Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmalezz

HEMOROIDY stadium III, IV

Polecane posty

Gość marmalezz

Czy sa jakies sposoby, aby samemu wyleczyc hemoroidy w tak poznym stadium? Czy to wogole mozliwe? Mecza mnie juz od dlugiego czasu, tzn poza tym, ze jak wypadna to bola, to nic nie piecze, nie boli. Czy komus sie udalo wyleczyc samemu hemoroidy w stadium wypadania?

Gość
jem kurwa:o

Gość marmalezz
to nie czytaj !!! po cholere wchodzisz?

Gość
myslalam, ze to jakas dobra prowokacja bedzie:classic_cool:

Gość marmalezz
tez bym chciala zeby to byla prowokacja...

Gość flakonik z roża
a skad wiesz z emas juz to stadium? dlaczego chcesz leczyc sie sama? a krwawi ci z odbytu?

Gość Liyahhhhhhhhhhh
autorko oszalałas??? nie masz szans wyleczyc się sama a możesz doprowadzic do takiego stanu w którym zwieracze przestaną trzymać i zaczniesz popuszczac kałem i skończysz ze stomia. Uwierz mi wiem co mówię, do lekarza i to biegiem, wybij sobie z głowy samoleczenie

Gość marmalezz
stadium mam III teraz przeczytalam, sa to hemoroidy wewnetrzne, ktore wypadaja mi po wyproznieniu, a dlaczego chce sie leczyc sama? Moze dlatego ze panicznie sie boje wizyty u lekarza i tego co mi tam bedzie wkladal... Chcialabym najpierw sprobowac sama, oczywiscie jesli to nie pomoze to pojde... chyba. Krew sie pojwaila dopiero przedwczoraj, ale nie byla to krew z kalem, tylko po wyproznieniu cos sie musialo uszkodzic, ale niedaleko wyjscia.

Gość marmalezz
ja chyba zle zrozumialam jednak, teraz czytam ze III stadium to jak wypadaja samoistnie, a mi wypadaja tylko przy wyproznieniu, wiec to chyba II stadium... Wybaczcie ale dopiero teraz sie dowiedzialam ze mam to cholerstwo i dopiero teraz sie w tym zaczynam zaglebiac

Gość Hieronim Gąska
Samemu leczyć ? No nie wiem, ale podam Ci może coś co może pomóc... mój brat dostał od lekarza namiar więc chyba ok (brat się w końcu wyleczył, może to od tego ??, a może dzięki innym zabiegom, no ale to masz bez recepty) http://www.youtube.com/watch?v=9IxGxf6QsyU http://e-dymek.com/magnetoplag-polfa-%C3%82%C5%81od%C3%82%C5%B9-skuteczna-terapia-w-leczeniu-hemoroid%C4%82%C5%82w-p-146.html A poza tym marsz do lekarza !!!!