednak lepszy jestem w astronomii a tak w ogóle nie przejmuj się niczym wszak to dobrze, że dziewczyna szuka inteligentnego

Gość podłamana22
Ech... no nic... Dzieki za rady spadam juz, dobranoc:) jakby ktos mial jeszcze jakies wskazowki jak to zmienic to prosze pisac:)przeczytam na pewno:) pozdrawiam wszystkich:)

Gość yntelektualista
a co studiujesz ? Tez jestes tak wykształcona, czego wymagasz od faceta? Jestes studentka medycyny albo prawa? :)

Gość podłamana22
Czytelink L moim problemem ogólnie jest ze oceniam ludzi na podstawie wykształcenia. A nie powinnam. I nie chce byc taka wyrachowana:(

Gość geowefa
ja tez jestem i to MEGA wybredna bo nawet mnie pryszcz potrafi odrzucic bo skoro raz go mia l to pewnie niejeden raz jeszcze wyskoczy. Mam 35 lat i jestem sama :( czuje ze tak pozostanie do konca mych dni

Gość podłamana22
Studiuje psychologie.

Gość podłamana22
Ale ja nie chce zeby tak bylo!!! Mam swiadomosc ze to jest moja wada i chce to zmienic!!Tylko nawet nie wiem jak...

Gość geowefa
oj to facet mzoe byc wybredny wzgledem wyksztalcenia bo masz tylko zwykla psychologie a zadnemu prawnikowi czy elkarzowi nie dorównasz wyksztalceniem

Gość podłamana22
brzydki niski beznadziejny- lecz swoje kompleksy na innym topiku jesli nie masz nic cekawszego do powiedzenia

Gość yntelektualista
Nooo, niziny chca sie wbic na wyżyny:D Śmiesza mnie takie laski jak Ty, sama moge studiowac byle gówno za przeproszeniem, a facet musi byc po medycynie albo praiwe, po administracji nie mamy o czym rozmawiać.. :O

Gość podłamana22
Nie szkodzi, bo zaczynam w tym roku drugi kierunek:P

Gość podłamana22
Skarbie ja sikam na to czy Cie smiesze czy nie..... Chcialam porady a nie samej krytyki... Przeciez sobie zdae sprawy z mojej wady i jej nie bronir tylko chce ją zmienic.

Gość podłamana22
Nie pedagogike, tylko inzynierie srodowiska

Gość geowefa
kochana nic z tym nie zmienisz poprostu to i to Ci nie odpowiada a do niczego przeciez sie nei zmusisz...no chyba ze sie zmusisz i tyle. Ja juz 35 lat mam i nie umiem nic z tym zrobic

Gość podłamana22
Lubie sie uczyc i wiem ze cos osiagne bo mam certyfikaty z 3 jezykow:P wiec tak czy inaczej dam sobie rade

Gość geowefa
ja nestety bede i jakos sie tym specjalnie nie przejmuje bo zmuszac swego ciala do odruchow wymiotnych nie mam zamiaru. sex lezy na ulicy wiec nie ma preoblemu a i na kase nie narzekam:)

Gość podłamana22
Geowefa wiem... Nie chce byc sama..Ale co z tego, skoro ja patrze na faceta przez takie pryzmaty

Przeciez życie bez faceta nie jest tragedią :) Jak to się mówi, zeby napić się mleka krowa nie jest nam potrzebna :P Grunt to odpowiednie podejście do swojej sytuacji :)

Gość onaaaaqq
ja tez mialam kiedys taki problem ...bo jestem super laska wiec wiecie wymagania sa wygurowane ... no ale juz taka nie jestem ... poniewaz mialam kazdego faceta jakiego chcialam (nigdy z zadnym nie spalam) no i po paru spotkaniach stwierdzalam ze nic w nim ciekawego wiec szuakalam nastepnego az tu pewnego razu jeden koles spodobal mi sie a on mnial na mnie wyjebane i po raz pierwszy w zyciu musialm sie starac o faceta i po paru miesiacach byl moj !! hehe :) i jestesmy juz razem 8 lat (5 lat po slubie ) i jest jedynym z jakim spalam w zyciu ..i jest super

Gość podłamana22
skate girl- Twoje docinki mi lataja nie powiem koło czego.....

Gość geowefa
nie martw sie....byc mzoe narazie patrzysz rzez pryzmat wyksztalcenia ale pozniej zobaczysz, ze najwazniejsza sprawa bedzie dobra praca i dobra kasa. Byc mzoe wtedy zmienisz troszke kryteria;) Ja jestem winnej troszke sytuacji bo u mnie glownym problemem sa nawyki, wyglad, ubior itp intelekt takze oczywiscie a co najwazniejsze to mozliwosc utrzymania reodziny na godnym poziomie

Gość podłamana22
Nie rozumiem czemu mnie tu tak krytykujecie... Gdybym broniła mojej wady... A ja kurde o niej mówie i chce ją zmienic!! Wiem ze zachowuje sie jak wyrachowana hipokrytka... I nie chce taka byc...

Gość no jak hi
tez mam idntycznie:/