Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filiglarowny cyckonosz

panowie co myslicie o kobietach z małym biustem

Polecane posty

Gość Anastazja .....
Wreszcie ktoś powiedział prawdę ... Mam niewielki biust ... hmm .. co prawda odpowiedni stanik cuda potrafi ... do tego stopnia, że mój dekolt jest baaaardzo ok ... Ale do sedna ... Tyle facetów co mnie zaczepia ... może pozazdrościć niejedna biuściasta ... więc Wasze dotychczasowe opinie - jako, że biust najważniejszy moje doświadczenie nie potwierdza ...

Gość aart
Piersi to tylko dodatek do ładnej buzi. Przy wyborze partnerki są bez znaczenia. Istotnym kryterium są jedynie dla mężczyzn niezbyt rozgarniętych.

Gość Aneta23000
Moim zdaniem kobieta jak nie ma przynajmniej B to nie kobieta... A te jej piersi ... sorki ale lepiej żeby ich w ogóle nie miała bo tak wygląda to jak błąd genetyczny

Ja patrząc na niewielki biuścik myśle sobie: "mała rzecz a cieszy" :D

Gość Anastazja .....
Moi faceci nie narzekają.... ;) Swoją drogą 90% kobiet szczupłych nie ma buforów ... Mały biust także kojarzy się ze usportowioną kobietą...

Gość Aneta23000
Masz 100% racje nigdy nie będę miała cycków mniejszych niż bocian pięty... Po za tyk kobiety szczupłe mogę mieć duży biust... Nie mówię tu o mało atrakcyjnych wieszakach na skórę.

Gość Anastazja .....
Do tych ... co wg Was najwazniejszy jest biust ... Rozumiem, ze baby stare sa wg Was mega seksi .... Prawie kazda stara ma wielkie bufory ...

czyli kobieta z małym cyckiem jest gorsza? aneta, jakbym była meżczyzną nawet bym nie zwróciła na ciebie uwagi, jesteś taka pusta :)

Gość Anastazja .....
Aneta23000 - większość szczupłych usportowionych ma mały biust ... Natomiast każda gruba ma z pewnością duży biust ... (bo przecież tyje całościowo) Chcesz powiedzieć, że każdy wolałby grubą? Nie wspomnę o starych grubych ... Te mają cyce do pasa ... Rozumiem, że Twój facet szaleje na widok starych bab? :O

heheh miałam na mysli ze do konca zycia bedziesz miała zwisajace wory i bedzie coraz gorzej :) pozatym wszyscy wiedza ze bardzo szczupla kobieta nie moze miec duzych piersi, jesli ma wyglada jak mutant, ale ty zapewne jestes madrzejsza od lekarzy... i to pytanie było do facetów i jak miałyby tu wchodzic jakies kobiety to tylko mikruski a nie kobieta ktora w bezczelny sposób wypowiada sie wiedzac ze pytanie nie bylo skierowane do niej w dodatku majac wielgachny cyc wiec pani juz dziekujemy, wypad 🖐️

Gość Anastazja .....
Ja sporo ćwiczę ... nie mam tkanki tłuszczowej zbyt dużo ... A biust to tłuszcz głównie ,... Mam co prawda mięśnie "podtrzymujące" przez co moje maleństwa sterczą... ;)

Gość Anastazja .....
Moi faceci nawet mi nie pozwalają bez stanika iść na siłownię ... bo podobno ćwiczyć nie mogą... ;)

Gość asfrew
uwielbiam :P

Gość Anastazja .....
Podejrzewam, że Aneta jest reprezentantką wagi dużej ... więc ... to jej jedyny atut ...

Gość asdasdasda
Jak mozna powiedziec ze kobieta ktora ma mniejszy rozmiar niz B to juz nie kobieta???????Paranoja jakas... Lece sobie zrobic sylikony moze w koncu stane sie kobieta bo wlasnie sie dowiedzialam ze nia nie jestem......

małe są słodkie takie drobne :) ale pod warunkiem ze nie zwisają tak jak wielkie, duze słuzą tylko aby podniecic impotenta 🖐️ kiedys miałem dziewczyne wysoką ktra sama była drobna, drobne cycki, rece, tyłek ale nie chudy, twarzyczka wszystko to bylo doczepione do tego wysokiego cialka i podobała mi sie najbardziej ze wszystkich moich buforowatych ex

Gość wszystko pięknie ale
kurwa nie piszcie USPORTOWIONA tylko idiotki WYSPORTOWANA... EDUKACJĘ ZAKOŃCZYŁYŚCIE NA PODSTAWÓWCE? :O

a ja mam w nosie co myślą faceci o moich małych cyckach. Jak się nie podobają to niech sobie szuka innej :o

dziewczyny, nie ma co się łudzić, dziewczyny z małym biustem na starcie przegrywają z tymi o obfitych kształtach... facet widząc jedną z miseczką G i drugą z A czy B wlepi wzrok w walory tej pierwszej. Choćby wisiały po pas i choćby suty miała wielkości talerza... Dopiero po dalszej selekcji- figura, twarz, kształt ust i inne facet wybiera tę ładniejszą. Znam szczupłe z ogromnymi biustami (nie wiem jak one to robią) i otyłe z małym biustem, a więc nie ma co uogólniać:) a sama mam dość mały bo C i w sumie zazdroszczę tym z dużym biustem, ale co tam, przynajmniej jak biegnę nie obijają mi twarzy heh:)