Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seledynowa

życie bez telewizora

Polecane posty

Gość seledynowa

Wśród moich znajomych rozprzestrzenia się moda nie posiadania telewizora w domu. Mi jest trochę trudno sobie to wyobrazić, lubię sobie obejrzeć fakty, jakiś film, jakieś show. Chociaż niby jest internet, ale to chyba nie to samo. A co wy o tym myślicie? Macie w domu telewizory czy też nie? :)

Gość Jak można żyć bez telewizora
Przecież tylko w telewizji, pokazują obiektywną i jedyną-słuszną prawdę o świecie :classic_cool:

powiem tak bardzo duzo pracuje od samego rana do wieczora, i czasami nawet czesto w nocy, i generalnie niamam czasu na tv, ale jakbym przed snem jaiiegos filmiku nie obejrzal (czesto 2-3 w nocy) albo rano przed wyjsciem d pracy tvn24 nie wlaczyl to chyba nie dalbym rady

Gość so pot
Jak ktos cos robi tylko dlatego, bo taka panuje moda, to ma straszne kompleksiki i na sile probuje sie wyroznic. Mysle, ze wiekszosc tych znajomych oglada filmy, wiadomosci w necie, wiec mozna powiedziec, ze komputer to taki drugi telewizor...

teraz znowu mam,ale na studiach roznie bywalo...przez pierwszy rok mieszkania z moim facetem tez nie bylo,ale wtedy nie byl nam w ogole potrzebny..a teraz ogladamy tylko wiadomosci i jakies durne show (ktore uwielbiam) typu "wypad z domu,do pracy", "farmer szuka zony" itd :P juz niedlugo kolejna seria farmera szukajacego zony,czekam niecierpliwie:)

Gość seledynowa
no ja własnie nie mogę żyć bez faktów, dr housa i durnowatych show typu chwila prawdy lub you can dance, choć to drugie już durnowate raczej nie jest:)

Gość gruszkakula
Można. Żyję bez telewizora z małą przerwą trzy lata i czuje się z tym bosko. Jak gdzieś natrafię na włączony telewizor (np. u rodziców), od razu mam uczucie, że mózg mi się kurczy. Informacje czerpię z internetu, czytam tylko te fakty, które mnie zainteresują. Filmy oglądam na DVD albo idę do kina. Nie czuję potrzeby tego zmieniać, nie zamierzamy mieć z mężem telewizora, ani teraz, ani w przyszłości:-)

Gość gruszkakula
Show typu "jak oni śpiewają" (jak oni srają), TZG czy inne Chwile Prawdy to już największa porażka dla mnie. Oprócz reklam. I przy jednym i przy drugim od razu mózg mi się lasuje.

mogę żyć tylko podczas urlopu...w pozostałym czasie sobie nie wyobrażam i nie zamierzam z tym walczyć, bo równie dobrze możnaby spróbować bez komórki, radia, mikrofalówki, pralki, zmywarki, samochodu itd...tylko po co :D

Gość asodihoahioahho
ja się odzwyczaiłam od telewizora, bo stwierdziłam, że to jest tylko marnnowanie czasu