Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość justysia.

To nie jest nowy temat. Farbowanie włosów z czarnego na blond.

Polecane posty

Gość justysia.

hej. zrobiłam nowy temat, ponieważ na starym nie otrzymałam odpowiedzi, a jest to dla mnie ważne.. :( dziekuje za wyrozumiałość. Mam trochę pytań co do farbowania włosów z czarnego na blond. Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, prawie że jasny brąz. Farbuje je już od niecałego roku na czarny, najczęściej farbą Garnier. Przed zafarbowaniem miałam na włosach balejaż. Niestety coś złego mnie podkusiło i zafarbowałam na czarny. Mam włosy do ramion, jasną cerę i błekitne oczy więc nie wygląda to bardzo ładnie. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zafarbowaniem włosów .. chciałabym mieć na górze pasemka blond, a pod spodem już mogą zostać czarne. ( nie wiem jak to się fachowo nazywa :D ) Nie farbuje włosów od jakiś 2 miesiecy przez co moje włosy stały się bardziej brązowe i mam już spore odrosty. Oczywiście idę do fryzjera żeby je zafarbować, bo nie chce ryzykować w domu. :) czy da się zrobić taką koloryzację? czy moje włosy na tym aż tak bardzo ucierpią? czy włosy nie staną sie żółte albo co najgorzej rudawe? dużo czytałam na forum ale zazwyczaj kobiety farbują na dłuższy okres czasu na czarny kolor... jak jest w moim przypadku? proszę, pomóżcie mi! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować