Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenka09

Prosze moze wy mi pomożecie

Polecane posty

Gość Lenka09

Mam mały problem i mam nadzieje, że może wy w miare możliwosci mi poradzicie i pomożecie. Będe wdzięczna :) Więc tak. Pierwszy dzień przedostatniej miesiączki to był 06.06 zakłądajac przy tym , ze miesiaczka trwała 6 dni , a cykle mam po 28 dni , najbardziej płodne dni miałąm od ok 18 do 22.06. Kochałam się bez zabezpieczenia 19.06 i 21.06. Moje cykle zwykle trwaja 28 gora 29 dni, ten trwal az 36. Okres dostalam 11.07. Był on dziwny : pierwszy dzien troszke, drugi sporo, trzeci troszeczke i 4 troszeczke i koniec. Od zakonczenia okresu mam dziwny śluz bo nie przeźroczysty a bialy , czasem jest go sporo. Od 3 dni nie moge sobie poradzic z kłuciem w dole brzucha praktycznie na samym dole . Raz z prawej , a raz z lewej. Dzisiaj mnie od rana kłuje. Nie wiecie co to moze byc?:(

Gość Lenka09
upup

Domyślam się, że podejrzewasz ciąże... więc zrób test. Rozwiejesz swoje wątpliwości. Z reguły takie kłucia w dole brzucha mają miejsce na początku ciąży w skutek rozciągania się macicy. Życzę powodzeia:)

Gość Lenka09
hmm ciąża teraz niestety nie bedzie mile widziana :( Chcialam zrobic test ale dostalam okres wiec myslalam, ze nie potrzebny juz jest:(

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

wiesz ja ostatni okres mnialam 2 kwietnia a w ciazy bylam od marca i zaszlam krotko przed okresem jakos 30 bo jak bylam u lekarza to byl konie 5 tyg.:D

Jeżeli po zrobieniu testu okaże się, że to nie ciąża to udaj się do ginekologa. Bo może zaczynać się jakaś infekcja, może coś z jajnikami... Ale tego się nie dowiesz, dopóki nie sprawdzisz.

zrób test. a swoja drogą to seks bez zabezpieczenia w samym środku dni płodnych to troszkę dziwny sposób na unikanie ciąży.

Gość Lenka09
Wiem , że sek w srodku dni plodnych bez zabezpieczenia to mało odpowiedzialne ale teraz juz trudno. Dokładnie zrobie test i bede wiedziala na czym stoje , teraz to juz na 100 % powinno wyjśc czy jestem w ciazy czy nie.

Gość Lenka09
A jeśli dostane kolejny okres w sierpniu to moze byc jakas możliwosc ciazy?

Czasami tak się dzieje, że kobiety mają miesiączke do 3 miesiąca ciąży ale podobno różni się ona od takiej normalnej.

Gość Lenka09
Już sama nie wiem co myśleć. Dzisiaj mam sporo śluzu ale nie jest on przeźroczysty tylko biały jak takie bardzo gęste mleko. Z moich obliczeń nie są to dni płodne ;/