Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandemia_brzuchata

Mit o pięknych Polkach

Polecane posty

Gość 232333232
jak przymierzam rozmiar 36 w sklepie w londynie to tak naprawde jest to 40.... tak zmniejszaja numeracje ... wiec musze kupic 34/32 a nosze 36... musza jakos pocieszac te pasztety

Gość pppppppppppaaaaappppppppp
Myślę, że od Polek w Europie są brzydsze tylko Niemki, Angielki i Irlandki :o Hiszpanki, Portugalki, Rosjanki są piękne, reszta przeciętna

Gość terrujdjlkd
aha pozatym idac ulicaw Anglii od razu poznaje sie polke, nie chodzi wcale o styl ubioru ale o rysy twarzy nawet zrobiona na angileke polka, bedzie mial slowianskie rysy twarzy moze wlasnie to podoba sie facetom z zachodu, ta innosc ale generalnie smiesza mnie te nastolatki(sama kiedys nia bylam), ktore kiedy jadaza granice uwazaja sie za niewiadomo co. Niestety, slów "ale jeste spiekna" nie trzeba brac dolownie, to taki sposob zeby dorwac sie do czyichs majtek

Gość terrujdjlkd
1. w angli jest duzo szczuplych dziewczym 2. nawet te noszace rozmiar 40-42 wygladaj bardzo ponetnie, maja proporcjonalne sylwetki, potrafia sie swietnie ubrac i ta cera , wlosy- nie bez przyczyny mowi sie "piekna jak angielska rózyczka":P

Gość terrujdjlkd
polscy faceci tez nie sa zli ale tacy nijacy

Gość najpiekniesze
tylko mnie się Australijki podobają ?

Gość kobbi
Mnie się jedna tez podoba, nawet dwie :) Kylie Minogue i Nicole Kidman, przy czym Kidman bardziej, ale ona własnie ma w sumie dość rosyjską urodę.

Gość zorro_pentacius
To prawda, że Rosjanki i Polki są podobne, mnie jednak bardziej podobają się Rosjanki, gdyż są szczuplejsze i wyższe.

Gość zorro_pentacius
Piękne są też niektóre Skandynawki- wysokie, szczupłe o wyrazistych rysach i delikatnych cerach. Podoba mi sie też to, że są naturalne.

Gość kopernikus devius
Ja uwielbiam Czeszki- są śliczne wyluzowane i maja wielkie poczucie humoru.

Gość mit mitem aleeeee
czy ktokolwiek leci na polskich panow? odpowiedz sama sie nasuwa:)

Gość ja lece tylko na Polakow
a juz inny kolor skory zupelnie mi sie nie podoba

Gość upupupu
dalszy ciag bitwy o rosjanki niech nastapi :D

Gość nie wiem jak mam to zrobic cho
to nie jest tak jak niektorym sie wydaje! Moja rodzina jest typowo Polska,od wieków w Polsce,a czy ja wyglądam jak opisana przez Was osoba o takim typie urody nie!Moja siostra jest blondynką o niebieskich oczach,taka myszka Polska.A ja mam bardzo ciemne brwi,ciemne włosy,ogólnie ciemna oprawe oczu,karnacja moze nie ciemna ale tez nie jasna.Jak stane w zimie przy siostrze to jestem ciemniejsza,a oczy mam ciemno niebieskie,figura hmmm??Większe biodra,a szpuła jestem.I powiedzie kurwam,że nie jetem Polką?!Jestem,typową Polką więc te wasze rozmowy bawią mnie.

Gość jamais7
Prawda jest taka, ze kobieta w Polsce uznawana za przecietna, za granica jest odbierana jako bardzo ladna i atrakcyjna. Mi sie tez wydawalo, ze Polki sa takie sobie, sama nie uwazalam sie za pieknosc, ale mieszkam juz pare lat za granica i widze jak reaguja mezczyzni na mnie i na moje rodaczki. Jedyne czego nam brakuje to pewnosci siebie, tego blysku w oku i spojrzenia, ktore mowi: jestem sexy i zdaje sobie z tego doskonale sprawe. Uwierzcie mi, kobiety za granica nie naleza do pieknosci, ale ta ich pewnosc siebie sprawia, ze potrafia okrescic sobie niejednego przystojniaka wokol palca. Na poczatku bylam zszokowana, ze tak przecietne kobiety maja takich facetow, ale teraz wiem w czym tkwi sekret. Badzcie pewne siebie, dbajcie o siebie i nie wierzcie w to, co wypisuja sfrutrowani Polacy;)

Gość wszędzie są i ładni i brzydcy
Podoba Wam się np. ten chłopak? Pewnie będzie od cholery różnych opinii. http://www.voila.pl/436/drqro/?1 Jestem kobietą więc zaczęłam od chłopaka, ale uważam, że Polski są tak samo ładne jak i brzydkie jak we wszystkich krajach świata. Nie ma co.

Gość nataszkaaaaaaaaaaaaa
wg mnie to jest mit, wg mnie np sliczne sa niemki, nie wiem czemu mowi sie ze niemki sa takie brzydkie, rok temu bylam na wakacjach w hiszpanii i w hotelu byli praktycznie sami niemcy i nie niemki sa SLICZNE blondynki, opalone, takie inne, podobne do siebie w typie haidi klum, naprawde ladne, inne, ostre rysy, a polki ladne ale duzo tez jest bardzo brzydkich i wydaje mi sie ze tak naprawde nie ma roznicy miedzy krajami, jedynie to ze na zachodzie jest wiecej grubasow

Gość upupupuupup

dziecko co ty wypisujesz .o.o€ niemka i piekna , nie widzialas nigdy chyba tej prawdziwej niemki typowa nimiecka uroda kobiet to : podluzna twarz , szara cera szary blond , zeby jak u konia (nie zawsze ale czesto spotykane) a rozmiar to 46 ,oczywiscei niektore wygladaja jeszcze jako ale ...................... :D:D:D:D:DD:D:D:D

Gość fdfd
wlasnie ze Polki sa piekne, aczkolwiek Brazylijki..:):)

Gość ferdinando*
Najbrzydsze to są Portugalki, no i są bardzo owłosione... nawet na plecach im rosna włosy.... tylko dla odważnych!

Polki to piękne kobiety. Mogą zaskarbić sobie swą urodą uwagę niejednego mężczyzny. Ale uroda to dopiero pierwszy krok do czegoś więcej. jest więcej problemów. np. różnice kulturowe, inna mentalność. maci jakieś opowieści o takich "mieszanych" związkach? Ja jedynie ostatnio czytałam książkę Ady Martynowskiej pt. 'karpie, łabędzie i big Ben", w której opisane są przejścia w tym temacie młodej Polki.

Gość gazda 24l
polki w większości są przeciętne

Gość mądry szafalov
Angielki są piękniejsze od Niemek i Polek! Plki najbrzydsze. Nawet rosjanki są piękniejsze!

Gość hahahahaha a to dobre
A wiecie co jest śmieszne ?? Że Rosyjskie forum wygląda podobnie, z tego co tam piszą wynika ze Rosjanie wolą Polki i Ukrainki, często też pojawia się mowa o Białorusinkach, a Rosjanki są zazdrosne i jadą po Polkach hahahahaha śmiech na sali , jednak to ta sama słowiańska krew w nas wszystkich płynie hahahaha a tak poza tym to w kązdym kraju są piękne kobiety i w Polsce i w Rosji też. Wszystko zależy od gustu, których jest multum. Jednak każdego kręci wszystko "co inne" więc Polki nasze drogie nie wściekajcie się, że my, Polacy wolimy Rosjanki :p Za to was wolą rosjanie i ciapaci ;D no i zachód ogólnie.. Chociaż często bywa, że czy to ukrainki, czeszki, slowaczki, serbki , polki itd mylone są zagranicą z Rosjankami, bo wszystkie podobne języki, słowiańskie, a przeciętnemu obcokrajowcowi, będzie to brzmiało jak "russian" :D