Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

O.S.T.R_a

Czy doradca finansowy bez prawa jazdy da radę?

Polecane posty

nie mam jeszcze prawka, a mam propozycję pracy jako doradca, byłam już na 2 spotkaniach, dzisiaj idę na 3, ale mam wątpliwości.... nie wiem czy sobie poradzę, nie mając możliwości dojazdu do klienta samochodem, a środkami komunikacji miejskiej:o zrobienie prawka zajmie mi trochę czasu hehe, bo nawet się jeszcze nie zapisałam na kurs, powód: brak kasy

Gość i cio
dasz rade

mam wątpliwości, na każde spotkanie taka przychodzę hehe, facet je rozwiewa, nie obiecuje nie wiadomo czego, mówi, że to trudna praca...chcę spróbować, ale nie wiem czy dam radę...nie lubię się cofać:classic_cool:

nie polecam tego rodzaju pracy, zwykłe akwizytorstwo, wpisz nazwe firmy w google, zobacz 'opinie' i otworzą Ci się oczy

wpisanie nazwy firmy w google niewiele daje, bo to młoda firma, działa na rynku ok roku dopiero... kuszące są wysokie zarobki, ale dużo trzeba włożyć od siebie....no i to wmawianie klientowi, niby facet mówił, że polega to na rozmowie, na dialogu a nie monologu, no ok, ale mimo wszystko mam wątpliwości i wydaje mi się, że skoro je mam to nie powinnam chyba próbować...

rezygnuję z tego...za dużo miałabym od siebie dać,a nikt mi nie gwarantuje zysków tak naprawdę....dojazd do klienta na własny koszt, telefon na własny koszt, działalność gospodarcza, czyli opłata ZUSu z własnej kieszeni, księgowa do rozliczana faktur, którą też ja sama opłacam.... za dużo tego jak na pierwszą pracę... namawiać mam na wiele rzeczy, firma zajmuje się kredytami, inwestycjami, ubezpieczeniami, pełen wachlarz:classic_cool: