Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Kasiutek...00

Czy to może być ciąza?? prosze o odpowiedzi !!

Polecane posty

Witam was dziewczyny.. od kilku dni zastanawiam sie czy moge byc w ciązy... mam nieregularne miesiaczki raz 28, raz 32 pozniej 40 i 29 i tak w kółko... ostatnio wspołzyłam ze swoim narzeczonym 2 dni przed miesiaczka i prezerwatywa pekła i napewno cos sie dostało we mnie.. okres dostalam 2 dni po stosunku i trwał 5 dni ( zazwyczaj trwa 7,8 ) przed okresem mialam temperature powyzej 37 , w trakcie równiez utrzymywala sie do 37,5 i teraz równiez mam powyzej 37... czy to mozliwe ze mogłam zajsc w ciaze te 2 dni przed okresem? niewiem kiedy mam dni płodne bo przy tak rozregulowanym cyklu ciezko mi sie połapac... dodam ze bola mnie strasznie jajniki i mam zawroty głowy jakbym znow miala dostac okres. prosze na[iszcie mi cos na ten temat czy ktoras z was moze tak miała? ;/ z góry dzia za odpowiedzi

hm...mozesz zrobic test ale jak mialas krwawienie 5 dni..no to nie wiem. A bylo normalnie jak w czasie miesiaczki czy inne? slabsze? zrob test w razie czego po co masz sie zastawnawiac

zazwyczaj okres moj trwa 7,8 dni i jest bardzo obfity a teraz 2 dni był taki obfitszy a pozniej juz zanikal. mozliwe ze dni płodne mogły mi sie przesunąc? albo plemiki dłuzej przetrwały i w czasie okrsu zaszłam w ciąze?? test zrobie bo do mojego lekarza dopiero moge na nastepny tydz ;/

wiesz no z okresami bywa roznie ...jesli mialas obfite dwa dni to nie wydaje mi sie ze moglas zajsc w ciaze.

Gość Magd_us_1983o2.pl
zamiast sie zamartwiac idż do apteki i kup test my ci nie pomożemy a tak zrobisz i sie uspokojisz ja jak byłam w ciazy w pierwszym miesiacu nie mialam zadnych objawow

czesc! ja staram sie o dziecko i juz myslalm ze sie udalo,bo miesiaczka skonczyla mi sie 4 lipca i ok 14 dostalam boli piersi,sluz mialam taki dziwny,nudnosci i tu naraz 18 lipca dostalam znowu miesiaczke czyli o duuuzzzo wczesniej i poszlam do gin i zbadala mnie najpiewr podejzewala wczesne poronienie ale wykluczyla to po badaniu i stwierdzila ze tak sie stalo niby ze zmiany klimatu raz cieplo raz zimno.... zrbilam test-negatywny,dla pewnosci dala mi skierownaie na usg i ide w piatek....no i kazala mi jesc kwas foliowy

no dokladnie. jak nie jestes pewna zrob albo test albo Bhcg. A generalnie jak sie czegos obawiasz to idz do gina, bo tutaj na forum to raczej slabo o diagnoze.

Gość Magd_us_1983o2.pl
Ja przez dwa lata sie staralam i udalo sie Marzenko zycze ci powodzenia zebys w piatek uslyszala dobra nowine dzieci sa slodziutkie i kochane moja corcia ma dwa latka i jest naszym oczkiem w glowie pozdrawiam

tylko pozazdroscic corci:) no mam nadzieje ze mi w koncu sie uda w prawdzie teraz bedzie 3 cykl jak bedziemy sie starac. W prawdzwie w piatek nie spodziewam sie ze mi powie ze cos tam jest bo wczora mi powiedzial ze jak test wyszedl neg i zbadala mnie to na ciaze jej to nei wygladalo:) ale mam nadzieje ze nie dlugo i my bedziemy miec to szczescie i przyjdzie nasze oczko w glowie:)na pocztaku wpadalam w histerie jak dosawalam @ ale teraz stwierdzlam ze spokojnie przyjdzie nasza chwila szczescia wiec czekam ze spokojem:)

ehh no własnie to wszystko takie dziwne jest.. ;/ na test chyba za wczesnie bo od tego dnia minęło 7 dni . dodam ze mierze temp. i przed okresem mialam powyzej 37 zdarzało sie do 37,8 teraz w trakcie okresu mialam 37 . 37,2 a teraz znow mam wyzsza wiec juz niewiem .. w piatek ide do lekarza moze wkoncu sie dowiem co i jak :) czytalam gdzies tu na forum o dziewczynie ktora miala normalnie okres obfity a po 14 dniach byla na badaniach i okazało sie ze jest w ciązy wiec roznie przypadki sa z tego co widac ;) najlepiej chyba poczekac na lekarza i sie nie stresowac ale z jednej strony juz tak troszke sie pogodzilam i gdybym byla w ciazy cieszyła bym sie :)

nie jesteś.2 dni przed miesiączką są dni niepłodne bez różnicy jak długi jest cykl

marzenka_s Ja też już 3 cykl się staram i jutro się dowiem, bo powinnam dostać dzisiaj jakoś okres i zrobie rano teścik:) Autorko mi właśnie ginekolog kiedyś powiedział, że 4 czy 2 dni przed miesiączką nie powodują ciąży.

Gość DominikaD
brałam 2 miesiące Mikrogynon i na początku czerwca odstawiłam iż zatrzymywało mi wodę w organiźmie i puchłam. 7 czerwca dostałam miesiączkę po zakończeniu tabletek. niestety dzię mamy 20lipca a ja nadal wyczekuję na miesięczkę. rano robiłam test i wyszedł negatywny. mój lekarz będzie dopiero 27 lipca a ja mam nerwy i chciałamż żebyś mi napisała swoje zdanie... zaznaczę jeszcze,iż biorę tabletki odchudzające Meridia 15. w sumie tam pize,że mogą wystąpi zaburzenia miesiączkowe myślisz,że to przez nie spóźnia mi się tyle okres???