Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kto mi powie

jaka trzeba byc desperatką zeby

Polecane posty

Gość no kto mi powie

umieszczac w internecie zdjęcia usg swojego płodu ?

Gość taką bez
mózgu :D

Gość nie rozumiem co w tym zlego
moje kolezanki wstawily takie fotki na nasza klase i jakos nie wydaje mi sie to zle czy pozbawione taktu? o co wlasciwie Ci chodzi?

Gość no kto mi powie
to moze rowniez wstawic zdjecia z rozwarcia pochwy podczas porodu ?

Gość ingaga
a co cie to obchodzi co kto wstawia na nk? boleści jakieś masz?

Gość a ja myślę że ....
To straszne wieśniactwo!!!!!! Dzisiejsze kobiety już nie potrafią zachować żadnej prywatności!!! Pokazywanie swojego płodu 255 przyjaciołom z NK to największa głupota. Dla jedych to że jesteś w ciąży jest super... dla wielu innych może byc bolesne, bo np stracili dzieci albo nie moga ich mieć. Jeżeli z kimś się kolegujesz to wystarczy mu powiedzieć : - wiesz mam dobrą nowinę... będę mamą. Obnoszenie się zdjeciami płodu... tak jak i zdjęciami noworodków, dzieci, egzotycznych wakacji i nowych samochodów to ostatnie wieśniactwo.

Gość a mi tam sie
łe ty ani dzieci ani meza ani domu ani nawwet samochodu ani nawet fozto z wycieczki do miasta nie mozesz dodac..bo..........nic ciebie z tych rzeczy nie spotkalo....

Gość ingaga
mozecie to uwazac za głupote. Ja sama nie wstawiłabym zdjecia USG na nk, ale są ludzie którzy wstawiają i niech sobie wstawiają jak czują taką potrzebę. mnie to nie parzy ani nie ziębi.

Gość a ja myślę że ....
Męża mam od sześciu lat, właśnie jestem w ciąży i egzotyczne wakacje już w tym roku zaliczyłam... Mimo ze miałam już robione 3 x USG nie zamieściłam tych zdjęć na NK. Bo moje nienarodzone dziecko to świętość!! Jak najbardziej prywtna i intymna radość którą mogę chwalić się swojej najbliższej rodzinie a nie muszę pokazywać całemu światu. Mi wystarczy wewnętrzna satysfakcja z tego że po raz pierwszy będę mamą. Nie muszę szukać potwierdzenia u gromadki znajomych którzy piszą pod zdjęciem że śliczne i że gratuluja a za plecami albo maja to głęboko w dupie.

20:53 [zgłoś do usunięcia] ingaga mozecie to uwazac za głupote. Ja sama nie wstawiłabym zdjecia USG na nk, ale są ludzie którzy wstawiają i niech sobie wstawiają jak czują taką potrzebę. mnie to nie parzy ani nie ziębi. a mysliszz ze nas interesuje wasza opinia? kazdy ma swoja.... a to co wy o tym uwazacie i czy was to grzeje czy ziebie mamy za przeproszeniemw dupie....

Gość a ja nie czuje potrzeby
wogóle rejestrować się na naszej klasie.Dla mnie to jakies szalenstwo

Gość IDAC TWOIM
tokiem myslenia-kobiety ciezarne z widoczna ciaza nalezy zamykac w domu by nie draznily swym wygladem-kobiet bezplodnych itp -jesli wklejac foto na portale to tylko-na bialym tel, bron panie boze z palmami, ewent na riwerze-ale tylko takim za 300zl - mamy 21 wiek-czlowiek z pewnego pojecia prywatnoci zostakl juz dawno odarty...eksponujemy to co chemy innym pokazac-to co ma dla nas jakas wartos-a to co jest smiciem w naszym zyciu ukrywamy=normalne co to zza roznica czy ja dodam foto samochodu dziecka domu...skoro codziennie mijam na ulicy znajomuych rodzine...i nie zobacza nic nowego... jestes zacofana.ja dodam foto plodu, pierwszej kupy, i czego tam jeszcze bede chciala

Gość IDAC TWOIM
biale tlo i rower a nie riwiera :)

a ja na przykład nie rozumiem jak ludzie mogą robić zdjęcia nowo narodzonym dzieciom, takim jeszcze umazanym mazią płodową i z cierpieniem na twarzy i z zaciśniętymi z bólu i wysiłku piąstkami... albo jeszcze lepiej filmować porody :O dla mnie to takie.. niesmaczne tak jak robienie zdjęć osobom cierpiącym nad trumna nikt ich potem nigdy nie ogląda...

Gość Ha ha ha ha ha
Jak dla mnie to możesz dodać nawet zdjęcie ataku biegunki !!!! Ja tam popieram odrobinę prywatność. I nie popadaj w skrajność. Co innego widzieć brzuch ciężarnej a co innego zamieszczać zdjęcia płodu!!! A tak w ogóle to mam koleżankę co zamieszczała zdjęcia od 7 tygodnia ciąży. A potem się okazało że dziecko było bardzo poważnie uszkodzone i zmarło po kilku miesiącach. Dziewczyna była załamana, nie zaglądała na NK i trudno się dziwić. Na NK nikt o tym nie wiedział i wszyscy nękali ją pytaniami o dziecko i nadal podziwiali zdjęcia choć dziecka już nie było. Nigdy na ten temat z nią nie rozmawiałam ale wydaje mi się że żałuje że te zdjęcia tam były. W każdym razie teraz ma już kolejnego dzidziusia. Zdrowego i ślicznego chłopca. Przy drugim już nie było zdjęć z USG.

a co ma do tego desperacja? :O Każdy wkleja to co lubi. Matka, która starała się o dziecko kupę czasu w kończu dowiaduje się, ze jest w ciązy chce to wykrzyczeć całemu swiatu wiec ja nie mam nic przeciwko. Inni dodają zdjecia swoich psów, super fur, chwalą się swoją "Słodką połówką", zdjeciem ze ślubu czy nawet wklejają badziewne obrazki z róznych portali z tytułu "Czy mnie lubisz, odpowiedz w komentarzu" To to dopiero jest dla mnie żenada.

Gość SuziQ

Kurcze coś nie działa i wszystko mi się skasowało. A chciałam tylko powiedzieć że ja bym nie zamieściła zdjęć USG. A już tym bardziej kupek mojego dziecka. Moje dziecko to też człowiek.Nie chcę żeby się kiedyś mi to miało za złe. Brzuch w ciązy to co innego. Kupki:-(... nie sądzę... Są jakieś granice. A USG to też prywatna sprawa. Ja tam nie czuję potrzeby by się nimi chwalić. Każdy ma jednak wolny wybór. Na tym polega piękno... i tragedia wpółczesnego świata.

Gość nazwij ją
no cóż jak były już zdjęcia na nk z porodów to co się dziwicie fotką z usg :P Niestety u nas normą jest wstawianie zdjęc plazmy, domu w budowie, samochodu, zdjęc z usg, brakuje jeszcze zdjęc rtg klatki piersiowej, płuc i zębów mądrości :O widocznie niektórzy muszą się dowartościowac i pokazac :O

Gość kroliczek playboya
dla mnie to tez zachowanie poj****ane no kto normalny to robi? to sa sprawy intymne prywatne takie nasze ....tylko ! a nie wstawiac na potral..niech se pizdy zrobi i doda..i tak pewnie tego dziecka zdjecie tez da ale bez przesady no kurwa po co?

Gość wróżka Hermenegilda
Ale macie problemy..

Gość widocznie te przyszłe
matki sa bardzo zakompleksione i jedynym ich osiągnięciem jest dziecko

nie, widocznie te przyszłe matki miały swoje marzenia, ktorymi była ciąża :P Tak, teraz pewnie zostane obrzucona błotem, ze jestem jedna z tych zakompleksionych matek co wrzuca swoje zdjecie USG na NK :P

Gość jejku jejku jejku
Teraz takie małe pokazówki są przecież w modzie!!!!! Każdy chce się wszystkim pochwalić. Bo teraz to tak na topie pokazać goły brzuch z milionami rozstępów, pół gołego dupska z wychodzącymi stringami, zdjęcie z porodu, itp. Ja osobiście nie znam żadnej normalnej, w miarę inteligentnej osoby z zmojego środowiska znajomych która zamieściła zdjęcie swojego USG. Nie twierdzę że tylko mało inteligentne zamieszczają... zresztą dzisiaj w Polsce to sama INTELIGENCJA!!!! Ale dla wielu osób to kolejny sposób dowartościowania się. Zamieszczaja zdjęcie a potem co 5 sekund sprawdzaja na NK ile już mają komentarzy z gratulacjami!!! Żałosne.

Gość hgjhjhj
Dla mnie ogolnie wstawianie zdjec plodu,tworzenie albumu z 30 zdjeciami swego dziecka, albumu z 30 zdjeciami meza jest dziwne..bardzo dziwne Ok czemu mam sie nie pochwalic mezem, dzieckiem, jakimis wakacjami ale bez przesady.Kilka zdjec wystarczy a nie 150 z zycia prywatnego.