Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filiglarowny cyckonosz

panowie co myslicie o kobietach z małym biustem

Polecane posty

Gość poprostujaaaaaa
Czy naprawde jest się o co kłócic?Po to sa kobiety z małym biustem zeby sie podobały facetom którzy to lubią, a te z duzym dla tych co lubią duże...wszystko ma swoje plusy i minusy...ale kochajmy siebie takimi jakie jestesmy:)

Gość Aneta23000
Mój facet wraca w piątek... Pracuje za granicą a ja jestem umówiona dopiero na 14 do kawiarni z przyjaciółką :)

tak Aneto, moje zycie nie ma sensu bo żaden chłop nie leci na moje B :)

Gość Anastazja .....
Aneta23000 - no wiesz, nie każdy pracuje ze swoimi facetem .... To nie my się podbudowujemy ... Tylko Ty twierdząc, że tylko biust decyduje o Twoim być, albo nie być ... w związku ... Zapewniam Cię, że to dla większości facetów ... (gustuję w myślących) to tylko mały element dużo ważniejszej całości ...

może one też są umówione na później? a tak w ogóle to przerzucanie się argumentami, że moje cyce są lepsze, bo większe albo mniejsze, nie jest do końca mądre bo w sumie to prawda jest taka, że każde cycki są piękne i kazde swojego amatora odnajdą :)

Gość Aneta23000
Pytacie o zdanie odpowiedziałam... dla mnie każda kobieta powinna mieć przynajmniej B bo inaczej do nie wygląda... Po za tym te z A czy AA i tak wkładają na siebie taki pusz up że dochodzą do dużego B a nawet C więc o czym my mówimy... Też chcecie mieć większe piersi niż macie i dla tego je powiększacie.

Gość Anastazja .....
Aneta to Ty się nie boisz, że on wyjeżdza? Naprawdę nie ma tam kobiet z takimi, co można złapać? Bo jeśli są, to współczuje ... mój akurat jest architektem ... i wyjeżdża często ... ale stara się być jak najkrócej ...

Gość Aneta23000
Nie boję się go puszczać bo mu ufam i wiem że mnie nie zdradza... Po za tym u nas nie seks czy cycki są sukcesem naszego związku tylko zaufanie i miłość.

ajron dobrze piszesz, ja bedac w gimnazjum i troche zachaczajac o liceum bylem na tyle głupi ze wybierałem dziewczyny po wielkosciach cycków (duzych oczywiscie) tracac mozliwosc poznania innych fajnych dziewczyn, ale teraz jestem mądrzejszy i jednak mam gdzies wielkosc chociaz małe wydaja mi sie ładniejsze i zgrabniejsze jak sa wycwiczone

Gość liberal girl
cycki małe cycki wielkie - co to za różnica Mężczyznom podoba się jeden rodzaj kobiet: CHĘTNE :p

Gość Anastazja .....
Aneta23000 - owszem nosimy push up ... Te staniki są śliczne ... dla małego biustu ... wykwintne arcydzieła ... A Te wielkie torby? - nie widziałam żadnego ładnego ... Wielkie torbiska z szelkami ...

Gość Anastazja .....
Aneta23000 - nie wiem czy wiesz, ale małe piersi są dużo bardziej wrażliwe na dotyk .... Reakcja natychmiastowa ... ;) Przy dużych nie do osiągnięcia ...

Gość Aneta23000
No cóż jeśli kupuje się biustonosze na bazarach za domem to tak jest... Ja mam ładne staniczku robione na zamówienie z dobrych materiałów i wysokiej jakości...

Gość Anastazja .....
A teraz spadam wystawić moje sterczące pomarańczki na słoneczko ... Nowa książka już na mnie czeka ... :)

Do Aneta Wiesz,sama nie wiem o co Ci chodzi...Masz duży biust - ok,spoko.Cecha indywidualna.Ale czy uważasz się przez to lepsza,bardziej kobieca?Czy jak Ty to widzisz?Bo ja nie rozumiem o co walczysz w tym momencie :O

Gość Anastazja .....
Aneta23000 - nie wmówisz mi, że Twój stanik może być ładniejszy niż taki mały ... Chyba nie wiesz o czym mowa .. :O Twój nie może mieć tyle koroneczek, ani delikatnych tkanin ... Bo Twój wymaga silnych tkanin ... i falbaneczki itp. nie mogą występować w takim natężeniu, jak przy małym ...

Gość kasieńk aaaaa
ja mam biust A70 czyli mały....mój facet jest bardzo zadowolony z nich i nie narzeka, do tego jest zazdrosny bo zaczepiają mnie obcy kolesie na ulicy. Jestem szczupła, ładna i zadbana.... biust to doatek do mnie. W pierwszej kolejnosci faceci patrza na buzie i figure...później dostrzegają biust itp wiec mysle ze nie kazdy facet patrzy na wielkosc biustu...

Gość Anastazja .....
Aneta - mylisz się w zeznaniach ... Twoja kobiecość = równa się biust ... i na nim budujesz związek ... po czym piszesz, że jest dużo więcej między Wami ... :O

Gość Anastazja .....
kasieńk aaaaa - dokładnie ... wiem, o czym mowa ... żadna biuściasta koleżanka nie ma takiego powodzenia jak ja ....

Gość kasieńk aaaaa
no ja tez nosze push up (ale nie zawsze)....przyznam ze wtedy biust i dekold wygląda na o wiele pełniejszy, cycuszki podskakują jak ide :) a małe staniczki są rzeczywiście piekne, ładne i słodkie :p

Gość Anastazja .....
dla Anety to zapewne niepojęte ... bo wg niej chłop tylko myśli aby mieć się czego złapać ... :O

Gość kasieńk aaaaa
Anastazja ..... widze ze mamy tak samo :) hehehe codziennie ktos na ulicy się na mnie patrzy, usmiecha a niektorzy puszczają rózne teksty. Nie arz jest to mile jak jest kulturalny koleś a nie raz mnie to wkurzą bo są to teksty typu : uuu ale lala :/ mój facet dostaje szału :) nie chce sie tutaj przechwalać bo nie o to chodzi, ale chce pokazać ze dziewczyny z małym biustem są ok. Kiedyś miałam kompleksy na tym punkcie, ale juz ich nie mam :) mam koleżanke z biustem D a faceta znalezc nie moze bo brzydka i gruba :/

Gość Anastazja .....
Ciekawa jestem w jakich bluzkach chodzi ... Bo eleganckich takich nie ma, które mogłaby nosić ... biuściasta z talią osy ...

Biust duży/mały - kwestia gustu.Jedni wolą duży inni mały.Tak samo jak w przypadku budowy ciała.Jedne kobiety wolą napakowanych \"koksów\" inne szczupłych,jeszcze inne wysokich/niskich,tęgich itd aż do znudzenia... Jaki nudny byłby świat gdyby wszyscy preferowali to samo :O