Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOKOWANNAA NANNAA

KOBIECY WYTRYSK

Polecane posty

Gość SZOKOWANNAA NANNAA

MAm 25 lat.Moj obecny partner jest moim 3 partnerem seksualnym.A wczoraj 1 raz w zyciu podczas orgazmu dostalam wytrysku.Do tej pory jestem w szoku.czy to jest normalne.I dlaczego tak sie dzieje?od czego to zalezy????

SZOKOWANNAA NANNAA to normalne ;) kobiecy wytrysk to ponoć najlepsza forma orgazmu jaki może przeżyć kobieta ;)

Gość SZOKOWANNAA NANNAA
Moze i tak bo bylo zajebiscie.Ale od czego to zalezy ten wytrysk?Bo dopiero teraz z obecnym partnerem go dostalam?

Gość gbfhgfcgh
mi sie wydaje ze tobie sie wydawało iz to mogl byc wytrysk :D pewnie sie zsikałas :P

Gość sdfgd
Pewnie się posikałaś :D

Gość SZOKOWANNAA NANNAA
Napewno to niebyl mocz.Polecialo mi i to duzo.To bylo konsystencji jak woda i bezwonne.A mocz smierdzi.Musialam zmienic przescieradlo.Bo bylo tak mokro.

Gość gbfhgfcgh
no to napweno nie wytrysnelas sluzem....skoro upodabniasz to do moczu, a siki nie zawsze smierdza...zlałas sie i tyle :O a fe, znam przypadek gdzie chlopak zerwal z dziewczyna z tego powodu

Gość SZOKOWANNAA NANNAA
To napewno niebył mocz.Pytam sie bo mialam to 1 raz w zyciu.Moj ze mna napewno nie zerwie.Za bardzo mnie kocha.I dzis sprobujemy i czy znow dostane wytrysk.Bo to jest zajebiste uczucie,Orgazm totalny odlot.Jak widac moj facet sie stara.

Gość patttt
zajebiście Ci tego zazdroszczę, poważnie :) sama mam zwykle problem z dojściem

nie był to mocz, wiem bo sama to przeżywałam ze swoim mężem i to nieraz, ostatnio było tego bardzo dużo. Trzeba odpowiedniej pozycji zeby mieć taki orgazm albo paluszkiem przednią ścianę pochwy - wtedy gwarantowany wytrysk.

i obłędny orgazm:) ale nie kazdej kobiecie jest to dane, podobno to zależy od budowy anatomicznej krocza. Ja mam to szczęście....;)