Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vuidugfug

pomocy!!!

Polecane posty

Gość vuidugfug

zaraz umre z bolu;(((( zjadlam wieczorem kanapkke z almette, i szynk, a potem jesczze sobie ugryzlkam kawalek kielbasy takiej podluznej jak na grila, i mam taka zgage ii bol zoladka ze juz nie wytrzymuje... poszlam do lazienki przed chwila i wymusilam wymioty i wymiotowalam takim kwasem ze mnie cale usta i przelyk piekly, ale czulam aromat tej pieprzonej kielbasy wszystko prezz nia:( teraz pije herbate bo nie mam zadnych lekow i mysle co zrobic zeby ja jak najszybciej strawic bo sie wykoncze:( pomozie:(:(:(

Gość a mnie boli ząb
jak chuj i już nie wyrabiam

Gość vuidugfug
o rany! rzygi przeżarły kibel, podłoge i sufit sąsiada z dołu!:/ ale wstyd...pomóżcie!

Gość vuidugfug
podszyw spadaj nie mam zadnego wegla..a cos domowego nie pomoze?:(:( juz nie daje rady:(:( wolalabym zeby mnie zab bolal:(

Gość a mnie boli ząb
oj nie wolałabyś. uwierz.

a smecte? ona dodatkowo chroni błony śluzowe a również absorbuje treści pokarmowe... masz endiex? nifuroksazyd? zostaje herbata czarna, ew na trawienie to mięta, ale nie wiem, czy bym piła na twoim miejscu teraz skoro Ci przeszkadza tak, leży na żołądku a nic nie masz, to najlepiej będzie iść i prowokować wymioty dotąd, póki nie zejdzie z Ciebie... ile się da, żeby usunąć to z organizmu. jak przejdzie dalej, może być gorzej a potem czarna herbata, żeby uspokoic żołądek, gorzka oczywiście, a do jedzenia kleik ryzowy ewentualnie

Gość vuidugfug
no to ide dalej wymiotowac na sile:( nie ma gorszej rzeczy 😭

Gość vuidugfug
poza sraczką którą też z resztą mam:(((((

Gość vuidugfug
komus sie nudzi widze;/ wolalabym miec sraczke niz wymiotowac... i zwymiotowalam ta herbate, a tamten posilek mam chyba juz strawiony skoro nie dam rady wiecej zwymiotowac tej przekletej kielbasy zaraz tu wykituje:o ide sie polozyc moze usne w co watpie i rano bedzie lepiej:(:(

Gość te prrrrr
jak wypije zielona herbatke to trawie wszystko w momencie :D

Gość vuidugfug
o ranyyy :):) juz mnie nie boli :):) NIGDy wiecej surowej kielbasy na grila :):):):)