Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filiglarowny cyckonosz

panowie co myslicie o kobietach z małym biustem

Polecane posty

Gość Anastazja .....
Dokładnie ... Akurat moje oczy prawie czarne, duże wyraziste, włosy długie kręcone ... widzi każdy ... Także moje długie nogi ... Bez względu na porę roku ... A biust? Tylko latem ... przy dekoltach ... Zimą pod płaszczem - pogrubia ... Sprawia, że swetrzyska (najczęściej biuściaste noszą - wielkie swetry) odstawają ... tworzą się namioty ... co pogrubia ...

Gość kasieńk aaaaa
dokładnie tak. Najważniejsze to akceptować siebie a inni cie zaakceptują :) tak naprawde każdy z nas sie czymś różni, nie ma idealnej budowy nikt! każdy jest z czegoś tam niezadowolony, jedna z biustu, druga z pośladków, trzecia z zębów a inna z nosa :/ i co tu dużo dyskutować.

Gość kasieńk aaaaa
Anastazja czy ty mówisz o mnie? hehehe podobny typ urody, tylko ze ja długie ciemne ale proste włosy :)

Gość kasieńk aaaaa
ale podobają mi się kręcone :p i nie raz robie sobie loczki :)

Gość kasieńk aaaaa
ja się wcale nie chwale :P

Gość Anastazja .....
Ja nie prostuję ich .. bo jak dorosłam to je pokochałam ... :) Może też dlatego, że faceci się nimi zachwycają... Burza loków robi swoje ... Mój facet zanim mnie poderwał ... długo się czaił ... i nie wiedział jak mam na imię to mówił o mnie "dziewczyna ze sprężynkami" ... :)

Gość glistha69
A ja mam dwa jajka sadzone zamiast melonów i zyje:D:D:D

Gość kasieńk aaaaa
chciałabym zobaczyć te twoje loczki :)

własnie dawajta jakiegos cycka ale prawdziwego :P jeny jak ja bym sobie teraz taką cytrynke pomientolił :( juz popoludnie a ja nadal skacowany wiec przydałoby sie cos na złagodzenie :P na allegro mozna kupic takie cycuszki do gniecenia jedna reką na stresa ale to nie to samo co zywe :D

Gość ja uważam że
nie jest ważny sam biust - wyrzućcie ko kosza te miseczki i obwody w pasie. Najważniejsza jest róznica miedzy samym biustem a obwodem pod nim czy też talią. Znam dziewczyny które maja małe biusty, a sa wciete w talii jak osy - wygladaja niesamowicie seksi, znam tez takie które maja duze biusty, ale w talii jak faceci..

Gość upupuppppppp

Gość nicpoń87
baby z wielkimi cycami wyglądają ja dojne krówska

Gość nicpoń87
oczywiscie nie obrazajac krówek 🖐️

Gość kobietka11111
Szanujcie się dziewczyny od kiedy miarą kobiecości jest biust.Jedna ma mniejsze druga większe.Wiadomo że ważne jest pierwsze wrażenie, ale co mi z faceta który jest ze mną dla moich piersi??? Przecież każdy człowiek się zmienia, starzeje, raz tyje raz chudnie...Przecież związki zakładacie z druga połowa bo coś do niej czujecie a nie ze względu na wygląd.Co wam z takiego faceta dla którego liczą się tylko wasze cycki a co w sytuacji (odpukać) raka piersi, przecież mogą amputować,każdej z nas może się to zdarzyć i co w tedy. A piersi służą jeszcze do innych wyższych celów np. wykarmienia potomstwa ten zaszczyt kopnie mnie już za miesiąc i będę dumną mamą karmiącą.Pozdrawiam

Gość znawca tematu 07
do autorki lubie wszystkie rodzaje piersi, ale uwielbiam wprost panie z malym biustem, jednak nie z dwoma pryszczami.

Gość Toooooooomek
Po prostu biust musi pasowac do budowy calego ciala. Jezeli dziewczyna jest dorbna to duzy biust tez dziwnie wyglada.

Gość Anastazja ....
Dokładnie biust musi pasować do całości .... Aneta tu się reklamuje jako chudzinka z ogromnym baldachimem z piersi... Chyba sobie tego nie przemyślała ... zanim napisała .... :O Tak jak i innych wypowiedzi ... :O

chudzina z wielkim cycem musiała byc zmutowana genetycznie, ja tez wole małe ale nie dropsy, małe fajnie stercza i w Tych momentach tak smiesznie skaczą :D a duze to tylko plask plask o twarz i brzuch :P

Gość dżony zawiedziony ale napalony
małe są ok... nie znam się dokładnie na rozmiarach ale tak A75 i B70 jak dla mnie takie są idealne. Nie podobają mi się duże piersi, bo o ile u młodej dziewczyny są jędrne... później szybciej oklapują i wyglądają jak ogromne omlety, fuj... a przecież jak wezmę sobie kobietę na żonę, to nie będę się potem obrzydzał na widok jej piersi po latach no i głupie by było zmieniać kobiete, bo jej piersi oklapły. Małe piersi o wiele dłużej trzymają dobry kształt, no i w ogóle... jakoś mi się bardziej podobają takie małe lub średnie.

Ja mam 75B, w dzieciństwie chodzilam na akrobatykę i zawsze dzięki temu były jędrne. Duże są ładne moim zdaniem tylko w staniku, bo ma je co podtrzymywać, bez stanika i po ładnych kilku latach robią się zwisające. Poza tym, kiedy miałam lat 19 przyjażniłam się z osobą, która miała bardzo duży biust. Często jeżdziłyśmy razem z innymi dziewczynami nad wodę i jakoś żadna z nas nie mogła powiedzieć, że miała mniejsze powodzenie od tej z miseczką D, nawet przeciwnie wielu chłopaków podrywało np. mnie mając do dyspozycji biuściastą panienkę. Mnie samą to dziwiło ale po latach mój obecny mąż wyznał mi, że koledzy nakłaniali go by jechał z nimi, bo poznali tu cytuję \" niezłą laskę\", zapytałam czy chodziło o te właśnie biuściastą koleżankę, odpowiedział \"nie o Ciebie\". Nie sądzę, żeby kłamał, bo wielokrotnie mężczyżni adorowali bardziej mnie, często musiałam ją pocieszać z tego powodu. Poza tym musiała zakładać na plażę usztywniane kostiumy, bo w zwykłych ten mega biuścik mimo, że wtedy młodziutki jednak zwisał. Nie mam pojęcia jak teraz wygląda po latach, bo jej się nieco przytyło po dziecku, ale mój w dalszym ciągu trzyma formę. Ona już wtedy, tzn. w młodości zazrościła nam tych jędrnych biuścików B.

powinnam chyba zmienic swoją stopke...zawsze myslałam ze mam mniejsze niz B i na chama probowalam sie wcisnąc w te male staniczki, w koncu sie wkurzylam i powiedzialam sobie ze juz nie bede wiecej chodzic taka scisnieta, wiec zaczelam kupowac B 80 i normalnie pasuje idealnie... ale to dziwne bo bez stanika wygadaja na A 80 a w staniku na wieksze... i nigdy nawet nie smialam przymierzac wiekszych bo juz wiedziałam ze beda za duze...to chyba przez to ze jestem wysoka i cycki mi sie troche rozciągneły :D w gimnazjum miałam własnie B 80...tylko szkoda ze bez cyckonosza wygladaja na mniejsze :P