Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrr

Ból

Polecane posty

Gość rrrrrrr

Mam 14 lat i straszny problem. Mianowicie we wrześniu miną 2 lata od kiedy czuje straszny ból odbytu po opróżnieniu (chyba odbytu coś w środku).Byłem u lekarza w przychodni mówił,że coś z prostatą.Dostałem skierowanie do urologa,który nie poweidział żeby to było to co stwierdził lekarz w przychodni.Dostałem Veneruton Forte i miałem stawić się na badaniach,ból przeszedł,a na badaniu USG nic nie było.Ból powrócił urolog odesłał mnie do chirurga myślącże to żylaki,ale to nie to chirurg stwierdził,że to byłoby coś ze śluzówko dostałem maść prostocone (czy jakoś tak) Muszę przyznaćnie nie stosowałem jej pilnie,poniewaz tam bół mnie rozbijał i rozbija nadal.Niedługo zamierzam jechać na kolejne badanie.Dodatkowo przy drugim opróżneiniu w ciągu dnia pojawia się śluz,a żeby było tego mało odczuwałem jeszcze swiąd odbytu,myślałem,że to związane z moim bólem,ale nie dziś zobaczyłem w kale po drugim opróżnieniu robaki to są prawdopodobnie owsiki.Dodam,że w przeszłości jadłem dużo słodyczy,teraz trochę ograniczyłem,mogę też dodać,że nie myłem często rąk przed jedzeniem z lenistwa po prostu.Mam 185 cm wzrostu i 82-85 kg wagi.Odpowiedźcie z kąd ten męczący ból,który trapi mnie tak długo,ponieważ coraz trudniej mi się żyje i psychicznie i fizycznie.Co na owsiki też ? Pójdę do lekarza pojutrze zobaczymy co będzie jutro. Liczę na was pomóźcie.

Gość rrrrrrr
Zapomniałem również dodać,że trapią mnie te bóle brzucha(podbrzusza)Liczę na waszą pomoc.

Gość rrrrrrr
Bardzo proszę o pomoc!!

do lekarza marsz! do innego niz tamten! po skierowanie na szczegółowe badania... takie bóle to nie żarty!!!!

Gość rrrrrrr
Tzn do jakiego innego ?

co się tym specjalizuje urolog czy dermatolog a jak nie to idź do weterynarza w wojsku mieliśmy weterynarza i ginekologa weterynarza to zrozumie bo tam sama dzicz ale ginekolog

masz 14 lat i taka budowe?hyba jestes najwiekszy w klasie! fakt,wyklecz owsiki...a moze miewasz zaparcia i dlatego boli?