Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyMarika22

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość LadyMarika22

kochałam się z moim chłopakiem 8dnia cyklu, i pekła nam prezerwatywa , ale on nie skończył we mnie. escapelle wzięłam po 50h. cykl mam wyrównany ok 28-27 dni... czy jest duże prawdopodobieństwo ciąży?? aha po 6 dniach po przyjęciu escapelle miałam krwawienie . z góry dziekuje za porady

Gość masz wątpliwości zrob test

Gość oczeeeeeeeeeeeeekująca
moim zdaniem tez nie

Gość popostinorze
A dlaczego uważasz, że miałabyś być w ciąży?? Bo nic nie napisałaś na ten temat.

Gość LadyMarika22
po prostu sie denerwuje..... boli mnie brzuch w dole , głowa, często latam do tolalety- to że mam nudności przypisuje escapelle.... nie wiem już sama.... czy to wszystko może z nerwów i przez te hormony ...

Gość wystraszona_na_maksa
Witam wszystkich, mam pytanie. W nocy z soboty na niedzielę uprawiałam z chłopakiem petting, dotykaliśmy się także narządamy płciowymi, lecz on we mnie nie wszedł. Oboje byliśmy wilgotni, jednak on nie miał wytrysku. Czy jest szansa, że jestem w ciąży? Jeśli tak, to czy jest ona duża? Dodam jeszcze, że jestem dziewicą i powinnam już dostać okres, niestety spóźnia mi się. Czy może być to spowodowane zmianią klimatu (na początku lipca byłam przez 10 dni we Włoszech, do tego dochodzi długa podróż)? Z góry dziękuję z odpowiedź.

Gość DominikaD
brałam 2 miesiące Mikrogynon i na początku czerwca odstawiłam iż zatrzymywało mi wodę w organiźmie i puchłam. 7 czerwca dostałam miesiączkę po zakończeniu tabletek. niestety dzię mamy 20lipca a ja nadal wyczekuję na miesięczkę. rano robiłam test i wyszedł negatywny. mój lekarz będzie dopiero 27 lipca a ja mam nerwy i chciałamż żebyś mi napisała swoje zdanie... zaznaczę jeszcze,iż biorę tabletki odchudzające Meridia 15. w sumie tam pize,że mogą wystąpi zaburzenia miesiączkowe myślisz,że to przez nie spóźnia mi się tyle okres???

Gość jojojjjjjjjjj
ciąża możliwa bo po odstawieniu płodnośc wzrasta i łatwo wpaść z drugiej strony po odstawieniu tabsów óżnie jest z tym okresem - nawet do 3 miesięcy się spóżnia jak test wyszedł negatyw a zrobiony był rano itd to wyluzuj - jak niebędzie za pare dni okresu nadal to wtedy zrób a

Gość DominikaD
o to chodzi,ze mam strasznie duzo śluzu i juz panikuje, ze moze to ciaza. nie wiem co o tym myslec. w sumie do poniedzia lku nie daleko. w niedziele zrobie test i zobaczymy :(