Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość która z was ma ..

która z was jest dobra w łóżku

Polecane posty

Gość która z was ma ..

mozecie tak o sobie powiedziec?

ja z pozoru wydaje sie niesmiala ale w lozku to lepiej niz zawodowa dz**ka ;))) a moj facet to uwielbiaaa

Gość która z was ma ..
dlacego o tej porze nie jesteś ze swoim facetem tylko siedisz na forum?

poniewaz jestem za granica ale moj Misiek przyjezdza do mnie za 10 dni hihi i juz mamy plany co do naszego spotkania :) a Ty jestes dobra?

Gość mimozza
bardzo dobra:classic_cool:

Gość mimozza
chcesz sprawdzić?:classic_cool:

Gość która z was ma ..
jak, chętnie to sprawdze

Gość która z was ma ..
mirel a czyżby dawna mirell?? przecież masz kogoś, wiec czemu ktoś ma cie sprawdzac. ps jesli dawna mirell to i tak juz cie pukałem :)

hehe nie, jestem to od jakiegos tygodnia . Widze taki obeznany jestes :)

Gość misiaczek...........
świniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość humka
A co to znaczy ze kobieta jest dobra w łóżku? tzn ze osiaga orgazm, czy cos innego? Prosze o normalne odpowiedzi:-)