Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandemia_brzuchata

Mit o pięknych Polkach

Polecane posty

Gość pandemia_brzuchata

Co sądzicie o micie pięknych Polek? Ja jakoś nie zauważyłam, żeby Polki były jakoś szczególnie piękne i żeby wyróżniały się na tle kobiet z Europy i innych części świata. Owszem, w Polsce jest więcej ładnych kobiet niż np. w Niemczech, ale już z Rosją, Czechami, Szwecją, Finlandią, czy Ukrainą przegrywamy w przedbiegach. Skąd zatem bierze się to porzekadło, że Polki są piękne?

Gość ajt
bo sa, mysle ze Rosjanki i Ukrainki moga sie z nami równac ale reszta odpada w przedbiegach :D:D:D

Gość komercyjna_robotka
No ja też nie uważam, żeby Polki były szczególnie ładne. Raczej są bezkształtne i mają mało inteligentny wyraz twarzy. Istotnie Rosjanki bywają przepiękne. Szczególnie figury mają śliczne, ponieważ są po prostu wiotkie, nawet jeśli ich wzrost to 180 cm. U nas taka kobitka to zwykle babochłop.

Gość ajt
troche po swiecie jezdzilam i wiem jak obcokrajowcom podobaja sie Polki. Wy nie doceniacie tego co macie. Polacy gustu nie maja, wygladu tez... :S

Gość kasallo245
Eeeee tam! Gadanie! ładne to są Skandynawki- szczupłe, wysokie, zadbane, a przy tym nie są pokryte tapetą na 10 cm tak, jak nasze laski. Dodatkowo nasze dziewczyny są po prostu tandetne. Paskudnie się ubierają, farbują swoje zwykle rzadkie włosy i mają brzydkie zniszczone cery.

Gość ładne czy łatwe
?

Gość gogo_gogo
No ja sobie pojeździłem po świecie i ranking urody ułożyłbym tak: 1. Rosjanki 2. Ukrainki 3. Czeszki 4. Szwedki 5. Finki 6. Łotyszki 7. Serbki 8. Łotyszki 9. Polki 10. Litwinki

Gość felipowa
ja też uważam, że skandynawki są ładne, z resztą skandynawowie też, czego nie można powiedzieć o polskich panach

Gość paszke99
Widzę, że powtarzają się Rosjanki i się z tym w pełni zgadzam. W przeciwieństwie do naszych kobiet nie składają się z bezkształtnych fałd tłuszczu i nie starają się za wszelką cenę zostać mulatkami. Eksponują swoją białą, słowiańską niezniszczoną solarium cerę i mają piękne oczęta...Ach!

Gość joko02
hiszpanki też są bardzo ładne

Gość motina98
myślę że jeżeli ktoś był np w Holandii to zobaczyłróżnicę,tam kobiety żadko podobne są do kobiet mają tyłki grube bo jedzą majonez i fast foody,ja jak pojechałam tam na wakacje to nie mogłam się odgonić od mężczyzn zwłaszcza od turków ale to pewnie dlatego że mam blond włosy

Gość ee ty wujek hujek
przeciez sami chcecie zeby laski byly opalone to co narzekacie?

Gość marmolada i dzem
ja jestem piekna i huj wam w dupe

Gość marmolada i dzem
turasy lena na wszystkie chca tylko poruchac ja nie mam problemow z e soba mam powdzenie nie korzystam z solarium itd

Gość Kryska malanka
oblesni polacy nie potrafia zauwazyc piekna polek bo mysla tylko zeby sie upic za to jestesmy doceniane z agranica:) a to jest wazniejsze bo co ci z polski??zacofanie!:p

Gość jestem aniolkiem
Rosjanki sa chude bo tam bieda i nie ma co do gara wsadzic ... a u nas taki dobrobyt ostatnio .. bogaty kraj to otyli ludzie .. usa , niemcy , anglia .. angielki sa brzydkie bleee... amrykanki to albo barbie albo grube swinie .. polski to albo kobiety z klasa , albo tandeciary z tapeta i tlenionymi wlosami i szare myszy ktore nie maja kasy na zeby przynalezec do jakies grupy (kobiet z klasa albo wiesniar )

Gość pantano
brzydze się dzieczynami które chodza na solarium i przekształcaja się w brązowe g...

Gość pantano
a wiecie jak Anglicy mówią na Polki? FANTA :D

Gość Kryska malanka
RACJA rosjanki sa wychudzone bieda no ale skor faceci lubia wieszaki z wystajacymi kosci no to co poradzisz ja dla frajerow sie glodzic nie bede:P

Gość dupeczka 102
Nie ma co dyskutowac w kazdym kraju sie cos znajdzie ladnego . A co do azjatek … japonki , chinki sa fajne , nie smierdza ..ale sa nudne bo wszytskie takie same … Hinduski ladnie na zdjeciach wygladaja ale smierdza , sa leniwe brudaski I sa bardzo owlosione … mialam stycznosc z nimi .. (pracujacymi w biurze laskami ) No I murzynki … sa straszne ..ladne na zdjeciach ale z bliska sa oblesne ..znam kilka

Gość małpie mózgi
No może na tle kobiet z południa, gdzie zróżnicowanie koloru oczu, włosów i cery jest nieiwlekie, rzeczywiście Polki są piękne, bo przede wszystkim oferują pełną gamę typów urody: blondynki, brunetki, rude, szatynki o oczach brązowych, szarych, zielonych, miodowych. Na południu niestety mężczyźni nie mają takiego wyboru, a do tego ich kobiety są niskie, pulchne, często z wąsikiem. Najgorsze to są Portugalki i Hiszpanki, ale Włoszki (poza północą) też raczej urodą nie grzeszą....

Gość dupeczka 102
Ej co do solarium to przesadzacie … rozumiem tlenione laski z pomaranczowa morda w zlotej kurtce to wies … Ale nie kazdy opala sie na orange  jam am braz wlosy I chodze na silke I na solare raz w tyg .. I opalam sie na braz …I chodze tylko raz w tyg bo nie chce byc zjarana tylko lekko przypieczona  nie podobaja mi sie biale jak sciana kobiety … do blondynek to pasuje ale nie do ciemnych wlosow

Gość dede5
Ja myślę, że ten mit wziął się z okresu PRL. Kiedy obcokrajowcy przyjeżdżali w tym okresie do Polski to jedyną piękną rzeczą w tym ponurym krajobrazie były polskie kobiety- nie zapasione, zadbane w miarę możliwości, niewylansowane, jak u nich w kraju. Skromne, ale piękne, ciepłe, uśmiechnięte.

Gość dupeczka 102
Prawda jest taka ze jak sie ma kase to zawsze sie dobrze wyglada … ciuchy , kosmetyczka , silkownia, masaze ,maseczki , spa … A u nas bieda w kraju ,,malo kobiet moze sobie na to pozwolic …

Gość od wielu lat szwed prawie
ja mieszkam w Szwecji i moge sie tu wypowiedzieć calkiem obiektywnie Przebywam w najwiekszych miastach Szwecji i widze ciągle setki szwedek i wiem jedno |:MASAKRA !SZWEDKI SĄ PASKUDNE JaK SIE ZDARZY JAKAS ŁaDNA TO CUD a najlepsze ze czesto widze jakas mega sliczną laske i okazuje sie ze to polka a nie szwedka :)to dopiero mile zaskoczenie! WIELKIE SZEROKIE DUPSKA ..ZERO GUSTU .UBIERAJA SIE FATALNIE I TYLKO NA SPORTOWO ,BEZ MAKIJAZU ..mam kolegów szwedów i kazdy z nihc powtarza ze jednego czego nam zazdroszczą Polakom to kobiet ..uwazaja ze mamy najpiekniejsze kobiety na swiecie ..twierdzą ze umieja sie umalowac ubrac i pokazac swoja kobiecosc a ich kobiety to zwykle szare myszy ...I Z TYM SIE ZGADZAM mimo ze sam nie lubie polksiej urody za specjalnie bo wole słowaczki i rosjanki !

Gość moze i to dziwne
brytyjki są zazwyczaj brzydkie, ale ja wprost uwielbiam anglików! Może to nie są typowi przystojniacy jakcy podobają się polkom (np ronaldo, wg mnie jest okropny), ale mają w sobie coś, tą brytyjskość, akcent... Brian May był piękny za młodu, Eric Idle z Monty Pythona był piękny, John Lennon, Paul McCartney!

Gość dupeczka 102
Mnie wkurza jedno … mam dopiero 24 lata ale kiedys zycie bylo inne … jak mialam 13 lat to nie obchodzili mnie chlopcy ani ciuchy ani makijaz ..byly kolezanki I szkola … a teraz jak widze dziwczynki w tym wieku (moja bratanice ) to niewieze ..cyc duzy , wysoka , noga 40 .. wyglada jak 18.. wymalowana … I ciagle o ciuchach I chlopakach tylko gada … BOZE co sie porobilo na tym swiecie … zaczyna sie dziac jak na zachodzie , ze gowniary sie puszczaja w mlodym wieku … I potem wszyskie malolaty wygladaja jak doda albo I gorzej …. I mysla ze sa super laski I foty na nk wstawiaja :)

Gość motina98
ciekawe co faceci by powiedzieli gdyby uprawiali seks z rosjanka i wbili by sobie gdziec jej kość:P

Gość moze i to dziwne
dupeczka masz racje! te foty na nk są ohydne! i te usteczka w dziubek ;//

Gość liberal girl
mnie przeraża i smuci co innego nasi zaniedbani panowie 9 na 10 ma uhodowanego brzuchola- bez względu na wiek i pozycję społeczną