Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boli i ciągnie

Pomóżcie kobietki w ciąży!!!!

Polecane posty

Gość Boli i ciągnie

od pewnego czasu ciągnie i kłuje mnie podbrzusze, czasami jest to lekki ból a czasami ciągniecie jest dosyć bolesne i sekundowe. To jest normalne w tym tygodniu ciąży??? jestem w 29 tygodniu i dziecko jest ułożone nóżkami w dół.

Gość Boli i ciągnie
????

Gość Boli i ciągnie
???????????????????????????????????????

Wydaje mi się że to normalne ale specjalista nie jestem.Wybierz sie do swojego gina to rozwieje wątpliwości

Gość 31 t.c.
Lepiej zapytaj gina. Ja nie miałam takich objawów.

Oczywiście najlepiej zapytaj gina , a raczej zdecydowanie zapytaj (i pamiętaj w ciąży coś takiego jak banalne/głupie pytania nie istnieją,gdybyś miała jakieś obiekcje). Mnie tak ciągło i kłuło w trakcie ciąży, już teraz nie bardzo pamiętam kiedy dokładnie (na pewno wcześniej niż u Ciebie bo ja urodziłąm w 27 tc) ale mój gin wyjaśnił mi, że to się ścięgna naciągają i stąd takie objawy. Z własnego doświadczenia powiem Ci, że bardziej niepokojące są kłucia w pochwie............to zazwyczaj oznacza otwierającą się i skracającą szyjkę macicy (i to nie tylko moje doświadczenia), ponadto twardy brzuch i ból jak na miesiączkę........to też niepokojący objaw. ALE i TAK DZWOŃ DO GINA - KONIECZNIE! Uwierz mi............lepiej konsultować KAŻDĄ swoją wątpliwość z lekarzem niż oglądać swoje Dziecię zatopione w milionach rurek w inkubatorze................delikatnie rzecz ujmując. DZWOŃ WIĘC!