Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandemia_brzuchata

Mit o pięknych Polkach

Polecane posty

Gość kasallo245
Bzdura, że to kwestia posiadania kasy. Dla mnie piękna kobieta, jest piękna i w kaloszach. Dowodem na to mogą być Rosjanki. Bieda w Rosji, aż piszczy- głód, smród i ubóstwo. Tandetne kosmetyki, tandetne ubrania, a ja i tak nie mogłem oderwać wzroku. Mylicie się jeśli myślicie, że urodę da się kupić. Piękne szczupłe, o porcelanowych skórach, wysokie Rosjanki i ich cudowne oczy są tego dowodem.

Gość dupeczka 102
Bogaty kraj to zapracowany kraj … a biedny kraj to brak pracy I co te biedne dziewczyny maja robic …robia w polu I kondycje maja I sylwetke :)

Gość dupeczka 102
Bylam kiedys w angli … I w hoteu pracowaly ukrainki I rosjanki ,,,, zadna z nich nie byla ladna … moze to wplyw angli ..hehehe

Gość no prawdaaaa
A JA ZNAM WIELE ROSJANEK I ANI JEDNA NIE JEST ŁADNA:(WIEC JAK TO JEST ?

Gość dupeczka 102
Nie sa najlatwiejsze !!!! Angielki sa latwe …przypqadkowemu typowi na imprezie daja !!! Amerykanki takie same I niemki tez … Polki tylko te mlode gowniary sie tak zachowuja … bo chca moze w ten sposob przekonac faceta do siebie a angielki lubia zaliczac …tanie dzwiki jedne …

Gość dupeczka 102
A co do facetow … angole wiesniaki !!!! hahaha blade swinie w dresach albo z korkowatymi twarzami :) Niemcy sa fajni dbaja o wyglad … Polacy to wiesniaki bo kasy nawet nie maja na pozadne ubrania … albo sa z wiochy I sie nieznaja … hehehe Francuzi tez maja klase … a RPA fajni panowie bo serfuja caly dzien ale lubia wolne zwaizki jak wlosi … wiec lowelasi ..dbaja o wyglad bo zmieniaja ciagle laski … Ja lubie naszych polakow … bo kochaja a to jest najwazniejsze  :)

Gość dupeczka 102
A pozatym jak cos stracicie to dopiero wtedy docenicie !!! Wszyscy nazekaja nasluzbe zdrowia w pl I ja tez kiedys …ale w UK jest 100x gorzej ..debile a nie lekarze ,,, I ciesze sie ze w pl mamy tak dobrze .. Koledzy zaczeli doceniac polskie dziewczyny jak wrocicli do kraju ..

Gość dupeczka 102
o fuuuu.... ale brzydal no i znowu widzimy ..kazdy ma inny gust :)

Gość moze i to dziwne
jaki brzydal, on jest boski! ;( zrobiłabym tę płaczącą minę jakbym umiała! a jaki ma miły głos, ach aż miło posłuchać

Gość skromna_
ja tam jestem ladna i uwazam ze najpiekniejsze sa hiszpanki, hinduski itp. , ale my polki poprostu mamy cos w sobie. Ja obecnie studiuje medycyne i mowi sie ze ladne kobiety na medycyne nie ida, ale dla mnie to jest powolanie, poprostu to kocham i nie mam zamiaru rezygnowac z marzen. Mnie tam na roku mezczyzni caly czas podrywaja ;) ale jak na razie nie chce miec chlopaka, no musze sie na studiach skupic, a studia medyczne sa piekielnie trudne ;)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

jesli ktos uwaza, ze skandynawki sa ladne, to zapraszam do Danii. Nie widzialam tu ani jednej ladnej kobiety. Ubieraja sie bezksztaltnie, maja meskie rysy twarzy. Natomiast co do rosjanek sie zgadzam, kilka poznalam wszystkie byly bardzo ladnymi zadbanymi kobietami. Jedank rosjanki uwielbiaja mocny makijaz...

Gość Filipowa
Moim zdaniem Polki sa pełne uroku i ciepła. Sa zaradne i to własnie dlatego jestesmy dosć wysoko w ogolnej klasyfikacji...pod uwage nie bierze sie samego wygladu

Gość dupeczka 102
No wlasnie ,,, czerwona szmina I niebieskie cienie …hehehe Skromna – a widzialas hinduske na zywo ???/ Ja mialam z nimi do czynienie I jak mowie 90% z nich to brudaski , owlosnione …fujjj… wlosy na plecach , cyckach , twarzy ..smierdza ,,blee Ladne tylko ze zdjec … widzialam kilka super pieknych hindusek ale byly mieszankami z bialymi wiec nie mialy tyle tych genow …

Gość Filipowa
j/w

Gość dupeczka 102
Polki sa madre … angielki to nawet nie wiedza co jest stolica ich wlasnego kraju …albo kto to byl shekspir (sorki za literowke ) ?? A wiec po zadaniu tego pytania kilkunastu anglikom ..zazwyczaj Manchester ..a o co pisarza to bylo “ a w jakiej druzynie on gral ?”

Gość dupeczka 102
kiedys jechalam do Paryza i typiara sie pyta gdzie to jest a ja ze we francji ...a ona zebym jej na mapie pokazala... i jej pokazuje tu jest anglia a tu francja ...a ona na to to anglia jest wyspom ??? :)

Gość moze i to dziwne
dupeczka, przesadzasz chyba?

Gość dupeczka 102
krwa swieta prawda ... a szefowa mysli ze grecja w azji jest !!! hahahaha

Gość dupeczka 102
ale co sie dziwic jak edukacje sie konczy w wieku 16 lat

Gość moze i to dziwne
nawet gdy kończy się edukacje w tym wieku to takich rzeczy uczy się w wieku 10 lat!

Gość racja z tymi anglikami
o stolicy mało kto wie. Mysla ze do polski sie lata przez rosję.. A jedna kobita pytała mnie czy u nas jeżdzi sie na dachu autobusu z walizkami, jak w kraju trzeciego świata :D byłam olana. Nie potrafia pisac nawet we własnym jezyku. Kiedyś zamiast batch number było napisane bat, powiedziałam ze jest żle. No i zrobili bath. Myslałam ze padne

Gość te prrrrr
ja tez sie zgadzam z angielkami, ale polacy tez maja kiepsciutko z ortografia przeciez :) No ale mozemy sie chociaz bronic tym, ze trudny jezyk :D Ja za bardzo poświecie nie jezdzilam, wiec co do urody to ciezko mi sie wypowiedziedziec, ale studiuje w szkole, ktora bierze duzo obcokrajowcow wiec jedyne co moge powiedziec to: ukrainki nie sa za ladne Mamy od zajebania ukraincow i nie ma ani jednej ladnej dziewczyny i ani jednego fajnego chlopaka. Praktycznie wszyscy maja wiecej pryszczy niz wlosow Turcy - BOSCY! CUDOWNI! i nie wiem co jeszcze. Samych chlopakow poznalam, ale naprawde takie ciacha ze szok!! :D Chociaz u nas w Polsce tez mozna znalezc faceta tego pokroju (tak przystojnego) ale jest poprostu o wiele trudniej. Tam duzo latwiej o takie ciacho :d Aaaa i turkom bardzo podobaja sie polki :P

Gość bzdura .....
małpie mózgi...chyba w Hiszpanii sie nie bylo !albo jedynie z pocztowek sie zna !!! ja tu od lat siedze! Blondyna w Madrycie (Hiszpanka-nie mam na mysli emigrantek czy turystek), to najczestszy widok !

Gość kosmogeniusz
Hinduski są obrzydliwe - wąsate, męskie po prostu- zero delikatności. Byłem na stypendium w Indiach i po powrocie do Europy dziękowałem za nasze kobiety. Azjatki są do tego strasznymi brudasami, a ich pot okropnie śmierdzi takimi jakimiś hormonami, podobny zapach do potu czarnych. Uważam, że Polki są przeciętne. Jest wiele bardzo pięknych, trochę brzydkich, a generalnie są średnie. Oczywiście na tle zachodniej Europy są piękne i przede wszystkim bardzo kobiece, ale już biorąc pod uwagę wspominane Czeszki, Serbki, czy Rosjanki, muszę przyznać, że Polki są nieco poniżej przeciętnej. Przede wszystkim Czeszki, Serbki i Rosjanki są od Polek szczuplejsze, a jednocześnie wyższe. Mają bardziej klasyczne rysy przez co są mniej "chłopskie", a bardziej dostojne. Mają bardziej gęste włosy i przede wszystkim są o wiele bardziej uśmiechnięte, a to dodaje uroku.

Gość Skandynawia....
to rejon najpiękniejszych kobiet- wysokie, piękne niezniszczone opalaniem alabastrowe cery z takim delikatnym rumieńcem, niebieskie oczy i do tego jaśniutkie blond włosy lub włosy idealnie czarne. Niewytapetowane, niewylansowane- luźny sportowy styl. Regularne rysy i ta świeżość. Zresztą faceci w Skandynawii też są o wiele przystojniejsi od Polaków. Mówię to jako facet. Wysocy, szczupli, regularne rysy.

Gość te prrrrr
kosmogeniusz ale mysle ze itak poslkie kobiety wypadaja o wiele lepiej niz polscy mezczyzni :)

Gość temeccku
Skandynawia.... - to w skandywawii nie ma rudych? To juz nie uznam ich za najpiekniejsze :D