Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feliczita

Czy to już powód do zerwania?

Polecane posty

Gość Feliczita

Z reguły to ja kończe moje związki, to ja po randce mówie, że to ostatnia, zawsze chce dobrze, a później wychodzi na to, że jestem świnią. Od kilku miesięcy spotykam się z pewnym facetem, z początku byłam bardzo zauroczona i opowiadałam koleżance jak to się cieszę, że spotkałam kogoś takiego. Dlatego kiedy jej ostatnio powiedziałam, że z nim zrywam to dostałam od niej opieprz. No bo podobno ja zawsze wymyślam idiotyczne powody, jestem niezadowolona z każdego i jak będe tak przebierać to zostanę sama. Dlatego pytam Was, Drogie Kafeterianki, czy to powód do zerwania. Chłopak ciągle bez przerwy chce się spotykać, a kiedy mu odmawiam (mam przecież pracę, musze też czasem coś w domu ogarnąć, pranie zrobić, takie proste sprawy) to rzuca mi poczucie winy, że coś źle zrobił, źle powiedział. Dopiero co wróciliśmy z Mielna a on chce znów gdzieś jechać, nie uwzględnia tego że nie mam urlopu ani kasy i chodzi z miną zbitego psa. Przy swoich znajomych mówi do mnie ciągle "moja kobieto" albo coś co podkreśla, że jestem jego. Jest masakrycznie zazdrosny, ciągle musze kłamać, bo ma pretensje o wszystkich i o wszystko. Próbowałam z nim rozmawiać na ten temat, a on mi odparł, że chyba go nie kocham i żebym go zostawiła jak tak bardzo mi źle. No i teraz się zastanawiam czy jego sugestia to nie byłoby najlepsze wyjście..

A jesteś z nim bo nie chcesz być sama czy jednak coś do niego czujesz?

Gość krawiecbvb
wakacje są weź go wykorzystaj pojeździsz sobie byle gdzie za darmo a później go zostaw bo widać że to jakaś ciota co sie będziesz szczypać