Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BerenikaA

Spieprzyłam nasze życie

Polecane posty

:o :o byłaś u gina, dostałaś coś na poronienie po 5 misiącach bycia razem z swoim chlopakiem nagle olsnienie jestm w ciazy z innym.. oczywiscie przez te 5 miesiecy brzuch ci ani deczka nie urósl nie mialas zadnych objawow jednym slowem niepokalane poczęcie :o -10 żaaaaaal

Gość Witold
" nie chce go stracić i dlatego milczę.." powiedz, jak kocha to zrozumie i bedzie wychowywal jak swoje :classic_cool:🖐️ przynajmniej ten gosc z ktorym sie skurwilas ma dobre geny?

babka ma zawsze więcej do stracenia, zwłaszcza jak sie puszcza z przypadkowym gościem i choćby dlatego zwykła ludzka logika nakazuje nie ufać facetowi, ale samej sobie i zapewnić sobie zabezpieczenie - proste jak drut

\"po prostu to ona ma w razie wpadki wiekszy kłopot\" Naprawdę? kto by pomyślał. Może dla Ciebie to nie byłby żaden kłopot, bo widać jesteś nieodpowiedzialnym człowiekiem.

Gość Zaciek
Bereniko,napisałas,że bardzo kochasz i w ogóle. Co to za miłość która się dumą unosi? I co,tak bardzo cierpiałas,że musiałas się upijać na imprezie i przypadkowo tyłka nadstawiać? I to kiedy-w czasie owulacji. Bravo:) a teraz,ponieważ jesteś porządną dziewczyną,chcesz budować związek i przyszłe życie na kłamstwie. W imię... Miłości?jak twierdzisz. Czyli chcesz z egoistycznych pobudek skrzywdzić swoim kłamstwem twojego faceta i nienarodzone jeszcze dziecko. Myślałas o tym?

Gość prowocation

Gość BerenikaA
przecież wiem że jestem w ciąży :) mój chłopak uważa je za swoje i nie mam zamiaru mu mówić, bo sama nie jestem do końca pewna czyje jest ..

powiedz, jak kocha to zrozumie i bedzie wychowywal jak swoje" dokładnie :) przeciez tak cudowne uczucie jakim jest miłosc moze wszystko wybaczyc ... :P nawet desperackie "dmuchnięcie " z kimś innym :D

Gość 987654321
"...przez 5 miesiecy milczałam ale zaczynam coraz częściej o tym myśleć.. jestem w ciąży i to raczej nie dziecko mojego chłopaka.. Możesz przybliżyć temat? Bo chyba czegos nie rozumiem....czy ja jstem tępa ? czy ty przez 5 miesięcy nie kapnęłaś się że jesteś w ciąży. Prowokacja.

Gość Zaciek
A tak w ogóle,gdybyś kochała,to tej sytuacji by nie było-proste dla mnie:)

Gość BerenikaA
Musze nadmienic :classic_cool: ze ten kolega jak murzynem, to znaczy afroamerykaniniem, co by bylo poprawnie politycznie. Ale moj koffaniutki facet chyba sie nie zorientuje, ze dziecko jest mulatem?

"Naprawdę? kto by pomyślał. Może dla Ciebie to nie byłby żaden kłopot, bo widać jesteś nieodpowiedzialnym człowiekiem." Tobie za to gratuluje odpowiedzialnego faceta :P za co on siedzi? Przypomnij mi :P a ja patrze realnie... zrobie dziecko przypadkowej babie, opędze ją tysiakiem alimentów i mam z łgowy.... a ona? :D

Ja pierdole dziewczyna prosi o rade a wy po niej jezdzicie cieszcie sie ze sie wam to nie zdarzylo i oby nie zdarzylo, a zamiast cos doradzic to tylko ja jeszce dolujecie i zle oceniacie.Miejcie troche szacunku do drugiego czlowieka!!!

odpowiedzialności to można sobie wymagać od stałego partnera, który nas kocha, a nie od przypadkowego gościa. Co nazywasz odpowiedzalnością w tej sytuacji??? - to, ze powinien z nią wziąć ślub i stworzyć szczęśliwą rodzinę dla dziecka??? :D W takieu sytuacji facet wyciąga co miesiac z kieszeni kasę i płaci alimenty i na tym się kończy odpowiedzialność, którą ma obowiązek się wykazać. I nie zmienia to faktu, ze laska ma niewesoło a on luzik

Gość hmmhmmm
cukierasekk Escapelle nie jest tabletką wczesnoporonną, poczytaj sobie o jej działaniu. To jest jak najbardziej możliwe, żeby mimo to być w ciąży. I potrenuj czytanie ze zrozumieniem, bo autorka nigdzie nie napisała, że po 5 miesiącach się zorientowała, że ejst w ciąży;)

Gość BerenikaA
Zaciek--> zrobiłam coś głupiego, bardzo żałuje ale jeśli mu powiem może okazać sie to naszą ostatnia rozmowa :(

zrobiłam coś głupiego, bardzo żałuje ale jeśli mu powiem może okazać sie to naszą ostatnia rozmowa " więc lepiej matacz i kręć :) zobaczymy na ile starczy ci sił ? miesiąc,rok?

Gość BerenikaA
ginekolog nie mógł mi przepisać poronnej, dlatego dostałam escapelle tzw. "tabletke po"

sprawdz, może obaj mają akurat tę samą grupę krwi - wtedy możesz próbować wcisnąć swojemu, ze to jego. Z terminem porodu pokombinujesz i luzik. Może się nie wyda :P :P :P

Gość BerenikaA
wiec waszym zdaniem co powinnam zrobic? wychowywac sama dziecko i być skazana na potępienie przez każdego bo raz w życiu zrobiłam coś głupiego?? jest tyle lasek które się puszczaja na każdym kroku i nic, a mi zdarzyło się raz w życiu i z takim skutkiem i teraz.. no własnie co teraz??

"ginekolog nie mógł mi przepisać poronnej, dlatego dostałam escapelle tzw. "tabletke po"" nie wiem jak jest z tą tabletka, ale inne tabletki "po" bierze się niedługo po stosunku. A wzięcie takiej tabletki wówczas, kiedy już jest zbyt duża ciąża może tylko spowodowac wady płodu

"jest tyle lasek które się puszczaja na każdym kroku i nic" "i nic" to słowo klucz w tym zdaniu :P u Ciebie nie "i nica" tylko jest 5 miesiąc ciąży :P

Gość BerenikaA
a piszę to dlatego akurat teraz, bo właśnie muszę w tym tygodniu podać grupę krwi ojca by wykluczyć konflikt serologiczny i nie wiem co powiedzieć ginekologowi..;/

jest tyle lasek które się puszczaja na każdym kroku i nic," piekne przesłanie a zarazem i usprawiedliwienie swojego bocznego skoku ;)

konflikt serologiczny wyklucza się około 12 a potem 28 tc, więc pierwsza opcja już odpadła, a do drugiej masz jeszcze trochę czasu, zeby się zdecydowac, kto jest tatusiem ;)

Gość BerenikaA
fajnie że niektórych z was śmieszy ta sytuacja ale naprawdę nie życzę nikomu przechodzić przez to co ja teraz :( a to "nico" to moje dziecko i JUŻ JE KOCHAM :) escapelle można zażyć do 72h ja zażyłam ok 20 h po..

Gość bzduuura
przyczyny praktyczne decyduja o tym, ze to kobirta powinna zadbac o zabezpieczenie komiczne powtorz to jak zlapiesz HIVa, a swoja droga lepiej ten 1000, o ktorym piszesz wydac na inne przyjemnosci niz na alimenty dla panienki ktora masz w dupie i swojego (jakby nie patrzec) dzieciaka, wiec skorzystanie z mozgu i gumki w przypadku faceta to chyba rowniez powinna byc norma

Gość ale lipa
Kurde dziewczyno ogarnij sie co ty wogole robisz ............. ale ty jestes pusta ... biedny facet